Opublikowano 22 września 20222 l Jak ty grasz w takie kurestwo jak xenoblade to ja się boje wiedzieć co ty masz na tym stole pełnym gierek
Opublikowano 22 września 20222 l 4 minuty temu, 20inchDT napisał: iksde. to klapersy z playstation i klapersy cebulaki z gamepassem wiecznie czekaja i narzekaja. Ja tam mam ciągle pełen stół gierek i właśnie delektuję się deathloopem. nawet mi was nie szkoda. tylko napluc moge. Stos Gierek czyli nie grasz ? Liczby nie kłamią macie fakty i argumenty lapka - sony serducho - x Edytowane 22 września 20222 l przez Whisker
Opublikowano 22 września 20222 l 8 hours ago, LiŚciu said: Dowód na to ze jesteś debilem który chodzi po regularnych tematach i robi syf na potrzeby CW. Jebany rak forumowy. Powinieneś ezdechnąć. Regularne tematy są po to żeby pytać, jak tego nie rozumiesz to wypierdalaj. Dziękuje. Nie pamiętasz jak parę dni temu szczekałeś do mnie w statusach jak ratlerek, lamusie?
Opublikowano 22 września 20222 l 19 minut temu, Pupcio napisał: Jak ty grasz w takie kurestwo jak xenoblade to ja się boje wiedzieć co ty masz na tym stole pełnym gierek Fajnie byloby pogadac z tobą o grach, ale niestety sie znasz
Opublikowano 22 września 20222 l 7 minut temu, Czoperrr napisał: Nie pamiętasz jak parę dni temu szczekałeś do mnie w statusach jak ratlerek, lamusie? W statutasch polewałem z Twojego "zacięcia" i "umiejętności" w graniu. Tak samo jak pół foruma które ma o Tobie takie zdanie. Nie było tam nic z CW, lamusie.
Opublikowano 22 września 20222 l Pół foruma Brak umiejętności w graniu Za to całe forum śmieje się z ciebie bo jedyne w co grasz to console wars i tutaj też ci to nie wychodzi
Opublikowano 22 września 20222 l No nawet ktoś jakiś czas temu lurkował Twój profil i Ci udowodnił że lecisz tylko łatwe platyny w walking simach. Czy tak nie było?
Opublikowano 22 września 20222 l Ponad 300 gier skończone w profilach no ale gram tylko w walking simy w tym najprostszy Elden Ring
Opublikowano 22 września 20222 l Mopsiarz taki koneser gamingu że w ciągu roku równe zero pucharków, bo nie leci na trofea przecież
Opublikowano 22 września 20222 l Szkoda klawiatury na gościa co 24 godziny spędza na forum a swoje profile ma ukryte bo jedyne odpalone gry to Psi Patrol bo grają w to jego dzieci. Typ żyje przeszłością i snami o potędze bo parę razy udało mu się przejść Resident Evil 3 na PSX z machine gunem na start bo tryb Hard był za trudny. Nara, frajerze.
Opublikowano 22 września 20222 l 32 minuty temu, dee napisał: Mopsiarz taki koneser gamingu że w ciągu roku równe zero pucharków, bo nie leci na trofea przecież Nie, nie, nie to nie tak. Klapersy mnie kiedys przekonywaly, ze trofea sie po prostu nie zsynchronizowały i dlatego ich nie widac zapomnieli, ze taki szajs był na ps3, ze trzeba bylo to robic recznie, a od ps4 samo sie robi.
Opublikowano 22 września 20222 l W tej historii jest z pewnością część prawdy. Mianowicie ta, że infrastruktura sieciowa Sony to kupa guvna
Opublikowano 22 września 20222 l Xbox w szóstej generacji konsol? Ostatnie miejsce. Xbox360 w siódmej generacji konsol? Ostatnie miejsce. Xbox One w ósmej generacji konsol? Ostatnie miejsce. Xbox Series X w obecnej generacji konsol... ? Aaa tak, ostatnie miejsce. https://www.gamespot.com/articles/best-selling-games-and-consoles-of-august-2022-revealed-madden-and-ps5-top-the-charts/1100-6507668/ Cytat For hardware specifically, the PlayStation 5 was August 2022's best-selling console overall for both unit and dollar sales. Wy to chyba lubicie przegrywać, co nie miłośnicy xboxa? Ok, powołuję więc Zielony Obóz Wiecznej Porażki. W skrócie ZOWP. Przewodniczącym zostaje: Daddy. W zarządzie również znajdują się: ASX, Dee, Paolo de Vesir i 20inchDT. Gratulacje. Dbajcie o to, aby obóz godnie reprezentować
Opublikowano 22 września 20222 l Aż z wrażenia jutro punkt 22 rozpierdolę wszystkie boty w CoD open beta. Hdr< dv kutasuafxs z xboxa.
Opublikowano 22 września 20222 l Klapy nie mają skilla i blokują się na ekranie startowym gdzie jest press start, tak jak MOPŚciu
Opublikowano 23 września 20222 l 8 godzin temu, Mendrek napisał: Wy to chyba lubicie przegrywać, co nie miłośnicy xboxa? Ok, powołuję więc Zielony Obóz Wiecznej Porażki. W skrócie ZOWP. Przewodniczącym zostaje: Daddy. W zarządzie również znajdują się: ASX, Dee, Paolo de Vesir i 20inchDT. Gratulacje. Dbajcie o to, aby obóz godnie reprezentować Podoba mi się. Takie uporządkowanie chlewu żeby jednak zmienić wrażenie że bijemy się przedstawicielami gorszego sprzętu. Co prawda karłowi bym nie dawał żadnej władzy, nawet wirtualnie ale ten zielony świat nie jest normalny.
Opublikowano 23 września 20222 l przejebane tak ledwo się obudzić i lecieć od razu na wartę w CW w imię małża
Opublikowano 23 września 20222 l Godzinę temu, Bzduras napisał: przejebane tak ledwo się obudzić i lecieć od razu na wartę w CW w imię małża 8 rano a zielone pokraki już grzecznie ustawiają się w kolejce po codzienną porcję wpierdolu
Opublikowano 23 września 20222 l @MYSZa7 czy pan satya zasługuje na emotkę :monopol: Szef patrzy na was z pogardą robaki