Opublikowano 12 listopada 20222 l No przecież wy nie będziecie w to grać, tak jak nie graliście w Forze i Halo tak wyśmiewane
Opublikowano 12 listopada 20222 l Niebieskie kundle w 2023 roku mogą wierzyć tylko w odsprzedanie plejśmieciary5 jakiemuś frajerowi
Opublikowano 12 listopada 20222 l Zajebisty gierkowo rok, a przecież w kolejnych latach powinno być nawet lepiej
Opublikowano 12 listopada 20222 l 1 hour ago, Donatello1991 said: Xd kurwa starfield w 30 fps pokaz niemocy xpokraki sx Jak ktoś jest biedakiem jak ty to może będzie grać w 30fps. Ja sobie odpalę w 4K i 60 fps na pc Edytowane 12 listopada 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 12 listopada 20222 l 3 godziny temu, ASX napisał: tu dla porównania poprzedni God of War Nazywanie Ragnaroka DLC to głupota, ale z drugiej strony jestem w stanie zrozumieć ludzi, którzy oczekiwali większego bardziej nextgenowego skoku pod względem oprawy. W końcu minęło ponad 4 lata, a gra chodzi na nowym znacznie potężniejszym sprzęcie. Mam wrażenie że trzeba się chyba powoli przyzwyczajać, że z generacji na generacji skok oprawy będzie coraz mniejszy. Gry z PS1 a z PS2 dzieliła prawdziwa przepaść, PS2 a PS3 to już mniejszy skok choć dalej widoczny. A PS3, a PS4 to jeszcze mniejsza różnica. Ile ta gra zyskuje na ultrawide, fajnie, że Sony daje możliwość zmiany nawet na zwykłym ekranie na 21:9, niby tylko zmiana perspektywy, ale zupełnie inne odczucia. Powinni też na konsolach to udostępnić jak w DS.
Opublikowano 12 listopada 20222 l 3 godziny temu, Wolfie_ napisał: Jak ktoś jest biedakiem jak ty to może będzie grać w 30fps. Ja sobie odpalę w 4K i 60 fps na pc Leżeć kurwa!
Opublikowano 12 listopada 20222 l 1 hour ago, Donatello1991 said: Leżeć kurwa! Idz mi testowac God of War zeby jak wyjdzie na pc, mniej bugow bylo
Opublikowano 12 listopada 20222 l Fajna ta graficzka w Ragnaroku. Taka jak sprzed 4 lat tylko w wyższej rozdzielczosci
Opublikowano 12 listopada 20222 l Jakiej wyższej? 4 lata temu to na konsoli mieliśmy RDR2 w natywnym 4k
Opublikowano 12 listopada 20222 l 58 minut temu, PIOTR8642 napisał: Fajna ta graficzka w Ragnaroku. Taka jak sprzed 4 lat tylko w wyższej rozdzielczosci Czyli lepsza niż wszystko na XSX
Opublikowano 12 listopada 20222 l nie jaranie sie grafika w GOW to juz lekka przesada, gra raz wygląda całkiem ok, jak na grę z 2018r, by zaraz przywitać nas wczesnym PS4 amator bez zadnego 2planu, z chujowymi teksturami. Niektóre lokacje na poziomie słynnej pustynie z Gears Of War 5.... Jest mega nierówno, do tego człowiek ciągle odnosi wrażenie, że już wszytsko widział w 1dynce - nawet fabularnie gra jest podobnie prowadzona. Zaczyna się od trzęsienia ziemi, fajną walką, a później mamy 10h chodzenia po tych samych lokacjach, które widzieliśmy w 1 i zbieramy skrzynki. Core gry na szczęście nadal fajny, ale 10/10? To dla mnie chyba najsłabsza kontynuacja SONY, bez większych zmian i bez zadnego pierdolniecia pod względem audio-wizualnym.
Opublikowano 13 listopada 20222 l Tu fajnie widać, gdzie jest GOW pod względem grafiki. Jakby Asobo przy szczurach miało taki budżet jak Santa Monica to już w ogóle nie było by co zbierać.
Opublikowano 13 listopada 20222 l No słuchaj mimo wszystko Plaga to gra już stricte current genowa. Zaletą grafiki Ragnaroku bez wątpienia jest artstyle, niektóre miejscówki są oniryczne wręcz.
Opublikowano 13 listopada 20222 l No gdyby Plaga 2 była exem to by też była arcydziełem i jebanym 11/10 A tak po prawdzie to Asobo ładnie odjebali graficzkę, nie mówiąc już o relacji bohaterów, ale zaraz wylecą akolici i "gdzie Amicii i Hugo do Atreusa i taty"
Opublikowano 13 listopada 20222 l Nie porównujmy 4 letniej graficzki z Ragnaroka do nextgenowej Plagi. Nie ta liga.
Opublikowano 13 listopada 20222 l 2 godziny temu, drozdu7 napisał: No gdyby Plaga 2 była exem to by też była arcydziełem i jebanym 11/10 A tak po prawdzie to Asobo ładnie odjebali graficzkę, nie mówiąc już o relacji bohaterów, ale zaraz wylecą akolici i "gdzie Amicii i Hugo do Atreusa i taty" No póki co bohaterowie i relacje wciąż lepsze w drugich szczurach i raczej nic się tu nie zmieni, bo GoW raczej nie uderzy w takie depresyjno-realistyczne tony.
Opublikowano 13 listopada 20222 l 3 godziny temu, dee napisał: A kto tu szkaluje Plague Tale? xD No jakoś mnie nie dziwi, że boty się zachwycają korytarzykiem, z ładną graficzką w slow motion. A skoro dali jeszcze w GP to mamy najepsze 6/10 w historii.
Opublikowano 13 listopada 20222 l Szczury rozwalają graficzka Kartosa, czy można sobie wyobrazić większą kompromitację plejstejszyn5 Spokojnie klapki za 2 lata Sony wyda remaster na ps5pro-klap to się może doczekacie graficzki
Opublikowano 13 listopada 20222 l 4letnia graficzka na playdziwce 5 a klapy jaranko jaki to nextgen. Beka z tych niebieskich imbecyli
Opublikowano 13 listopada 20222 l Z tymi szczurami to niezle udawane jaranko wśród botów. Przecież to rozmazane gówno na XSX wygląda gorzej niż Uncharted 4. Dobrze, że jest wersja na PC bez slow motion. W sumie Xbox rozjebany jest już nawet przez Switcha
Opublikowano 13 listopada 20222 l 12 minut temu, izon napisał: Z tymi szczurami to niezle udawane jaranko wśród botów. Przecież to rozmazane gówno na XSX wygląda gorzej niż Uncharted 4. Dobrze, że jest wersja na PC bez slow motion. W sumie Xbox rozjebany jest już nawet przez Switcha Beka z ciebie frajerze bo szczurów to na oczy nie widziałeś, kartosa na oczy nie widziałeś, jak zawsze majaczysz o rzeczach o których nie masz pojęcia Typowy klapek teoretyk