Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Widzę że słowo Netflix już nie tylko dobrze oddaje idee gamepassa ale można też tego używać odnośnie jakości gier w tej usłudze Edytowane 13 kwietnia 20232 l przez Daffy
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Na Sonke zaraz goty 2023 Final Fantasy XVI, na jesień jeszcze Spider man, a xbox? Po co to żyje?
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 13 minut temu, Shen napisał: Na Sonke zaraz goty 2023 Final Fantasy XVI, na jesień jeszcze Spider man, a xbox? Po co to żyje? Żyje, bo jest podkarmiany głupotą zielonych.
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 27 minut temu, Shen napisał: Na Sonke zaraz goty 2023 Final Fantasy XVI, na jesień jeszcze Spider man, a xbox? Po co to żyje? Wstawaj, zesrałeś się. edit: przypominam się, że jebałem Xboxa na długo nim stało się to modne i widziałem bolączki o których dopiero teraz zaczyna mówić się głośniej. Także mówcie mi trendsetter, a plusiki plusiki na mój poczet proszę zostawić po postem. Pozdrawiam serdecznie i jebać Cię Spencer bandyto, kacie Xboxa.
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Schowałem XSX i wyjąłem Wii i o kurde HALO może ssać, prawdziwy kosmici i walki tylko w Metroid Promil
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Ale trochę śmieszne że niektórzy potrafią się nabijać z 30klatek w redfallu a potem idą grać na Nintendo w 16fps xd
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Exy Nintendo albo rocksolid 30* albo 60fps *Nie dotyczy skurvialych pokemonów i lasu korokow w botw Edytowane 13 kwietnia 20232 l przez Daffy
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 5 minut temu, drozdu7 napisał: Ale trochę śmieszne że niektórzy potrafią się nabijać z 30klatek w redfallu a potem idą grać na Nintendo w 16fps xd albo jeszcze gorzej na steamdecku
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Czy ja wiem, 30 klatek na najpotężniejszej konsoli świata w grze z grafiką jak Redfall? Ale ciekawiej może być ze Starfieldem.
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Nie no smieszkuje sobie, też mam bekę z zagrywek MS. Zaczynam się zastanawiać czy dla nich rynek konsol to priorytet, bo tak to oni z Sony nie wygrają
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 4 godziny temu, drozdu7 napisał: Ale trochę śmieszne że niektórzy potrafią się nabijać z 30klatek w redfallu a potem idą grać na Nintendo w 16fps xd Śmieszne jest to, że na każdym trailerze i gejpleju było sztywniutkie 60 fps a wczoraj przyszedł xbox i nasrał ludziom do mordy. Przypominam tylko, że forza motorposrt na pokazie miała kursor od myszki i ciekawe czy zielona elyta intelektualna połączy fakty Na wszelki wypadek wytłumaczę: BYŁO TO ODPALANE Z PC I DOSTANIECIE CO NAJWYZEJ CHUJA DO MORDY BO TO CO WIDAĆ TO JEBANY SCAM Edytowane 13 kwietnia 20232 l przez PanKamil
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 33 minuty temu, Whisker napisał: Ja odkopałem z szafy GCN i pocinam lepiej niż na XSX Ostatnia dobra konsola Nintendo.
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 4 godziny temu, Shen napisał: Po co to żyje? żyje bo to jest Oskarek Deweloperski konsol. Ma bogatego starego, który utrzymuje go mimo, że jest jego życiową porażką a co najlepsze to życiową porażką stał się przez tego samego bogatego starego, który go utrzymuje. Jak rozumiem zakup Xboxa dla kilku gier tak bycia fanem to ja kurwa nigdy nie zrozumiem. Można być fanem wielu rzeczy: srania na klatę, wiszenia pod sufitem na haku wbitym w dupę ale Xboxa?
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Macie klapy swoją vite2 https://www.ppe.pl/news/317067/sony-chce-by-az-20-nowych-gier-playstation-trafilo-na-smartfony-firma-zamierza-skupic-sie-na-rynku-mobilnym.html
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 4 minuty temu, Daffy napisał: Macie klapy swoją vite2 https://www.ppe.pl/news/317067/sony-chce-by-az-20-nowych-gier-playstation-trafilo-na-smartfony-firma-zamierza-skupic-sie-na-rynku-mobilnym.html w czym problem? Nintendo juz od dawna trzepie miliony na mobilnym fire emblem, mario kart czy pokemonach.
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Wii wygląda przepięknie na wielkim OLEDziku Pewnie jeszcze grasz po euro scart albo composite
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 4 minuty temu, Shen napisał: w czym problem? Nintendo juz od dawna trzepie miliony na mobilnym fire emblem, mario kart czy pokemonach. 3gry z miliona z portfolio + brak kłopotów z lineupem na main system vs 20% nowych gier ma lądować na mobilkach + porty na pc + wypadałoby coś jeszcze zrobić na trupa vr2 + kłopoty z lineupem na main system, a tu jeszcze niektórzy fantazjują żeby sonka robiła pełnoprawnego handhelda
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Przecież Shen dostanie ten niebieski gówno-handheld bez gier i napisze „co Sonka to Sonka”.
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Przecież Shen dostanie ten niebieski gówno-handheld bez gier i napisze „co Sonka to Sonka”. Sony robi najlepsze konsole przenośne, vita to sprzęt doskonały. Ile lat musiało upłynąć, żeby switch dorobił się oleda i obsługi słuchawek bezprzewodowych?
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Vita sprzętowo cudowna, szkoda że sonka się jej wyrzekła po roku i chyba OLED sporo kosztował skoro zabrakło na gierki
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 8 hours ago, Pupcio said: Takie gry to jeden z niewielu gier w które gra się zgarbionym przed kąkuterkiem akurat. Xbox istnieje tylko po to żeby odpalać rdr w 4k z trawą Ja akurat gram na klawiaturze i myszce przy 65 calach. Czuję się jak legendarny master race, bo to przecież oni graja w ten sposób na pc, a nie na taborecie przed monitorem Btw. wg statystyk steama kartę serii 4000 ma 0.7% użytkowników, a ogólnie 3060 lub lepsza 10%. Tyle jeżeli chodzi o pecetowe granie
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l A Wy w co będziecie grać na swoich potężnych konsolach z 9-12 klopsami? Bo ja będę grał w GOTC na 0.3-0.7 klopsach
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 2 godziny temu, Shen napisał: Sony robi najlepsze konsole przenośne, vita to sprzęt doskonały. Ile lat musiało upłynąć, żeby switch dorobił się oleda i obsługi słuchawek bezprzewodowych? Szkoda tylko, że nie potrafi trzymać ich przy życiu.