Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Trochę odjechaliście xd Apple ma ewidentnie w dupie konsole skoro zarabia miliardy na gierkach już teraz na swoich telefonach.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l uuuu odpalił się protokół obronny u mendrka, mopścia cygana i jakiegoś randoma w obronie śmieciary 4.5 bez gier, ładnie wytresowane robale
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Bzduras napisał: To czekaj, bo się gubię - słony w końcu dominuje, panuje i rządzi niepodzielnie czy trzeba ratować biznes? Klapy jak elektorat kaczora, zawsze znajdą wymówkę dla działań swego pana i bożka, jakiekolwiek by nie były No chłopaku jak dominujesz i chcesz nadal dominować to musisz się dostosować do rynku. Xbox umarł wiec nie ma powodu do podnoszenia cen. Widzę ze wykłady z ekonomii miałeś u jednego pajaca pod szlabanem.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 36 minut temu, Mendrek napisał: najlepszy abonament na rynku To mnie tak bawi, jak na każdym kroku to podkreślają Powtarzam, do GP regularnie wchodzą gry Day One. To jest kurwa gamechanger. Albo są te gry first party, albo debiutują inne. Z głowy daje Medium, Psychonauts2, Outer Worlds, Ori 2, Gears Tactics, zaraz Plague Tale 2 i dalej kolejne. A na pl3jce zadebiutował Kot kurwa. Więc easy chłopie.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Wszystkie które wymieniłeś są 6/10. Kotek ma ponad 80 na meta. GP dostaje gry, które nikt normalny by nie kupił i nie zagrał. Dodatkowo nie kończycie gier z GP, czego przykładem jest choćby MFS. Edytowane 26 sierpnia 20222 l przez Donatello1991
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Trzeba naprawdę nienawidzić gier wideo aby marzyć o konsoli apple, przecież ten rak byłby najgorszy
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l No jak Psychonauts2 i Ori gorsze od kota to już chyba żadne leki wam nie pomogą
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Teraz, drozdu7 napisał: No jak Psychonauts2 i Ori gorsze od kota to już chyba żadne leki wam nie pomogą Donek cię trolluje xd Ori i Psychonauts 2 to wiekopomne dzieła, a o kocie nikt nie pamięta.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 8 minutes ago, Donatello1991 said: Wszystkie które wymieniłeś są 6/10. Kotek ma ponad 80 na meta. GP dostaje gry, które nikt normalny by nie kupił i nie zagrał. Dodatkowo nie kończycie gier z GP, czego przykładem jest choćby MFS. Nie kończycie MFS
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 7 minut temu, Donatello1991 napisał: Dodatkowo nie kończycie gier z GP, czego przykładem jest choćby MFS. W GamePassie jest 208 gier z MC na 80+ i dodatkowe 118 na zielono na meta. Nie da się tego wszystkiego skończyć - na forum gdzie gracz kończy średnio 10 gier na rok oznacza to 30+ lat grania. To jest POTĘGA GamePassa czemu nigdy nikt, ani Sony, ani tym bardziej nintendo nie ma szans zagrozić. To jest DOMINACJA na rynku i rewolucja. GamePass to ABSOLUT.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l @Paolo de Vesir przez te twoje gadanie głupot odbierasz całą radość w obcowaniu z tym tematem psujesz dzieciom zabawę bo nienawidzisz dobrej zabawy. Xboxa powinni połączyć z kimkolwiek, kto rozumie chociaż cząstkę czym są gry wideo. Dlatego najlepsze by było Nestle bo kiedyś do płatków dawali gierkę na PC z królikiem od czekoladowych bobków. To i tak więcej gier w grze w niż te ochłapy od MS. Od kiedy przyszedł Spencer wszystkie gierki na Xgówno są tylko makietą gier mającą na celu tylko zbieranie danych odnośnie treści marketingowych w Windows 10/11 i rozpoznawanie pisma. To są puste programy, które tylko sprawiają wrażenie. Tym krócej to wrażenie działa im bardziej znasz się na gierkach. Dlatego ja nigdy nie zagościłem w exach na Xgówno za długo bo są po prostu słabe ale prócz tego, że są jakby to powiedzieć... zjebane to jeszcze są programami, które wykorzystują użytkownika w niecnych celach. Tak samo jak baterie w padzie... To jest najgorsze. Specjalnie projektują pada na paluszki bo istnieje szansa, że słabej jakości ogniwa po prostu się wyleją na krocze małych dzieci sterylizując dziewczynki i kastrując chłopców. Tak działają przeciw ludzkości. Ale tego nie dowiecie się z gazet. Z mediów nie dowiecie się także, że Xbox to gówno bo Microsoft ma Windowsa, który dzięki uczeniu maszynowemu rozpoznaje hejt na Xgówno i kasuje negatywne treści. Dlatego ja siedzę na linuxie. Bo ja jestem po prostu świadomy. Użytkownik konsoli xbox jest głupi. Microsoft pracuje także nad projektem pod roboczą nazwą ,,Skynet'' od informatora wiem także, że Terminator, który wam rozgniecie czaszki metalową stopą będzie sterowany przez procesor z Xbox Series X a sam zasilany będzie przez nuklearne paluszki AA. Nie chcę nawet gadać o upadku zachodniej cywilizacji i ataku na rodziny bo to szkoda słów. Aaaa no i Xbox jest kurewsko nudny.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 2 godziny temu, LiŚciu napisał: Nie bronię Sony za podwyżkę, tez zawsze wole wszystko taniej (może nie za darmoszke jak zielone żebraki bo później mamy to co mamy w gamepassie) ale kurwa wychylcie dupe za okno. Drożeje wszystko, energia, paliwo, żarcie. Takich akcji nie było od dwóch dekad (covid, wojna w Europie) a tu pierdolenie ze nagle Sonka zła bo podnoszą a nigdy nie podnosili. Xbox nie podnosi bo ma więcej siana którego i tak nie potrafią wydawać bo macie to co macie od 10 lat na zielonej szmaciurze. Niektorzy chyba żyją tylko na forumie i nie wiedza co się na świecie dzieje. Ruchanie klapow? Nie, chęć ratowania biznesu. Szok pourazowy & Syndrom sztokholmski ostro weszły u Liścia
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Teraz, Krzysztof93 napisał: @Paolo de Vesir przez te twoje gadanie głupot odbierasz całą radość w obcowaniu z tym tematem psujesz dzieciom zabawę bo nienawidzisz dobrej zabawy. Xboxa powinni połączyć z kimkolwiek, kto rozumie chociaż cząstkę czym są gry wideo. Dlatego najlepsze by było Nestle bo kiedyś do płatków dawali gierkę na PC z królikiem od czekoladowych bobków. To i tak więcej gier w grze w niż te ochłapy od MS. Od kiedy przyszedł Spencer wszystkie gierki na Xgówno są tylko makietą gier mającą na celu tylko zbieranie danych odnośnie treści marketingowych w Windows 10/11 i rozpoznawanie pisma. To są puste programy, które tylko sprawiają wrażenie. Tym krócej to wrażenie działa im bardziej znasz się na gierkach. Dlatego ja nigdy nie zagościłem w exach na Xgówno za długo bo są po prostu słabe ale prócz tego, że są jakby to powiedzieć... zjebane to jeszcze są programami, które wykorzystują użytkownika w niecnych celach. Tak samo jak baterie w padzie... To jest najgorsze. Specjalnie projektują pada na paluszki bo istnieje szansa, że słabej jakości ogniwa po prostu się wyleją na krocze małych dzieci sterylizując dziewczynki i kastrując chłopców. Tak działają przeciw ludzkości. Ale tego nie dowiecie się z gazet. Z mediów nie dowiecie się także, że Xbox to gówno bo Microsoft ma Windowsa, który dzięki uczeniu maszynowemu rozpoznaje hejt na Xgówno i kasuje negatywne treści. Dlatego ja siedzę na linuxie. Bo ja jestem po prostu świadomy. Użytkownik konsoli xbox jest głupi. Microsoft pracuje także nad projektem pod roboczą nazwą ,,Skynet'' od informatora wiem także, że Terminator, który wam rozgniecie czaszki metalową stopą będzie sterowany przez procesor z Xbox Series X a sam zasilany będzie przez nuklearne paluszki AA. Nie chcę nawet gadać o upadku zachodniej cywilizacji i ataku na rodziny bo to szkoda słów. Aaaa no i Xbox jest kurewsko nudny. tl;dr
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l łabądź i jego łabędzi śpiew Chociaż do PlayStation bardziej pasuje „łabladź”.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Szczerze, ten kto zaprojektował tą wielką kurwę, powinien dostać premię
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 2 godziny temu, LiŚciu napisał: Nie bronię Sony za podwyżkę, tez zawsze wole wszystko taniej (może nie za darmoszke jak zielone żebraki bo później mamy to co mamy w gamepassie) ale kurwa wychylcie dupe za okno. Drożeje wszystko, energia, paliwo, żarcie. Takich akcji nie było od dwóch dekad (covid, wojna w Europie) a tu pierdolenie ze nagle Sonka zła bo podnoszą a nigdy nie podnosili. Xbox nie podnosi bo ma więcej siana którego i tak nie potrafią wydawać bo macie to co macie od 10 lat na zielonej szmaciurze. Niektorzy chyba żyją tylko na forumie i nie wiedza co się na świecie dzieje. Ruchanie klapow? Nie, chęć ratowania biznesu. 53 minuty temu, LiŚciu napisał: No chłopaku jak dominujesz i chcesz nadal dominować to musisz się dostosować do rynku. Xbox umarł wiec nie ma powodu do podnoszenia cen. Widzę ze wykłady z ekonomii miałeś u jednego pajaca pod szlabanem. 36 minut temu, Donatello1991 napisał: Wszystkie które wymieniłeś są 6/10. Kotek ma ponad 80 na meta. GP dostaje gry, które nikt normalny by nie kupił i nie zagrał. Dodatkowo nie kończycie gier z GP, czego przykładem jest choćby MFS. 21 minut temu, Krzysztof93 napisał: @Paolo de Vesir przez te twoje gadanie głupot odbierasz całą radość w obcowaniu z tym tematem psujesz dzieciom zabawę bo nienawidzisz dobrej zabawy. Xboxa powinni połączyć z kimkolwiek, kto rozumie chociaż cząstkę czym są gry wideo. Dlatego najlepsze by było Nestle bo kiedyś do płatków dawali gierkę na PC z królikiem od czekoladowych bobków. To i tak więcej gier w grze w niż te ochłapy od MS. Od kiedy przyszedł Spencer wszystkie gierki na Xgówno są tylko makietą gier mającą na celu tylko zbieranie danych odnośnie treści marketingowych w Windows 10/11 i rozpoznawanie pisma. To są puste programy, które tylko sprawiają wrażenie. Tym krócej to wrażenie działa im bardziej znasz się na gierkach. Dlatego ja nigdy nie zagościłem w exach na Xgówno za długo bo są po prostu słabe ale prócz tego, że są jakby to powiedzieć... zjebane to jeszcze są programami, które wykorzystują użytkownika w niecnych celach. Tak samo jak baterie w padzie... To jest najgorsze. Specjalnie projektują pada na paluszki bo istnieje szansa, że słabej jakości ogniwa po prostu się wyleją na krocze małych dzieci sterylizując dziewczynki i kastrując chłopców. Tak działają przeciw ludzkości. Ale tego nie dowiecie się z gazet. Z mediów nie dowiecie się także, że Xbox to gówno bo Microsoft ma Windowsa, który dzięki uczeniu maszynowemu rozpoznaje hejt na Xgówno i kasuje negatywne treści. Dlatego ja siedzę na linuxie. Bo ja jestem po prostu świadomy. Użytkownik konsoli xbox jest głupi. Microsoft pracuje także nad projektem pod roboczą nazwą ,,Skynet'' od informatora wiem także, że Terminator, który wam rozgniecie czaszki metalową stopą będzie sterowany przez procesor z Xbox Series X a sam zasilany będzie przez nuklearne paluszki AA. Nie chcę nawet gadać o upadku zachodniej cywilizacji i ataku na rodziny bo to szkoda słów. Aaaa no i Xbox jest kurewsko nudny.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Nie wierzę, jak trzeba być odklejonym żeby bronić kurevskich zagrywek Sony. A nie, wróć, to liściu, który i tak nie gra w gry Dla niego gry mogą kosztować po $100, a konsole po $1000. I tak tego nie kupuje
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Amazon ma przejąć EA, ciekawe kiedy ta gównofirma zrobi swoją konsolę