Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Spencer jest pierwszym człowiekiem, który z zera wyciągnął zero. Mieć zero exow I powiedzieć, że będzie jeszcze mniej zwiastuje tylko jedno. FM , sralo i girsy to ostatnie ich gry. Każdy bugfield i innych redfall będą także na Sonkach. Ten pusty łeb oszukał całe pokolenia zielonych gównojadów. Pytam was karaluchy. Czy nie zaświeciła się jeszcze lampka na czułkach? Edytowane 25 sierpnia 20222 l przez Donatello1991
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l No Izi nie do zaszufladkowania, czasami gry na 6, czasami na 9 - różne platformy, różne sklepy, gry na premierę - a nie tylko to co mu spencer pod mordę podstawi jak Srincz. W ogóle czaicie być graczem i mieć styczność wyłącznie z grami z GejPassa. Haaa Tfu!
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Izi zwykły klap udający blacharza, nie ma tu wielkiej filozofii. pamiętajcie - gry z X/PC jedynie na PC, bo na Xie gówno, a jak PC/PS to PSik Boży oczywiście.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l No wielu gier z PS5 nie mam na PC, a wszystkie gry z Xboxa wyglądają lepiej na PC. Czego znowu NIE ROUMIESZ.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Sony podnosi cenę małża xD Nieźle. Jak bym poszedł dalej i podniósł jeszcze bardziej ceny gierek na ich miejscu. Jestem ciekaw klaperskich fikołków i chcialbym zobaczyć czy jest jakaś granica w dymaniu tej sekty. Edytowane 25 sierpnia 20222 l przez Ins
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Za jakość się płaci. Prawie dwa lata była ps5 w procesie za 400 i 500 euro.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l 5 minut temu, Ins napisał: Sony podnosi cenę małża xD Nieźle. Jak bym poszedł dalej i podniósł jeszcze bardziej ceny gierek na ich miejscu. Jestem ciekaw klaperskich fikołków i chcialbym zobaczyć czy jest jakaś granica w dymaniu tej sekty. Pytanie retoryczne?
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Tak to jest jak konkurencja nie istnieje - albo fajna gra za 3 bomby, albo śmieć z telefonu za 4 zł. Wybór należy do Ciebie.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Godzinę temu, easye napisał: No wielu gier z PS5 nie mam na PC, a wszystkie gry z Xboxa wyglądają lepiej na PC. Czego znowu NIE ROUMIESZ. Ty serio masz problem z rozczytaniem jednego zdania? Typowy klap.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Już w komentarzach pod artykułem ekonomiści, analitycy rynkowi itp wyjaśnili dlaczego tak musiało być i wogole zdziwieni są że dopiero teraz. Także wszystko gra
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Spokojnie Karolek już poza cw pokazuje że to zrozumiały ruch sonki bo ciężkie czasy! Niech te klapy zdechną
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l 2 hours ago, easye said: No wielu gier z PS5 nie mam na PC, a wszystkie gry z Xboxa wyglądają lepiej na PC. Czego znowu NIE ROUMIESZ. Możesz wymienić te WIELE gier
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l "Z Japonii docierają do nas dzisiaj same dobre informacje. Cena PS5 dla odbiorców indywidualnych wzrośnie tylko o 50 euro."
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l 13 minut temu, Wolfie_ napisał: Możesz wymienić te WIELE gier As of today, the only games available ONLY on PS5 and not on ANY other platform are these: Astro's Playroom Demon's Souls (2020) Destruction AllStars Ratchet & Clank: Rift Apart Returnal But if you include games that are only on Playstation (PS5 AND PS4), and not on any other brand, you have these in addition: Gran Turismo 7 Sackboy: A Big Adventure Spider-Man Miles Morales Horizon Forbidden West Ghost of Tsushima: Director's Cut
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Z tej listy Spiderman MM zaraz wychodzi na PC, w Returnala na PC juz grali goscie z DF. Pomijajac popierdolki i GT7, ktore nikogo, to zostaje Demon Souls, TLOU2, Ratchet i nowy Horizon. No i jeszcze GoT, bo niby się już robi na PC, ale żadnego info jeszcze nie było.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l izi koneser gówna. Czasem gra na 6, czasem na 6, a czasem multi, w ktorym nikt z nim nie chce grac
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l hahahahaha hahahaha ktoś tu nie szanował marki ahahaha Sony zwiększa ceny tego swojego szrota bez gier XD Teraz na zagorzałych klapersach będzie trzepał 550 eurasów za możliwość grania w gry z ps4 xD Przecież ta konsola nie ma praw istnień, a jak już to powinna kosztować z 50 dolców jako przystawka do PS4. ahahaahah
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Kiedy Returnal na PC? Chętnie pogram. Koleś z DF pisał, że już grał, ale biorąc pod uwagę, że wychodzi Miles, Tlou i Uncharted to pewnie jakoś początek 2023.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l TLOU remake ma być na premierę na PC czy dopiero później? Chętnie przetestuje na tym nowego laptopa