Opublikowano 18 listopada 20222 l 4 minuty temu, drozdu7 napisał: Tym bardziej ciekawi mnie czy u Geoffa będzie wogole MS i czy będą daty premier ich gier co roku właściwie jest, Spoiler w 2019 zapowiedzieli XSX i Hellblade 2 w 2020 zapowiedzieli Perfect Dark w 2021 pokazali gameplay Hellblade 2 także w tym roku też powinni coś pokazać, osobiście obstawiam datę premiery Redfalla lub Starfielda wraz z gameplayem.
Opublikowano 18 listopada 20222 l 20 minut temu, drozdu7 napisał: No ja na ostatnim e3 słyszałem że wszystkie gry z pokazu wyjdą w ciągu 12 mcy i tego się trzymam. Jeśli będzie inaczej to się wkurwię już konkretnie bo nie lubię takich akcji. Tym bardziej ciekawi mnie czy u Geoffa będzie wogole MS i czy będą daty premier ich gier Nie pierdol, przecież i tak będziecie czekać grzecznie, spencer będzie wysrywał swój scam a fanatycy będą zakładać tematy gier widmo w czerwcu 2023 jeszcze go w dupe pocałujecie. O crapfieldzie zapomnij bo to technicznie rozjebany gniot gdzie nie moga opanować wchodzenia po drabinie. Zanim to zoptymalizują na małej xkurwie s to 2024 leciutko zawita. Przy dobrych wiatrach to z trójki uposledzonych braci frajerzagirlscwalo to wlasnie frajerza wyjdzie Robią was w chuja aż miło popatrzeć Edytowane 18 listopada 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 18 listopada 20222 l 13 godzin temu, izon napisał: Przypomnijmy, że zieloni zalozyli temat gry "Pan Hideo Kojima" . T To przewrażliwiona moderacja zmieniła tytuł
Opublikowano 18 listopada 20222 l Godzinę temu, Wolfie_ napisał: @Donatello1991 Forza obstawiam Q2 2023 nie wcześniej redfall będzie dobrze jak to wyjdzie „Holidays” 2023 XDDDDD Czyli xsmiec znowu bez gier na 2023. Stalker wyjebany bo wojna, crapfield wyjebany bo bethesda to zbieranina informatykow wyjebanych z studiow na cosinusie i znalezionych na olx, w najlepszym razie wyjdzie reskin reskina forzy dla zielonych frajerow. Czaicie to? Zielone bydlaki mowia ze sony klepie 3 serie na krzyz a klapy klaskaja jajami o uda a debile sami jedyne dwie gry jakie dostana przez 3 lata dogorywania tego smiecia to dwie forzy Xbox nigdy nie byl konsola do gier ale z elektrosmiecia staje sie wlasnie gadzetem erotycznym do dymania zielonych frajerow
Opublikowano 18 listopada 20222 l 24 minuty temu, PanKamil napisał: Nie pierdol, przecież i tak będziecie czekać grzecznie, No i tak nie mam na to wpływu, kiedy wyjdzie to i tak pewnie zagram. Jednak jak pisałem, nie lubię takich akcji i mam nadzieję że MS ogarnie japę.
Opublikowano 18 listopada 20222 l Pomyśleć, że na xkurwie jedyna głośne "gry" jakie wyszły to cwalo, frajerza i teraz uwaga znowu wyjdzie frajerza wszystko z jakością leci oczywiście w kierunku szamba i cringowy bezjajeczny meksyk który poznamy tylko dlatego, że autorzy tej kaleki powiedzieli nam, że to meksyk bo ciężko się domyślić. Cwalo to już wyzsza szkoła spierdolenia i 10 godzin chodzenia po lesie i odbjania posterunków to już mela w ryj ostatnich nielicznych fanów cwalo. Multi to oczywiście trup. Ludzie od girlsów przestali robić girlsy bo pomagają innym studiom pchać te szroty. Wielki zespół telentów initiativ wypierdolił się na ryj, plejgej od frajerzy z fablem wypierdolił się na ryj, nowe kupione studia podzieliły się na teamy po 10 osób i napierdalają swoje indory jak projekty mary czy inne pentimenty. Cały ten zjad upośledzonych informatyków pod szyldem xkurwa gej studios to obwoźny cyrk, posmiewisko branży. Już nawet bethesda się stacza. Porównajmy sytuacje santa monica i bethesdy santa monica: Przekłada premierę o rok bo główny aktor miał problemy ze zdrowiem. Wspierają mały tryb swojej growej machiny bo wiedzą, że nawet najmniejsze detale mają wpływ na arcydzieło które zapisze sie w historii gejmingu. Dopiero po zakończonych pracach sam aktor ujawnia info, że to jego wina z obsuwą i jest wdzięczny santa monica, że go kryli i wspierali. bethesda pod skrzydłami microkurwy? Wyruchali swojego faceta od ost z którym pracowali od pierdyliarda lat. Opluli go w intenecie, ukradli soundtrack, nie zapłacili i kiedy zostali rozjebani dowodami to spierdolili i wrzucili zdjęcie na instagrama To kurwa dwa odmienne światy, inne galaktyki.
Opublikowano 19 listopada 20222 l 10 godzin temu, Donatello1991 napisał: Klasyczny niewysportowany zielony karaluch. Jak mówi przysłowie....nosisz dres wiec wszystko co robisz jest treningiem.
Opublikowano 21 listopada 20222 l Raz https://www.ppe.pl/news/309199/xbox-walczy-z-tanimi-zakupami-z-argentyny-i-turcji-jedna-z-opcji-zostala-usunieta.html I dwa https://www.ppe.pl/news/309201/microsoft-flight-simulator-z-pogorszona-grafika-na-xsx-przez-cale-miesiace-znamy-nastepny-kraj-z-world-update.html Na xkurwe każdy sra.
Opublikowano 21 listopada 20222 l Odpaliłem na chwile XSX i tam nowa gra penistitment mówię O jakaś fajna o średniowieczu, a tam kurwa gadania jakieś pajace, No nie wracam do Ragnaroka
Opublikowano 21 listopada 20222 l Pentiment to idealny pokaz zalet modelu abonamentowego,ale tytuł Gry Tygodnia od eurogamera może mieć niezamierzony humorystyczny wydźwięk.
Opublikowano 21 listopada 20222 l 14 minut temu, aph napisał: Pentiment to idealny pokaz zalet modelu abonamentowego,ale tytuł Gry Tygodnia od eurogamera może mieć niezamierzony humorystyczny wydźwięk. co w tym humorystycznego?
Opublikowano 21 listopada 20222 l 2 minuty temu, ASX napisał: co w tym humorystycznego? Gówniany, rozwleczony i wypełniony backtracingiem komiks został gra tygodnia. Czego tu nie rozumieć?
Opublikowano 21 listopada 20222 l Do tej gry chyba trzeba podejść wtedy kiedy naprawdę nie będzie w co grać bo choć uwielbiam średniowiecze to tutaj ciężko mi się wkręcić
Opublikowano 21 listopada 20222 l 2 minutes ago, Whisker said: Do tej gry chyba trzeba podejść wtedy kiedy naprawdę nie będzie w co grać bo choć uwielbiam średniowiecze to tutaj ciężko mi się wkręcić Pentiment dzieje się w XVI wieku, to już nie średniowiecze.
Opublikowano 21 listopada 20222 l 6 godzin temu, ASX napisał: co w tym humorystycznego? Game of the week - GO(t)W
Opublikowano 21 listopada 20222 l 14 minut temu, Shen napisał: Ale sie klapy zesrały, że dlc do gow dostało 8+ w PE "Hipster gardzący mainstreamem" dostaje do recenzji grę którą ogrywa... Po robocie Walka o Goty rozegra się pomiędzy Eldenen i Kratosem , to oczywiste.
Opublikowano 21 listopada 20222 l U klaperskich widzę po staremu. Whisker po pierwszych zachwytach (alkoholowych mirażach) porzuca nieskończonego Ragnaroka na rzecz Epoki Lodowcowej i tuzina innych crapów