Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Mogli po prostu wziąć szablon z Soniców, albo choć z Detective Pikachu, ale pewnie zrobili nachalną bajkę w uniwersum Mario. W DP i w Sonicach właśnie to było spoko, że umieścili bohaterów w normalnym świecie i dodano żywych bohaterów, a jednocześnie puszczano oko do fanów marki. W ten sposób takiego Sonica może obejrzeć każda osoba, która nie ma wygórowanych oczekiwań, a jak ma dzieciaki to w bonusie ma rodzinny seans filmowy i trochę spokoju.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Ale po tym pokazie jest stresik lekki i niepewność co nie? No przyznaj.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 7 minut temu, Donatello1991 napisał: Ale po tym pokazie jest stresik lekki i niepewność co nie? No przyznaj. Nie ma żadnego.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 21 godzin temu, zdrowywariat napisał: Pierwsze recenzje The Super Mario Bros. Movie zwiastują wielki hit. A niedługo średnią 97% z ponad 100 recenzji osiągnie Zelda: TOTK. Nintendo jest u szczytu formy, gdy te dwa klauny, jeden obiecuje gry, których jak nie było tak nie ma, a drugi próbuje zatrzymać transakcję z Acti i gra nieczysto, się tylko pogrążają. No to co to było za pierdolenie. Pokaż te pierwsze recenczje z których wyczytałeś że to hit.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 20 minut temu, Donatello1991 napisał: Ale po tym pokazie jest stresik lekki i niepewność co nie? No przyznaj. No a Ty byś się nie stresował jakby SpiderMan 2 znów był na mapce Nowego Jorku?!
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 43 minuty temu, drozdu7 napisał: No a Ty byś się nie stresował jakby SpiderMan 2 znów był na mapce Nowego Jorku?! Ale to będzie INNY WYMIAR, czego nie rozumiecie w lore spodermana?!
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Godzinę temu, Jakim napisał: No to co to było za pierdolenie. Pokaż te pierwsze recenczje z których wyczytałeś że to hit. Wszędzie pisali, że pierwsze opinie nastrajają pozytywnie, a ja dałem się złapać: https://natemat.pl/amp/479534,sa-pierwsze-recenzje-super-mario-bros-z-chrisem-prattem Ale nigdy nie twierdziłem, że bajka będzie wymiatać, w końcu to nie od samego Nintendo, tylko od Illumination, miałem nadzieję… bo co do Zeldy2 jestem pewien 97% na 100, utwierdziły mnie w tym fuse, ultrahand i wingsuit, a przecież pokazali tyle co nic. Edytowane 5 kwietnia 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 13 minut temu, dee napisał: Ale to będzie INNY WYMIAR, czego nie rozumiecie w lore spodermana?! To już dawno jest Ryanverse, kolejne fazy napełniania klapom ust
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Raczej zieloni lubią mieć wypełnione usta, a niebiescy, gdy ich dupa boli.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Co się dziwić, sony ma bardzo mocną pozycje w branży rozrywkowej, od filmów, anime, gier czy muzyki. Nintendo było dobre w wynajmowanie lokali pod burdele i jakieś chujowe karty z tego co pamiętam. Na tym powinni się skupić. "Yamauchina był zdania, że nie można kurczowo trzymać się jednego produktu i trzeba atakować rynek możliwie szeroko. Dlatego też w ciągu kilku lat Nintedo stało się właścicielem stacji telewizyjnej, producentem żywności, posiadaczem sieci taksówkowej, a nawet hoteli przeznaczonych do miłosnych schadzek." https://gry.wp.pl/niezniszczalne-nintendo-opowiesc-o-firmie-ktora-nigdy-sie-nie-poddaje-6098867756901505a
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Klapy myślą że Spiderman jest filmem na podstawie gry xddddd Tutaj oceny na rottenie wszystkich filmowych adaptacji gierek Angry Birds 2 Movie - 74% Fresh Sonic 2 - 69% Pokemon Detective Pikachu - 68% Sonic 1 - 64% Super Mario Bros. The Movie - 55% maybe going up/down Mortal Kombat (2021) - 54% Tomb Raider (2018) - 53% Rampage - 51% Mortal Kombat (1995) - 45% Final Fantasy: Spirits Within - 44% Monster Hunter - 44% Angry Birds 1 - 43% Uncharted - 41% Prince of Persia - 37% Resident Evil: Final Chapter - 37% Resident Evil (2002) - 35% Dead Or Alive - 33% Silent Hill - 31% Resident Evil: Welcome to Racoon City - 30% Warcraft - 29% Super Mario Bros. (1993) - 29% Resi Evil Retribution - 28% Tomb Raider Cradle of Life - 24% Resident Evil: Extinction - 24% Need For Speed - 22% Resi Evil Afterlife - 21% Ratchet & Clank - 21% Pokemon 3 - The Movie - 21% Tomb Raider (2001) - 20% Assassin's Creed - 19% Resi Evil Apocalypse - 19% Pokemon Movie (2000) - 19% DOOM - 18% Pokemon Heroes - 17% Hitman - 16% Max Payne - 15% Street Fighter (1994) - 11% Wing Commander - 10% Hitman: Agent 47 - 8% Silent Hill: Revelation - 8% Bloodrayne - 4% Mortal Kombat Annihilation - 4% House of the Dead - 3% Street Fighter: Legend of Chun-Li - 3% Alone In The Dark - 1%
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 3 minuty temu, XM. napisał: PoP za Gemme to powinien mieć minimum 75% Mi tam sie podobał, fajne kino rozrywkowe
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Silent Hill też mało trochę. Dziś mówi się raczej o nim jako o jednej z lepszych adaptacji gier. Mi się podobał nawet. Pamiętam że jak miałem te kilkanaście lat i wypożyczyliśmy film Resident Evil 2 to obejrzałem go kilka razy taki zajarany byłem xd
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 23 minuty temu, Shen napisał: Mi tam sie podobał, fajne kino rozrywkowe Nigdzie nie napisałem, że mi nie. Też mi się podobał.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Aż sam byłem zdziwiony jak nisko na rottenie stoją ogólnie adaptacje gierkowe. Beka z Mario Film a tu wychodzi że to 5 najwyżej oceniany film z 45 prób przeniesienia gierki na ekran kinowy. Pierwszy Resident czy kultowy Mortal z 95 spodziewałem się, że będą sporo lepsze oceny mieć
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Jezusie, ale się to Sony miota - łapie wiele srok za ogon, ale niczego nie robi dobrze. No, ale taki jest finał jak w pół roku chcesz nadrobić to co konkurencja robi od lat kilku.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jezusie, ale się to Sony miota - łapie wiele srok za ogon, ale niczego nie robi dobrze. No, ale taki jest finał jak w pół roku chcesz nadrobić to co konkurencja robi od lat kilku. Masz racje. Nie da się być tak chujowym jak MS w ciągu kilku miesięcy. Żeby osiągnąć taks chujnie jak MS trzeba ponad dekady.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Zdrowy, słyszysz syreny? Już z kaftanem po Ciebie jadą. Zaraz 70% postów w temacie będzie Twoja.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Godzinę temu, Daffy napisał: Klapy myślą że Spiderman jest filmem na podstawie gry xddddd Tutaj oceny na rottenie wszystkich filmowych adaptacji gierek Angry Birds 2 Movie - 74% Fresh Sonic 2 - 69% Pokemon Detective Pikachu - 68% Sonic 1 - 64% Super Mario Bros. The Movie - 55% maybe going up/down Mortal Kombat (2021) - 54% Tomb Raider (2018) - 53% Rampage - 51% Mortal Kombat (1995) - 45% Final Fantasy: Spirits Within - 44% Monster Hunter - 44% Angry Birds 1 - 43% Uncharted - 41% Prince of Persia - 37% Resident Evil: Final Chapter - 37% Resident Evil (2002) - 35% Dead Or Alive - 33% Silent Hill - 31% Resident Evil: Welcome to Racoon City - 30% Warcraft - 29% Super Mario Bros. (1993) - 29% Resi Evil Retribution - 28% Tomb Raider Cradle of Life - 24% Resident Evil: Extinction - 24% Need For Speed - 22% Resi Evil Afterlife - 21% Ratchet & Clank - 21% Pokemon 3 - The Movie - 21% Tomb Raider (2001) - 20% Assassin's Creed - 19% Resi Evil Apocalypse - 19% Pokemon Movie (2000) - 19% DOOM - 18% Pokemon Heroes - 17% Hitman - 16% Max Payne - 15% Street Fighter (1994) - 11% Wing Commander - 10% Hitman: Agent 47 - 8% Silent Hill: Revelation - 8% Bloodrayne - 4% Mortal Kombat Annihilation - 4% House of the Dead - 3% Street Fighter: Legend of Chun-Li - 3% Alone In The Dark - 1% Czyli Mario to hit! Trzeba wziąć pod uwagę 2 rzeczy: po pierwsze firmy są oceniane dużo surowiej, niż gry, a po drugie niektórzy recenzenci nie wiedzą co to film rozrywkowy i w każdym szukają głębi. Taki Terminator 2 ma średnią na mecie 7.5, ale userzy go wybronili na 8.9 i jak czas pokazał jest to jeden z najlepszych filmów akcji ever. Nie bronię Mario, będzie pewnie spoko jak każda bajka, bez ochów i achów.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 14 minut temu, zdrowywariat napisał: Mario to hit! Myślałem, że xboty żyją w alternatywnej rzeczywistości, gdzie xbox króluje, ale wariat to jest inna liga
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Może gdyby oszczędzili na voice actingu to film byłby lepszy. Jak te mityczne gry z duszą na Nintendo.