Opublikowano 30 sierpnia 20222 l Sony wydając masę gier i dbając o gracza może sobie pozwolić na ryzyko i kupno czego im pasuje. Zawsze i tak będzie to owocne. Nie to co ms, który co by nie kupił to i tak nic z tego nie będzie. Te gownojady stworzą największego mema w historii gamingu czyli Starfield.
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l O Jezusie, Starfield. Liczę, ze jednak pójdą po rozum do głowy i dostaniemy F3/NV (zwłaszcza w kwestii świata i postaci) niż F4.
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l Za tydzień w listach sprzedaży zobaczycie jak komjunity Sony jest silne i tlou remake nie będzie nawet w top 10. Nie z nami te numery.
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l Tydzień po premierze na pchlim targu będzie widać że jest to community jedyne w swoim rodzaju
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l na forum nie ma co wrzucać, bo za dużo no i wstyd to wystawiać. Kamilki i inne chinpokomony wystawią na olx.
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l Gdyby było multi to pewnie sam dałbym się ogolić żeby zasmakować tego słynnego skillowego PvP w TLOU, ale oczywiście nie ma, bo to Sony gdzie "więcej za mniej" oznacza więcej od klienta za mniej zawartości.
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Za tydzień w listach sprzedaży zobaczycie jak komjunity Sony jest silne i tlou remake nie będzie nawet w top 10. Nie z nami te numery. Jak tu nie dymać zwierzaków, skoro same się kładą i wypinają
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Sony wydając masę gier i dbając o gracza może sobie pozwolić na ryzyko i kupno czego im pasuje. Niezwykłe ryzyko kupić studio liczące ile, 10 czy tam 15 osób?
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: O Jezusie, Starfield. Liczę, ze jednak pójdą po rozum do głowy i dostaniemy F3/NV (zwłaszcza w kwestii świata i postaci) niż F4. Z Toddem kłamczuszkiem na pokładzie może być ciężko
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l 14 minut temu, oFi napisał: Z Toddem kłamczuszkiem na pokładzie może być ciężko Jestem dobrej myśli, moja blacha jest gotowa na przyjęcie tego koderskinego frankensteina abym mógł zanurzyć sie w nim na długie godziny.
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l Kolejne gówno w gp z wykupionymi reckami. Wstyd grać w takie gry i produkować.
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l Tak, niebieskie robale, wspierajcie $ony kupując te gierkopodobne guvna W końcu bonzowie muszą kupić trzecie Ferrari kochance, muszą zmienić dostawcę kokainy na takiego który ma oxfordzki akcent, a i willę w Santa Monica trzeba zmienić na coś bardziej prestiżowego Branża pożyczek chwilówek też jest za wspieraniem biednego $ony
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l Ogarnij mopsiarz pisdeczkę, bo to nie do ciebie tylko do ludzi którzy kupują gry od sony
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l 8 godzin temu, Bzduras napisał: Jak tu nie dymać zwierzaków, skoro same się kładą i wypinają Tak właśnie myślałem nad etymologią słowa klap i zakładam, że to określenie powstało z powodu dźwięku, jakie wydają jaja odbijające się o dupsko, gdy Jimbo rucha swoich fanów. Koledzy, czy tak jest naprawdę?
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l Czy wiecie jaka jest ilość subskrybentów Ps+ a GP? Jaka jest różnica? Bo tak sobie myśle nad trunkiem. Dziś skończę RDR2, DZIĘKUJE PlayStation za umożliwienie mi za darmo ogranie tego sztosa 10/10 i zieloni którzy płacili w premierę ahh….
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l 8 minut temu, Whisker napisał: Dziś skończę RDR2, DZIĘKUJE PlayStation za umożliwienie mi za darmo ogranie tego sztosa 10/10 i zieloni którzy płacili w premierę ahh…. Za darmo w abonamencie najgorszą wersję dawno po botach którzy ograli ją w najlepszej wersji czyli z XGP. ale zdróweczko, bo gra zacna
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Za darmo w abonamencie najgorszą wersję dawno po botach którzy ograli ją w najlepszej wersji czyli z XGP. ale zdróweczko, bo gra zacna Fajnie nie? Fajnie jak większość botów się tak po premierach jara jak Sony udostępni dany tytuł na innej platformie? Teraz widzicie jak my to widzimy A dziękuje za zdrowko, bardzo mi sprzyja salut za Twoje zdrowie a RDR2? Jedynka już dla mnie byka dyszka ale dwojeczka? Od samego początku do końca uwielbiam ten klimat, filmowy, realistyczny i te wschody i zachody słońca, gunplay to na odpowiednim nagłośnieniu daje niesamowite wrażenia, Rockstar to mistrzowie Edytowane 30 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l 4 minuty temu, Whisker napisał: ajnie nie? Fajnie jak większość botów się tak po premierach jara jak Sony udostępni dany tytuł na innej platformie? Teraz widzicie jak my to widzimy Tak, ale tu dostaliście najgorszą wersję, a w przypadku PS -> PC to ta druga jest lepszą.
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Tak, ale tu dostaliście najgorszą wersję, a w przypadku PS -> PC to ta druga jest lepszą. Wcale nie taka najgorsza, fakt ciutkie gorsza ale bez przesady, XSX tez względem PC odstaje. Za darmo to takiego sztosa się przejdzie nawet jak jest ciutkę gorszy a jak się wypije to jest 8K
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l Matko - odpaliłem tą perełkę Immortality i jak takie sztosy maja wpadać do Game Passa, a niektórzy jeszcze chcą zakładać o tym temat to ja wysiadam. To ma być jedna z najlepiej ocenianych gier w tym roku? Przez kogo? Przez krytyków filmowych? I taki Srinch ma czelność później pisać o jakis Cinematic Experiens PS5 grając w jakieś wysrywy, albo zrobione Power Poincie jak As Dusk Falls, albo qrwa pozycje które się wyłącznie ogląda jak Immortality, ostatnio jeden z drugim klaskali uszami na nowy super indyków - wchodzę i czytam opis pierwszej dodanej gry Coffee Talk is a game about listening to people’s problems and helping them by serving up a warm drink out of the ingredients you have in stock. No nie dziwie się ze musi chłopak od 2 lat profil ukrywać, bo nie wierze że ktoś w te gry naprawdę gra.
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, Whisker napisał: Wcale nie taka najgorsza, fakt ciutkie gorsza ale bez przesady, XSX tez względem PC odstaje. Za darmo to takiego sztosa się przejdzie nawet jak jest ciutkę gorszy a jak się wypije to jest 8K Mam ze sobą wersję PS5 Vs XSX - niebo a ziemia, obraz na Plejce jest tak nieostry, że dosłownie bliżej tej wersji do XOS niż do XSX. Też chciałem skończyć z abonamentu, ale nie mogę zdierżyć po prostu jak to chujowo wygląda.
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l 6 godzin temu, dee napisał: Tak, niebieskie robale, wspierajcie $ony kupując te gierkopodobne guvna W końcu bonzowie muszą kupić trzecie Ferrari kochance, muszą zmienić dostawcę kokainy na takiego który ma oxfordzki akcent, a i willę w Santa Monica trzeba zmienić na coś bardziej prestiżowego Branża pożyczek chwilówek też jest za wspieraniem biednego $ony Botom się już w coś deklu odkleja od grania w indyki i rozpikselowane retrosmieci :/ 12 minut temu, easye napisał: Matko - odpaliłem tą perełkę Immortality i jak takie sztosy maja wpadać do Game Passa, a niektórzy jeszcze chcą zakładać o tym temat to ja wysiadam. To ma być jedna z najlepiej ocenianych gier w tym roku? Przez kogo? Przez krytyków filmowych? I taki Srinch ma czelność później pisać o jakis Cinematic Experiens PS5 grając w jakieś wysrywy, albo zrobione Power Poincie jak As Dusk Falls, albo qrwa pozycje które się wyłącznie ogląda jak Immortality, ostatnio jeden z drugim klaskali uszami na nowy super indyków - wchodzę i czytam opis pierwszej dodanej gry Coffee Talk is a game about listening to people’s problems and helping them by serving up a warm drink out of the ingredients you have in stock. No nie dziwie się ze musi chłopak od 2 lat profil ukrywać, bo nie wierze że ktoś w te gry naprawdę gra. W gamepassie co odpalam to jakiś śmieć. Próbowałem ostatnio Evil Within 2 i boże jaki spadek formy od pierwszej części. Próbuje Quantum Break a tu przez 3 godziny prawie nie ma grania. Serio chyba wszystko co było warte to ograłem w zeszłym roku. Dobrze, że wziąłem za cebulę bo nie ma w co grać :(