Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Upadek ps3 prowadził łysy chłop a ps5 rudy

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Nie bronię Sony za podwyżkę, tez zawsze wole wszystko taniej (może nie za darmoszke jak zielone żebraki bo później mamy to co mamy w gamepassie) ale kurwa wychylcie dupe za okno. Drożeje wszystko, energia, paliwo, żarcie. Takich akcji nie było od dwóch dekad (covid, wojna w Europie) a tu pierdolenie ze nagle Sonka zła bo podnoszą a nigdy nie podnosili. Xbox nie podnosi bo ma więcej siana którego i tak nie potrafią wydawać bo macie to co macie od 10 lat na zielonej szmaciurze. Niektorzy chyba żyją tylko na forumie i nie wiedza co się na świecie dzieje. Ruchanie klapow? Nie, chęć ratowania biznesu. 

Opublikowano

Biedne sony  :frog:mam nadzieje że ta podwyżka uratuje ich mały rodzinny biznes ruchania zagrajmerów :)

Opublikowano

Nie bronię Sony, ale...

A more elegant weapon : r/FortNiteBR

Opublikowano

Dobrze że japońscy mistrzowie developingu zawczasu dostrzeli rozkład sonki i zaczęli wypuszczać swoje PEREŁKI na xboxa i pc więc sonka może zdychać i jedynie co stracimy to tpp w otwartych światach na 7

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Dobrze że japońscy mistrzowie developingu zawczasu dostrzeli rozkład sonki i zaczęli wypuszczać swoje PEREŁKI na xboxa i pc więc sonka może zdychać i jedynie co stracimy to tpp w otwartych światach na 7

Ty ale jakie perełki z plejki wychodzą na Xboxa? Czegoś nie wiem?

Opublikowano

Nier, persony, yakuzy i pewnie milion innych gier. Sonka straciła wszystko w ciągu jednej generacji, upodlenie :) aaa został im final fantasy

:kekw:

Opublikowano

Generalnie to każdy kto kupił w zeszłym roku czy to PS5 czy XsX, zrobił dobry interes.

Na premierę w PL XsX można było kupić w cenie sugerowanej 2250 zł. W zeszłym roku kupiłem za 2400 zł, teraz na Allegro golasa sklepy puszczają już za 2650 zł.

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

PS4 i PS5 jest pokłosiem tego, że MS nie dobił zdechlaka jak mieli trójkę pod butem. :/ No i teraz męczyć się musimy kolejna generacje z tym niebieskim scierwem.

ale kto ci kazał to PS5 kupować. Ja nie mam i jest zajebiście. Polecam taki styl życia. Bardziej mnie zastanawia co by było lepsze na Xboxie jakby Sony się zesrało. No nic. Bez Sony to by was Microsoft tak wychędożył w zielone odbytki, że byście chodzili rozkrakiem jak tanie divy po imprezie u lokalnego gangusa.

Opublikowano
27 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie bronię Sony za podwyżkę, tez zawsze wole wszystko taniej (może nie za darmoszke jak zielone żebraki bo później mamy to co mamy w gamepassie) ale kurwa wychylcie dupe za okno. Drożeje wszystko, energia, paliwo, żarcie. Takich akcji nie było od dwóch dekad (covid, wojna w Europie) a tu pierdolenie ze nagle Sonka zła bo podnoszą a nigdy nie podnosili. Xbox nie podnosi bo ma więcej siana którego i tak nie potrafią wydawać bo macie to co macie od 10 lat na zielonej szmaciurze. Niektorzy chyba żyją tylko na forumie i nie wiedza co się na świecie dzieje. Ruchanie klapow? Nie, chęć ratowania biznesu. 

To czekaj, bo się gubię -  słony w końcu dominuje, panuje i rządzi niepodzielnie czy trzeba ratować biznes?

Klapy jak elektorat kaczora,  zawsze znajdą wymówkę dla działań swego pana i bożka, jakiekolwiek by nie były

Opublikowano

Typ żyjący z zasiłków w MOPS robi nam wykłady z ekonomii :shieeet:

Sól i pieprz CW

Opublikowano
19 minut temu, Krzysztof93 napisał:

ale kto ci kazał to PS5 kupować. Ja nie mam i jest zajebiście. Polecam taki styl życia. Bardziej mnie zastanawia co by było lepsze na Xboxie jakby Sony się zesrało. No nic. Bez Sony to by was Microsoft tak wychędożył w zielone odbytki, że byście chodzili rozkrakiem jak tanie divy po imprezie u lokalnego gangusa.

Na rynku pojawiłby się nowy producent konsol, ze świeżym spojrzeniem i własnymi grami, embracer może? Ewidentnie Sony przedłużyło swoje 5 minut do 15, wiec pora zwijać kram.

Opublikowano

I żeby indyki nie lądowały na premiere w gamepassie :kekw:

Opublikowano

Kolejna generacja to Playstation PC, wszyscy wcześniej czy później skończycie na nadplatformie :newell:

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Na rynku pojawiłby się nowy producent konsol, ze świeżym spojrzeniem i własnymi grami, embracer może? Ewidentnie Sony przedłużyło swoje 5 minut do 15, wiec pora zwijać kram.

Oczywiście właśnie tak by było. Nestle mogłoby zrobić swoją konsolę moim zdaniem. To takie proste przecież :obama:

Edytowane przez Krzysztof93

Opublikowano

No ale to nie fair. MS wuja wydaje, tylko uprawia scam i MLM. Nie podnosi cen, bo koszty ma zerowe.

Sony ma hit za hitem, najlepszy abonament na rynku, wspiera inicjatywy jak EVO, dwoi się i troi aby być najlepsze. TO KOSZTUJE.

PlayStation - najlepsze miejsce do grania.

Xbox - najlepsze miejsce do s*ania.

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof93 napisał:

Oczywiście właśnie tak by było. Nestle mogłoby zrobić swoją konsolę moim zdaniem. Przecież to zawsze się sprawdza, każdemu.

WIADOMO, na rynku konsol od zawsze istniało tylko Nintendo Sony i Microsoft. Nie było nigdy innych graczy, ani roszad na szczycie, upadnie StemPlejszyn, nie będzie już konsol. :kekw: