Opublikowano 13 grudnia 20222 l A teraz wracać do odpalania tego smutnego windowsa na tym pudle bez duszy z czcionką z worda Pozostaje gapić sie na listę smieciary z indorami i taki to smutny zywot zielonych pod graczy. Kompleks nadstation u zielonego pospulstwa to wisienka na torcie Tymczasem xkurwa znowu ma problemy z raytracingiem i najgorsza jakosć na tych dwóch szrotach bez duszy
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 52 minuty temu, PanKamil napisał: Tymczasem xkurwa znowu ma problemy z raytracingiem i najgorsza jakosć na tych dwóch szrotach bez duszy Zdajesz sobie sprawę że na żadnej z konsol nie ma odbić RT?
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Wczesniej mialem pisać, że jak pacz do wieśka będzie chodził lepiej na PS5, to będzie to w mojej opinii ostatnia łopata gnoju, która wywróci ten wóz zwany XSX i sprzedam to fhuja. No i chyba tak się stanie
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 1 hour ago, Magik said: Zdajesz sobie sprawę że na żadnej z konsol nie ma odbić RT? Yeti nie myśli, to zombie które wrzuca propagandę Sony i nie tylko.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Jest wycie? Znakomicie Wjazd do miasta i spadki do 45fps na 12 pierdach knura
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Pożytek z wysrywów yetiego jest taki, że można poznać największych twitterowych dzbanów
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Jak on ich znajduje? Na twitterze jest jakas enklawa dla niegrajacych klapów?
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 2 godziny temu, YETI napisał: Haaaaaa tfu na x-smiecia bez gier i gorszymi multiplatformami. Jak każda mulitplatofrma, przewaga miażdżąca na korzyść Sony dodajmy do tego ultra loadingi i Dual Sense a mamy wersje ostateczną 9 minut temu, Soul napisał: Jest o co się bić... Tymczasem na PC Pc to PC a konsole to konsole (console Wars)
Opublikowano 13 grudnia 20222 l https://www.ppe.pl/news/310406/fable-ma-problemy-z-powodu-wewnetrznej-polityki-microsoftu-tworcy-maja-mierzyc-sie-z-niedogodnosciami.html Haha
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Ten microsft to niezły kabaret. 2 lata bez gier, ale beka dopiero będzie jak te crapy zaczną wychodzić
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Już nie wspomnę, że to nie Ray tylko odbicia ssr w tej wodzie i uzyskanie takiej samej pory dnia na obu różnych konsolach jest niemożliwe, to samo miałem jak robiłem porównanie wersji na one x i PS4.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 55 minutes ago, Donatello1991 said: https://www.ppe.pl/news/310406/fable-ma-problemy-z-powodu-wewnetrznej-polityki-microsoftu-tworcy-maja-mierzyc-sie-z-niedogodnosciami.html Haha Ty czytasz te artykuły i myślisz co firma chce zrobić czy widzisz M$ i wrzucasz żeby sobie zwalić konia? nie chce mi się tłumaczyć bo z tobą to jak z grochem o ścianę.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 41 minut temu, Ryuk napisał: Ty czytasz te artykuły i myślisz co firma chce zrobić czy widzisz M$ i wrzucasz żeby sobie zwalić konia? nie chce mi się tłumaczyć bo z tobą to jak z grochem o ścianę. Tak
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Godzinę temu, Ryuk napisał: Ty czytasz te artykuły i myślisz co firma chce zrobić czy widzisz M$ i wrzucasz żeby sobie zwalić konia? nie chce mi się tłumaczyć bo z tobą to jak z grochem o ścianę. Plujt plujt plujt plujt
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Na nadkonsoli tyle gier ogranych w tym roku, a na xpizdzie w tym roku tylko szczury 2 xd xd Bogactwo część główna skurwysyny
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Byłoby więcej ale na xszczura musiałem backlog nadrobić na szczęście jest tam tak mało gier ze długo tam nie spędziłem :P
Opublikowano 14 grudnia 20222 l 15 godzin temu, Donatello1991 napisał: https://www.ppe.pl/news/310406/fable-ma-problemy-z-powodu-wewnetrznej-polityki-microsoftu-tworcy-maja-mierzyc-sie-z-niedogodnosciami.html Haha Oh, wow. MS chce się cofnąć do lat 90, gdzie każde studio miało swój silnik. Ale może chcą aby było jak w PlayStation Studios, że jak już sobie stworzą takie assety, to będzie sprawny ekosystem. O ile Xbox do tego czasu będzie istniał. Bo gry to raczej multiplatformy. Niech posiadacze xboxów lepiej wykupią zapas superglue, bo dupy będą mieli popękane jak strzaskana porcelana. Ale jak ktoś nie kupił xboxa, to niech nie kupuje. Szkoda kasy na taki półprodukt
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Koniec roku, Święta za pasem, ludzie dostają prezenty, liczą na prezenty, posiadacze überkonsoli Playstation 5 byli raczeni i obdarowywani wystrzałowymi prezentami cały rok, a co z Botami? No spokojnie, też coś dostali, wprawdzie jest to kolejny crap wysrany z dupy Pasibrzucha, ale za to pełen gagów i żartów, przy których można się świetnie bawić: Czy kiedyś w historii jakaś konsola miała tak żałosny żywot? Niech mnie chuj.