Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Sony wydając masę gier i dbając o gracza może sobie pozwolić na ryzyko i kupno czego im pasuje. Zawsze i tak będzie to owocne. Nie to co ms, który co by nie kupił to i tak nic z tego nie będzie. Te gownojady stworzą największego mema w historii gamingu czyli Starfield.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Tydzień po premierze na pchlim targu będzie widać że jest to community jedyne w swoim rodzaju :)

Opublikowano

na forum nie ma co wrzucać, bo za dużo :cebula: no i wstyd to wystawiać. Kamilki i inne chinpokomony wystawią na olx.

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Za tydzień w listach sprzedaży zobaczycie jak komjunity Sony jest silne i tlou remake nie będzie nawet w top 10. Nie z nami te numery.

Jak tu nie dymać zwierzaków, skoro same się kładą i wypinają

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Sony wydając masę gier i dbając o gracza może sobie pozwolić na ryzyko i kupno czego im pasuje.

Niezwykłe ryzyko kupić studio liczące ile, 10 czy tam 15 osób?

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

O Jezusie, Starfield. :fsg: Liczę, ze jednak pójdą po rozum do głowy i dostaniemy F3/NV (zwłaszcza w kwestii świata i postaci) niż F4.

Z Toddem kłamczuszkiem na pokładzie może być ciężko :mevek:

Opublikowano
14 minut temu, oFi napisał:

Z Toddem kłamczuszkiem na pokładzie może być ciężko :mevek:

Jestem dobrej myśli, moja blacha jest gotowa na przyjęcie tego koderskinego frankensteina abym mógł zanurzyć sie w nim na długie godziny. 

Opublikowano

Tak, niebieskie robale, wspierajcie $ony kupując te gierkopodobne guvna :shieeet:

W końcu bonzowie muszą kupić trzecie Ferrari kochance, muszą zmienić dostawcę kokainy na takiego który ma oxfordzki akcent, a i willę w Santa Monica trzeba zmienić na coś bardziej prestiżowego :reggie:

Branża pożyczek chwilówek też jest za wspieraniem biednego $ony 

Opublikowano

Ogarnij mopsiarz pisdeczkę, bo to nie do ciebie tylko do ludzi którzy kupują gry od sony :shieeet:

Opublikowano
8 godzin temu, Bzduras napisał:

Jak tu nie dymać zwierzaków, skoro same się kładą i wypinają

Tak właśnie myślałem nad etymologią słowa klap i zakładam, że to określenie powstało z powodu dźwięku, jakie wydają jaja odbijające się o dupsko, gdy Jimbo rucha swoich fanów. Koledzy, czy tak jest naprawdę?

Opublikowano

Czy wiecie jaka jest ilość subskrybentów Ps+ a GP? Jaka jest różnica? Bo tak sobie myśle nad trunkiem.

Dziś skończę RDR2, DZIĘKUJE PlayStation za umożliwienie mi za darmo ogranie tego sztosa 10/10 i zieloni którzy płacili w premierę ahh….

93F5E0AF-B433-4A4B-B082-567ECF38FB20.jpeg

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Dziś skończę RDR2, DZIĘKUJE PlayStation za umożliwienie mi za darmo ogranie tego sztosa 10/10 i zieloni którzy płacili w premierę ahh….

Za darmo w abonamencie najgorszą wersję dawno po botach którzy ograli ją w najlepszej wersji czyli z XGP.

ale zdróweczko, bo gra zacna :sonkassie:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Za darmo w abonamencie najgorszą wersję dawno po botach którzy ograli ją w najlepszej wersji czyli z XGP.

ale zdróweczko, bo gra zacna :sonkassie:

Fajnie nie? Fajnie jak większość botów się tak po premierach jara jak Sony udostępni dany tytuł na innej platformie? Teraz widzicie jak my to widzimy ;)  A dziękuje za zdrowko, bardzo mi sprzyja :) salut za Twoje zdrowie 

a RDR2? Jedynka już dla mnie byka dyszka ale dwojeczka? Od samego początku do końca uwielbiam ten klimat, filmowy, realistyczny i te wschody i zachody słońca, gunplay to na odpowiednim nagłośnieniu daje niesamowite wrażenia, Rockstar to mistrzowie

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

ajnie nie? Fajnie jak większość botów się tak po premierach jara jak Sony udostępni dany tytuł na innej platformie? Teraz widzicie jak my to widzimy ;)

Tak, ale tu dostaliście najgorszą wersję, a w przypadku PS -> PC to ta druga jest lepszą.

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak, ale tu dostaliście najgorszą wersję, a w przypadku PS -> PC to ta druga jest lepszą.

Wcale nie taka najgorsza, fakt ciutkie gorsza ale bez przesady, XSX tez względem PC odstaje. Za darmo to takiego sztosa się przejdzie nawet jak jest ciutkę gorszy a jak się wypije to jest 8K 

Opublikowano

Matko - odpaliłem tą perełkę Immortality i jak takie sztosy maja wpadać do Game Passa, a niektórzy jeszcze chcą zakładać o tym temat to ja wysiadam. To ma być jedna z najlepiej ocenianych gier w tym roku? Przez kogo? Przez krytyków filmowych?

I taki Srinch ma czelność później pisać o jakis Cinematic Experiens PS5 grając w jakieś wysrywy, albo zrobione Power Poincie jak As Dusk Falls, albo qrwa pozycje które się wyłącznie ogląda jak Immortality, ostatnio jeden z drugim klaskali uszami na nowy super indyków - wchodzę i czytam opis pierwszej dodanej gry Coffee Talk is a game about listening to people’s problems and helping them by serving up a warm drink out of the ingredients you have in stock.  :stupid:

No nie dziwie się ze musi chłopak od 2 lat profil ukrywać, bo nie wierze że ktoś w te gry naprawdę gra. :/

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Wcale nie taka najgorsza, fakt ciutkie gorsza ale bez przesady, XSX tez względem PC odstaje. Za darmo to takiego sztosa się przejdzie nawet jak jest ciutkę gorszy a jak się wypije to jest 8K 

Mam ze sobą wersję PS5 Vs XSX - niebo a ziemia, obraz na Plejce jest tak nieostry, że dosłownie bliżej tej wersji do XOS niż do XSX. Też chciałem skończyć z abonamentu, ale nie mogę zdierżyć po prostu jak to chujowo wygląda. :/ 

Opublikowano
6 godzin temu, dee napisał:

Tak, niebieskie robale, wspierajcie $ony kupując te gierkopodobne guvna :shieeet:

W końcu bonzowie muszą kupić trzecie Ferrari kochance, muszą zmienić dostawcę kokainy na takiego który ma oxfordzki akcent, a i willę w Santa Monica trzeba zmienić na coś bardziej prestiżowego :reggie:

Branża pożyczek chwilówek też jest za wspieraniem biednego $ony 

Botom się już w coś deklu odkleja od grania w  indyki i rozpikselowane retrosmieci :/

12 minut temu, easye napisał:

Matko - odpaliłem tą perełkę Immortality i jak takie sztosy maja wpadać do Game Passa, a niektórzy jeszcze chcą zakładać o tym temat to ja wysiadam. To ma być jedna z najlepiej ocenianych gier w tym roku? Przez kogo? Przez krytyków filmowych?

I taki Srinch ma czelność później pisać o jakis Cinematic Experiens PS5 grając w jakieś wysrywy, albo zrobione Power Poincie jak As Dusk Falls, albo qrwa pozycje które się wyłącznie ogląda jak Immortality, ostatnio jeden z drugim klaskali uszami na nowy super indyków - wchodzę i czytam opis pierwszej dodanej gry Coffee Talk is a game about listening to people’s problems and helping them by serving up a warm drink out of the ingredients you have in stock.  :stupid:

No nie dziwie się ze musi chłopak od 2 lat profil ukrywać, bo nie wierze że ktoś w te gry naprawdę gra. :/

W gamepassie co odpalam to jakiś śmieć. Próbowałem ostatnio Evil Within 2 i boże jaki spadek formy od pierwszej części. Próbuje Quantum Break a tu przez 3 godziny prawie nie ma grania. Serio chyba wszystko co było warte to ograłem w zeszłym roku. Dobrze, że wziąłem za cebulę bo nie ma w co grać :(