Opublikowano 17 listopada 20222 l W dniu 16.11.2022 o 15:27, dee napisał: Kupowanie gier w roku 2022 xDDD To tylko u niebieskich kundli, które w zębach grzecznie przynoszą kasę ryanowi w zamian za zaszczyt bycia wydymanym bez mydła Jakie to jest piękne że nawet nie trzeba gnoić klaperskich bo te matołki gnoją się same To tylko pudełka które schodzą na plejkurwach lepiej bo niebieskie frajery robią wyścigi na poczte, jeśli chodzi o cyfre to znacznie lepiej sprzedają się gry na XBOXach. To jest nowoczesność, wygoda, gracze z klasą a nie jak niebieskie śmieci żebraki pod monopolowym ''otwarte tylko w celu sprawdzenia'' haaa tfuuuu!
Opublikowano 17 listopada 20222 l 1 godzinę temu, PanKamil napisał: i gracze szybko wyjaśnili tego szrota To pa na to: Z TAKICH GIER TEŻ SIĘ LUDZIE CIESZĄ Shovelware Pass w natarciu!
Opublikowano 17 listopada 20222 l 2 godziny temu, PanKamil napisał: i gracze szybko wyjaśnili tego szrota Ciekawe biorąc pod uwagę, że na Steam ma 95% pozytywnych opinii... Wojownicy marki w natarciu.
Opublikowano 17 listopada 20222 l Tak obiektywnie pacząc to ten rok dla Xboxa to niezłe nieporozumienie. 2021 jeszcze coś przynajmniej dowiózł dla fanów zielonego. Mam nadzieje, że 2023 będzie lepszy zielone robaczki :*
Opublikowano 17 listopada 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 57 minut temu, Daddy napisał: To jest nowoczesność, wygoda, gracze z klasą Nowoczesnosc. Konsola przyszlosci. Konsola fusion prawie jak kuchnia fusion. Kuchnia playstation? Niczym amerykanski diner. Brutalnie zastawiony stol az sie ugina, dania male, dania duze, desery. Dla kazdego cos fpyte. Kuchnia nintendo? Danonki, jajecznica z keczupem. Zboczone i pojebane ale ktoz z nas nie ma slabosci? Kuchnia xboxa? Tak jak daddy wspominal. Fusion. Przyszlosc. Magia na talerzu. Kelner podaje srebrna tace do stolika. Podnosi pokrywke a klient zamiera. Powoli uwalnijacy sie ciekly azot odslania bohatera tej nietuzinkowej uczty. Blyszczacy, idealnie wysmazony kawalek gowna pierdolonego
Opublikowano 17 listopada 20222 l Ciekawe skąd ta nerwowość klaperskich? Czyżby jakiś związek z nadchodzącym nieubłaganie rokiem 2023? No pewnie że tak Plejśmieciara5 skończyła się na roku 2022, teraz tylko powolna agonia podlana łzami niebieskich kundli
Opublikowano 17 listopada 20222 l Co tam w 2023 od $orry na plejkurwie 4.5 bez gier? Parujący kloc ryana na mordach klapowów
Opublikowano 17 listopada 20222 l Forspoken, final fantasy 7 part 2, ff16, spiderman 2 i pewnie jakieś niespodzianki. Co na xkurwisku? Może bugfield w 30 fps. Tak to forza motorsport mmo i redfall nikogo ( mnie tak ).
Opublikowano 17 listopada 20222 l 6 minutes ago, Donatello1991 said: Forspoken, final fantasy 7 part 2, ff16, spiderman 2 i pewnie jakieś niespodzianki. Co na xkurwisku? Może bugfield w 30 fps. Tak to forza motorsport mmo i redfall nikogo ( mnie tak ). Forspoken na pc (70% posiadaczy ps5 nie zagra) FF7 - raczej 2024 (99% posiadaczy ps5 nie zagra) FF16 - moze w 2023 (JW) Spiderman 2 - Niby dalej ma byc w 2023 ale wydaje mi sie,ze wyleci na Q1 2024 Edytowane 17 listopada 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 17 listopada 20222 l Przypomnijmy, że zieloni zalozyli temat gry "Pan Hideo Kojima" . To są odwierty w Rowie Mariańskim. Gdzie są granice żenady i upodlenia, których nie przekroczą te zielone pokraki?
Opublikowano 17 listopada 20222 l Immortality za darmo dla posiadaczy Netflixa. Jedna z najlepiej ocenianych gier przez 4 serwisy branżowe tego roku trafi bezpłatnie na Androida i iOS! Ależ bomba, co @Daddy? Nie wiem gdzie tą grę muszą jeszcze wstawić, by chciało się ją zrecenzować komukolwiek więcej niż Windows Central i Pure Xbox, czy https://www.nme.com/
Opublikowano 17 listopada 20222 l Banda zielonych przyglupow niedlugo zalozy temat w swoim dziale jak gra w kolko i krzyzyk albo 1000 panoramicznych wyjdzie w gamepassie. FAJNA GIERKA, MOZE JEST TO TAK ZWANA POPIERDOLKA ALE IDEALNIE WSTRZELA SIE W MOMENT PRZED DUZYMI PREMIERAMI Tak bedzie a ten MOMENT trwa juz kurwa 20 jebanych lat
Opublikowano 17 listopada 20222 l 3 godziny temu, Donatello1991 napisał: Forspoken, final fantasy 7 part 2, ff16, spiderman 2 i pewnie jakieś niespodzianki. Co na xkurwisku? Może bugfield w 30 fps. Tak to forza motorsport mmo i redfall nikogo ( mnie tak ). Kolejny rok pełnej dominacji Pana Sony
Opublikowano 17 listopada 20222 l czyli plejkurwa 4.5 ZERO gier w 2023 a miało być tak pięknie, Ryan zaraz szybko podkupi demo gry na 2 tygodnie
Opublikowano 17 listopada 20222 l Akurat u klaperskich brak gier na plejśmieciare5 to żaden problem. Kwestia dziennej dawki psychotropów
Opublikowano 17 listopada 20222 l W dniu 15.11.2022 o 07:43, drozdu7 napisał: No gra o kocie ma prawie tyle samo nominacji co Elden Ring, co wiele mówi o tym plebiscycie. Geoff naprawdę chce się zbliżyć poziomem do Oskarów. Raczej mówi to o stanie branży w 2022, bo te nominacje to w zasadzie zbiór redakcji growych z całego świata. Jakby nie Sonka to ER by zgarnął wszystko na pewniaka. W dniu 16.11.2022 o 07:54, drozdu7 napisał: Przecież gdyby wam teraz Geoff nie przypomniał to byście nie pamiętali że Forbidden West był w tym roku Był, w lutym, trzeba przyznać że Sony wykazało się dużą pewnością siebie, wydając grę obok Eldena. Już wiadomo że gra okazała się gigantycznym sukcesem, wyprzedzając wiele multiplatform, zarówno pod względem sprzedanych kopii i metacritic. Nie wiem czy słyszałeś, ale Sony na poważnie zaczęło inwestować w tą franczyze, stąd kolejne gry w produkcji, nieszczęsny remaster jedynki, serial od Netflixa itp. DLC do Zakazanego Zachodu powinno być zaprezentowane już niedługo, tak czy siak newsów z tej marki nie powinno zabraknąć przez najbliższe lata.
Opublikowano 17 listopada 20222 l i ZERO nowych IP tylko te trzy serie do ujebania jak fifki co roku, Ryana plujesz na mordy klapów, tak trzymać teraz tylko czekać jak klapy będą się ustawiać w MMO z rudym ulańcem
Opublikowano 18 listopada 20222 l 1 godzinę temu, Daddy napisał: teraz tylko czekać jak klapy będą się ustawiać w MMO z rudym ulańcem Aloy ma figurę wzorowaną na profesjonalnych climberkach, np. Natalia Grossman.
Opublikowano 18 listopada 20222 l Po GoW i Callisto będę chciał odpocząć od tak potężnych gier i coś dla relaksu by się przydało. Czy MS jest w stanie w styczniu już zapewnić FM, albo Redfall? To nie dużo. Nie proszę o tak wiele. Tylko te 2 gierki. Nawet dziecko z przedszkola by to wydało w styczniu. Czy Spencer podejmie rękawice z dzieckiem z przedszkola?
Opublikowano 18 listopada 20222 l @Donatello1991 Forza obstawiam Q2 2023 nie wcześniej redfall będzie dobrze jak to wyjdzie „Holidays” 2023
Opublikowano 18 listopada 20222 l No ja na ostatnim e3 słyszałem że wszystkie gry z pokazu wyjdą w ciągu 12 mcy i tego się trzymam. Jeśli będzie inaczej to się wkurwię już konkretnie bo nie lubię takich akcji. Tym bardziej ciekawi mnie czy u Geoffa będzie wogole MS i czy będą daty premier ich gier