Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 618,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

No przecież wy nie będziecie w to grać, tak jak nie graliście w Forze i Halo tak wyśmiewane

Opublikowano

Niebieskie kundle w 2023 roku mogą wierzyć tylko w odsprzedanie plejśmieciary5 jakiemuś frajerowi :shieeet:

Opublikowano

Zajebisty gierkowo rok, a przecież w kolejnych latach powinno być nawet lepiej ^^

Opublikowano
1 hour ago, Donatello1991 said:

Xd kurwa starfield w 30 fps pokaz niemocy xpokraki sx

Jak ktoś jest biedakiem jak ty to może będzie grać w 30fps. Ja sobie odpalę w 4K i 60 fps na pc

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

tu dla porównania poprzedni God of War

God-of-War-01-02-2022-17-57-54

God-of-War-15-01-2022-08-25-59.png

Nazywanie Ragnaroka DLC to głupota, ale z drugiej strony jestem w stanie zrozumieć ludzi, którzy oczekiwali większego bardziej nextgenowego skoku pod względem oprawy. W końcu minęło ponad 4 lata, a gra chodzi na nowym znacznie potężniejszym sprzęcie. 

Mam wrażenie że trzeba się chyba powoli przyzwyczajać, że z generacji na generacji skok oprawy będzie coraz mniejszy. Gry z PS1 a z PS2 dzieliła prawdziwa przepaść, PS2 a PS3 to już mniejszy skok choć dalej widoczny. A PS3, a PS4 to jeszcze mniejsza różnica.

Ile ta gra zyskuje na ultrawide, fajnie, że Sony daje możliwość zmiany nawet na zwykłym ekranie na 21:9, niby tylko zmiana perspektywy, ale zupełnie inne odczucia. Powinni też na konsolach to udostępnić jak w DS.

Opublikowano
1 hour ago, Donatello1991 said:

Leżeć kurwa!

Idz mi testowac God of War zeby jak wyjdzie na pc, mniej bugow bylo :master:

Opublikowano

Fajna ta graficzka w Ragnaroku. Taka jak sprzed 4 lat tylko w wyższej rozdzielczosci :yao:

Opublikowano

Jakiej wyższej?

4 lata temu to na konsoli mieliśmy RDR2 w natywnym 4k:Coolface:

Opublikowano
58 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Fajna ta graficzka w Ragnaroku. Taka jak sprzed 4 lat tylko w wyższej rozdzielczosci :yao:

Czyli lepsza niż wszystko na XSX :)

Opublikowano

nie jaranie sie grafika w GOW to juz lekka przesada, gra raz wygląda całkiem ok, jak na grę z 2018r, by zaraz przywitać nas wczesnym PS4 amator bez zadnego 2planu, z chujowymi teksturami. Niektóre lokacje na poziomie słynnej pustynie z Gears Of War 5....

Jest mega nierówno, do tego człowiek ciągle odnosi wrażenie, że już wszytsko widział w 1dynce - nawet fabularnie gra jest podobnie prowadzona. Zaczyna się od trzęsienia ziemi, fajną walką, a później mamy 10h chodzenia po tych samych lokacjach, które widzieliśmy w 1 i zbieramy skrzynki. 

Core gry na szczęście nadal fajny, ale 10/10? To dla mnie chyba najsłabsza kontynuacja SONY, bez większych zmian i bez zadnego pierdolniecia pod względem audio-wizualnym.

Opublikowano

Tu fajnie widać, gdzie jest GOW pod względem grafiki. Jakby Asobo przy szczurach miało taki budżet jak Santa Monica to już w ogóle nie było by co zbierać.

Opublikowano

No słuchaj mimo wszystko Plaga to gra już stricte current genowa.

Zaletą grafiki Ragnaroku bez wątpienia jest artstyle, niektóre miejscówki są oniryczne wręcz.

Opublikowano

A kto tu szkaluje Plague Tale? xD

Opublikowano

No gdyby Plaga 2 była exem to by też była arcydziełem i jebanym 11/10 :)

A tak po prawdzie to Asobo ładnie odjebali graficzkę, nie mówiąc już o relacji bohaterów, ale zaraz wylecą akolici i "gdzie Amicii i Hugo do Atreusa i taty" 

Opublikowano

Nie porównujmy 4 letniej graficzki z Ragnaroka do nextgenowej Plagi. Nie ta liga.

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał:

No gdyby Plaga 2 była exem to by też była arcydziełem i jebanym 11/10 :)

A tak po prawdzie to Asobo ładnie odjebali graficzkę, nie mówiąc już o relacji bohaterów, ale zaraz wylecą akolici i "gdzie Amicii i Hugo do Atreusa i taty" 

No póki co bohaterowie i relacje wciąż lepsze w drugich szczurach i raczej nic się tu nie zmieni, bo GoW raczej nie uderzy w takie depresyjno-realistyczne tony.

Opublikowano
3 godziny temu, dee napisał:

A kto tu szkaluje Plague Tale? xD

No jakoś mnie nie dziwi, że boty się zachwycają korytarzykiem, z ładną graficzką w slow motion. A skoro dali jeszcze w GP to mamy najepsze 6/10 w historii.

Opublikowano

Szczury rozwalają graficzka Kartosa, czy można sobie wyobrazić większą kompromitację plejstejszyn5 :usmiech:

Spokojnie klapki za 2 lata Sony wyda remaster na ps5pro-klap to się może doczekacie graficzki :sonkassie:

Opublikowano

4letnia graficzka na playdziwce 5 a klapy jaranko jaki to nextgen. Beka z tych niebieskich imbecyli :pawel:

Opublikowano

Z tymi szczurami to niezle udawane jaranko wśród botów. Przecież to rozmazane gówno na XSX wygląda gorzej niż Uncharted 4. Dobrze, że jest wersja na PC bez slow motion. W sumie Xbox rozjebany jest już nawet przez Switcha :rofl:

Opublikowano
12 minut temu, izon napisał:

Z tymi szczurami to niezle udawane jaranko wśród botów. Przecież to rozmazane gówno na XSX wygląda gorzej niż Uncharted 4. Dobrze, że jest wersja na PC bez slow motion. W sumie Xbox rozjebany jest już nawet przez Switcha :rofl:

Beka z ciebie frajerze bo szczurów to na oczy nie widziałeś, kartosa na oczy nie widziałeś, jak zawsze majaczysz o rzeczach o których nie masz pojęcia:dynia:

Typowy klapek teoretyk