Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Przyszedłem poczytać botów z rana, nie zawiodłem się XD

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

Przecież Skyrim jest na ustach tak długo, bo te barany z bethesdy nie odpuszczą żadnej maszynce do grania. Wersja normalna, wersja remaster, wersja switch, wersja na lodówkę i zegarek. Brakuje wersji na taboret ale tylko dlatego, że tam jeszcze ekranu nie dali.

Starfield? Jeśli będzie zabudowana i okrojona tylko dla botów i pececiarzy to zdechnie szybciusio.

Raczej dlatego, że to już legendarny tytuł który zaistniał nawet poza świadomością graczy, coś jak Mario albo Call of Duty. :) 

Opublikowano
54 minutes ago, Whisker said:

Masa tytulow, nowych IP No i nadchodzi zmierzch czyli EPICKA przygoda Kratosa!!! Wpierdol to mało powiedziane. Pokaz na PS5 Tekkena tylko uzupełnia doznania, każdy cios będzie czuć dzięki Dual Sense, Xbox jest totalnie zniszczony!

Niestety dla zielonych gra zapewnię wyjdzie ale na XSX 2 dopiero

5D930889-7372-454C-9280-68AFED64C386.jpeg

Dziwne jakby działał w czasie przeszłym :kekw:

Opublikowano

Dobrze człowiek zrobił, że kupił to PS5, ja jako osoba nie grająca na PC, lepszej rzeczy zrobić nie mogłem.

Sony w tym krótkim pokazie dało więcej mocy niż MS dał przez ostatnie lata.

I pokazało jak się trzeba rozpychać w tak zwane konsolowe exy.

Ten Ronin zrywa gacie a zaraz DLC do Boga Wojny. :Banderas:  

Tymczasem u zielonych remaster goldeneye w 4K     y:kekw:

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Sony w tym krótkim pokazie dało więcej mocy niż MS dał przez ostatnie lata.

Widzę, że 8:34 a Soul już napierdolony. Jak każdy neofita ze skrajoności w skrajność. Pokazali wczoraj GoWa, kilka multiplatform na 2024 (w tym żadnego pewniaka, bo mocno AA), a ten zesrał się jakby Sony zbliżyło się chociaż do poziomu MSu z 2021. Ja pierdolę, PlayStation to serio choroba. 

Opublikowano

Miałem czekać, ale poszedłem spać i słusznie bo Silent Hilla jak nie było tak nie ma. Ten Ronin to jakieś DLC do Ghost of Tsushima? Wygląda podobnie. 

Opublikowano

Boty znowu w amoku. Świetna prezentacja Sonki, krótko, treściwie, z datami premier.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

poziomu MSu z 2021

skończmy z tą propagandą roku 2021, udało im się wydać świetne psychonauts2, a o forzie już nikt nie pamięta, a halo samo się wyjaśniło XD

Opublikowano
Teraz, Figuś napisał:

skończmy z tą propagandą roku 2021, udało im się wydać świetne psychonauts2, a o forzie już nikt nie pamięta, a halo samo się wyjaśniło XD

Najlepszy wydawca 2021, nie ma tu pola do interpretacji. Jeszcze wygodnie nie wspominasz o pięknym pakiecie strategii oraz MFS. Nie mówiąc już o tym, że Forza i Halo z chujowym wsparciem ma dłuższe życie niż rzekomo najlepszy open-world w historii, Horizon Forgotten West.

eh klapy, klapy co ja się z wami mam?

Opublikowano
13 minut temu, Czoperrr napisał:

Dziwne jakby działał w czasie przeszłym :kekw:

Czas pzeszły, teraźniejszy, przyszły. Czas rzeczywisty, czas nierzeczywisty bezbeku. Nara

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

No i te japońskie rozemocjonowane kobiece głosy, chyba jestem już na to za stary :sapek:

Na xboxie rozemocjonowanych głosów raczej nie usłyszysz :kekw:

Trzeba być totalnym frajerem żeby kupować xboxa przed 2035

Opublikowano

Z trojga złego wychwalać MS to jest choroba psychiczna. Na ziemi leżą 3 stolce. Fani MS biorą tego najbrzydszego stolca, jest trochę rozdeptany więc skrobią o chodnik paznokciem żeby zdrapać całe to gówno i wkładają sobie do mordy. Jakie pyszne :wub:. Sony gówno, Nintendo gówno, Microsoft najgorsze gówno z tych 3 gówien. Świat gierek w 2022 :kekw: ludzkość powinna zapomnieć, że granie istnieje bo aż szlag trafia, że te 3 śmierdzące gówna zarabiają i trzymają się na powierzchni. Spalić to wszystko w pizdu.

Opublikowano

Przed GoW aż zalicze Dałn of Ragnarok z haptyką na PS5, przedsmak trzeba uczynić. Valhallaaaaaa

E4839304-CE67-4A47-90F2-B4BB488496B6.jpeg

Opublikowano

I jeszcze Zelda nowa z Bayo3 ale będzie GRANIA :) zawsze mówiłem najlepsze combo to PS5 + Switch aż wstyd że mam tego XSX jeszcze ale do indyków jak znalazł 

Opublikowano

Powoli nuży mnie ten cykl.

Start generacji -> Wszyscy mają (teoretycznie) równe szanse -> Sony rozkręca się powoli -> MS pierdzi ile sił -> Sony przegania MS i tak -> MS odpuszcza, robi scam, reklamę -> Brak gier na MS -> Sony wygrywa walkowerem -> Ale i tak daje do pieca -> Boty popadają w szaleństwo -> W końcu proponują nawet przesiadkę na PC Gaming -> Tylko po to aby ci co się dadzą nabrać w ex'y na PlayStation mogli zagrać za 10 lat (plus 2 tygodnie na łatki i szukanie po forach rozwiązań problemów).

I tak co każdą generację, co każde CW. Jak tylko Sony rozstawia po kątach, to zielone przegrywy wpychają się pod taboret pececiarzom. Ile razy jeszcze musi Sony i Nintendo wystrzelać po pysku Xboxa, abyście zrozumieli, że najlepszym możliwym wyjściem jest pogrzebanie tego zielonego szrota na śmietniku historii wraz z Virtual Boyem i Atari Jaugarem? ;)

Opublikowano
Just now, Mendrek said:

Powoli nuży mnie ten cykl.

Start generacji -> Wszyscy mają (teoretycznie) równe szanse -> Sony rozkręca się powoli -> MS pierdzi ile sił -> Sony przegania MS i tak -> MS odpuszcza, robi scam, reklamę -> Brak gier na MS -> Sony wygrywa walkowerem -> Ale i tak daje do pieca -> Boty popadają w szaleństwo -> W końcu proponują nawet przesiadkę na PC Gaming -> Tylko po to aby w ex'y na PlayStation mogli zagrać za 10 lat (plus 2 tygodnie na łatki i szukanie po forach rozwiązań problemów).

I tak co każdą generację, co każde CW. Jak tylko Sony rozstawia po kątach, to zielone przegrywy wpychają się pod taboret pececiarzom. Ile razy jeszcze musi Sony i Nintendo wystrzelać po pysku Xboxa, abyście zrozumieli, że najlepszym możliwym wyjściem jest pogrzebanie tego zielonego szrota na śmietniku historii wraz z Virtual Boyem i Atari Jaugarem? ;)

Dlatego Jimbo na kolanach z pełnymi u regulatorów by zablokowali przejęcie activision

Opublikowano

jezu jaka anhilacja zielonych wczoraj xD każda zapowiedź spotkana z wielkim zainteresowaniem, podjaranko, aż burzy w necie. Nie pamiętam kiedy MS zrobiłoby taką konfę.

U zielonych za to dalej czekanie na Starfield na wiosnę i Forzę... ale ta druga raczej na pewno zostanie ponownie przeniesiona XD Starfield pewnie też, w końcu to Beth xD Jezu jaka żałosna konsola.

Opublikowano

Plejkurwa 4.5   znowu z pokazem gier na Xboxa.

Te partacze z $orry mają jakieś własne gry i studia czy już do końca generacji będą jechać na multiplatformach w najgorszej gorszej jakości? :) zero zaskoczenia 

Opublikowano
51 minut temu, Figuś napisał:

to port gry z 2020 roku

port benchmarka 

Xbox rozpierdolony, brakło tylko wisienki na torcie czyli dlc do Horizona 

Opublikowano
17 minut temu, Daddy napisał:

Plejkurwa 4.5   znowu z pokazem gier na Xboxa.

Te partacze z $orry mają jakieś własne gry i studia czy już do końca generacji będą jechać na multiplatformach w najgorszej gorszej jakości? :) zero zaskoczenia 

Ten co odleciał, już ma wizje że na xboxa pokazali God of wara

Opublikowano

Karzeł chyba płakał za sześćdziesiona wczoraj o północy w poduszkę i nie widział tych bomb od Sony które ostatecznie w 20 minut zayebaly Xboxa. Żałosne wyparcie.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

i nie widział tych bomb od Sony które ostatecznie w 20 minut zayebaly Xboxa. Żałosne wyparcie.

Nieźle już odleciałeś, a dopiero 10 rano. :kekw: Serio myślisz, że jeden GoW pokazywany 3 rok z rzędu i jakieś AA od japończyków co nie zrobili nic znaczącego od lat coś znaczy? Chłopie, otrząśni się. Poza GoWem wszystko realnie 2024, a po ofensywie MSu w 2023 nikt kurwa nie bedzie o PlayStation pamiętał.