Opublikowano 26 sierpnia 20222 l PS4 i PS5 jest pokłosiem tego, że MS nie dobił zdechlaka jak mieli trójkę pod butem. No i teraz męczyć się musimy kolejna generacje z tym niebieskim scierwem.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l https://www.ppe.pl/news/304678/hogwarts-legacy-z-ekskluzywna-misja-dla-ps5-i-ps4-tworcy-mogli-dorzucic-kolejny-quest-do-kolekcjonerki.html Haha xśmieć
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Nie bronię Sony za podwyżkę, tez zawsze wole wszystko taniej (może nie za darmoszke jak zielone żebraki bo później mamy to co mamy w gamepassie) ale kurwa wychylcie dupe za okno. Drożeje wszystko, energia, paliwo, żarcie. Takich akcji nie było od dwóch dekad (covid, wojna w Europie) a tu pierdolenie ze nagle Sonka zła bo podnoszą a nigdy nie podnosili. Xbox nie podnosi bo ma więcej siana którego i tak nie potrafią wydawać bo macie to co macie od 10 lat na zielonej szmaciurze. Niektorzy chyba żyją tylko na forumie i nie wiedza co się na świecie dzieje. Ruchanie klapow? Nie, chęć ratowania biznesu.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Biedne sony mam nadzieje że ta podwyżka uratuje ich mały rodzinny biznes ruchania zagrajmerów
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Liściu Xdddddd Tresura i indoktrynacja w 100%, jebany Xbox ma za dużo pieniędzy, a Sony to ostatni sprawiedliwi chociaż te skurywysyny od początku sprzedają konsole z zyskiem. NO ALE MUSIELISMY CHLIP CHLIP
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Dobrze że japońscy mistrzowie developingu zawczasu dostrzeli rozkład sonki i zaczęli wypuszczać swoje PEREŁKI na xboxa i pc więc sonka może zdychać i jedynie co stracimy to tpp w otwartych światach na 7
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Na chwile obecna dobrze jakby Sony skończyło ze sprzętem i zajęło się robienie gier, ewidentne przyszła pora na nowego gracza.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 3 minuty temu, Pupcio napisał: Dobrze że japońscy mistrzowie developingu zawczasu dostrzeli rozkład sonki i zaczęli wypuszczać swoje PEREŁKI na xboxa i pc więc sonka może zdychać i jedynie co stracimy to tpp w otwartych światach na 7 Ty ale jakie perełki z plejki wychodzą na Xboxa? Czegoś nie wiem?
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Nier, persony, yakuzy i pewnie milion innych gier. Sonka straciła wszystko w ciągu jednej generacji, upodlenie aaa został im final fantasy
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Generalnie to każdy kto kupił w zeszłym roku czy to PS5 czy XsX, zrobił dobry interes. Na premierę w PL XsX można było kupić w cenie sugerowanej 2250 zł. W zeszłym roku kupiłem za 2400 zł, teraz na Allegro golasa sklepy puszczają już za 2650 zł.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał: PS4 i PS5 jest pokłosiem tego, że MS nie dobił zdechlaka jak mieli trójkę pod butem. No i teraz męczyć się musimy kolejna generacje z tym niebieskim scierwem. ale kto ci kazał to PS5 kupować. Ja nie mam i jest zajebiście. Polecam taki styl życia. Bardziej mnie zastanawia co by było lepsze na Xboxie jakby Sony się zesrało. No nic. Bez Sony to by was Microsoft tak wychędożył w zielone odbytki, że byście chodzili rozkrakiem jak tanie divy po imprezie u lokalnego gangusa.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 27 minut temu, LiŚciu napisał: Nie bronię Sony za podwyżkę, tez zawsze wole wszystko taniej (może nie za darmoszke jak zielone żebraki bo później mamy to co mamy w gamepassie) ale kurwa wychylcie dupe za okno. Drożeje wszystko, energia, paliwo, żarcie. Takich akcji nie było od dwóch dekad (covid, wojna w Europie) a tu pierdolenie ze nagle Sonka zła bo podnoszą a nigdy nie podnosili. Xbox nie podnosi bo ma więcej siana którego i tak nie potrafią wydawać bo macie to co macie od 10 lat na zielonej szmaciurze. Niektorzy chyba żyją tylko na forumie i nie wiedza co się na świecie dzieje. Ruchanie klapow? Nie, chęć ratowania biznesu. To czekaj, bo się gubię - słony w końcu dominuje, panuje i rządzi niepodzielnie czy trzeba ratować biznes? Klapy jak elektorat kaczora, zawsze znajdą wymówkę dla działań swego pana i bożka, jakiekolwiek by nie były
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Typ żyjący z zasiłków w MOPS robi nam wykłady z ekonomii Sól i pieprz CW
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 19 minut temu, Krzysztof93 napisał: ale kto ci kazał to PS5 kupować. Ja nie mam i jest zajebiście. Polecam taki styl życia. Bardziej mnie zastanawia co by było lepsze na Xboxie jakby Sony się zesrało. No nic. Bez Sony to by was Microsoft tak wychędożył w zielone odbytki, że byście chodzili rozkrakiem jak tanie divy po imprezie u lokalnego gangusa. Na rynku pojawiłby się nowy producent konsol, ze świeżym spojrzeniem i własnymi grami, embracer może? Ewidentnie Sony przedłużyło swoje 5 minut do 15, wiec pora zwijać kram.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Nadwyżkę z zysków za sprzedaż PS5 Sony przeznaczy na wykupienie kolejnych lat ekskluzywności dla Final Fantasy VII
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Kolejna generacja to Playstation PC, wszyscy wcześniej czy później skończycie na nadplatformie
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Na rynku pojawiłby się nowy producent konsol, ze świeżym spojrzeniem i własnymi grami, embracer może? Ewidentnie Sony przedłużyło swoje 5 minut do 15, wiec pora zwijać kram. Oczywiście właśnie tak by było. Nestle mogłoby zrobić swoją konsolę moim zdaniem. To takie proste przecież Edytowane 26 sierpnia 20222 l przez Krzysztof93
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l No ale to nie fair. MS wuja wydaje, tylko uprawia scam i MLM. Nie podnosi cen, bo koszty ma zerowe. Sony ma hit za hitem, najlepszy abonament na rynku, wspiera inicjatywy jak EVO, dwoi się i troi aby być najlepsze. TO KOSZTUJE. PlayStation - najlepsze miejsce do grania. Xbox - najlepsze miejsce do s*ania.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał: Oczywiście właśnie tak by było. Nestle mogłoby zrobić swoją konsolę moim zdaniem. Przecież to zawsze się sprawdza, każdemu. WIADOMO, na rynku konsol od zawsze istniało tylko Nintendo Sony i Microsoft. Nie było nigdy innych graczy, ani roszad na szczycie, upadnie StemPlejszyn, nie będzie już konsol.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, 20inchDT napisał: apple ich kupi i na tym sie skonczy mogliby - przynajmniej konsole Sony nie kojarzyłaby się już z kiczem i słabymi bebechami, nieadekwatnymi do ceny