Opublikowano 2 maja 20232 l Ja wierzyłem. No, ale w ostatnich tygodniach przeczuwalem najgorsze jak każdy chyba.
Opublikowano 2 maja 20232 l Duża w tym zasługa, że rzekome materiały przedpremierowe miały być bardzo obiecujące, a gra na pierwszych pokazach - też mi się spodobała, mialem hype. Niestety, potem coraz więcej informacji o tym, że tytuł ma jakieś bolączki, brak 60 klatek, wymóg online przy singlu. Branża to naprawdę stara, sprzedajna kurwa.
Opublikowano 2 maja 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gra od pierwszych materiałów wyglądała tragicznie. Trzeba było mieć naprawdę oczy szeroko zamknięte by wierzyć w tą grę. Do zobaczenia przy premierze kolejnego crapa z milionem planet w 15 fpsach! (EDIT: pamiętacie te screeny Daddiego i ASX z liczba studiów kupionych przez MS , co to sa za studia!)
Opublikowano 2 maja 20232 l ej xbox! co? ty kurwo! weź się otrząśnij, takiemu to tylko plaskacz w ryj na oprzytomnienie ale temu ulanemu amerykańcowi nawet to już nie pomoże
Opublikowano 2 maja 20232 l Spencer do odstrzału. Xbox to przykład konsoli zarządzanej przez księgowych, w dodatku niezbyt dobrych w swojej pracy.
Opublikowano 2 maja 20232 l Żenujące jest to, że CZWARTA konsola microsoftu ma o wiele gorszy lineup nawet od ich PIERWSZEJ konsoli kiedy dopiero wchodzili na rynek gier
Opublikowano 2 maja 20232 l To chyba jest to słynne „doświadczenie”. Jebany Spencer mając pod sobą wszystkie studia i pewnie nieograniczony zapas funduszy, porusza się po rynku niczym beniaminek. Czary! Przypominam - MS dostarczył X360 i nawet One, który wystartował skazany na porażkę, jest bardziej udanym sprzętem do grania niż będący od TRZECH LAT na rynku Series. Spencer, smieciu pierdolony, zniszczyłeś Xboxa.
Opublikowano 2 maja 20232 l Liczyłem na żółtko ale tak z 10 oczek wyżej i chciałem poczekać na 60 klatek. Teraz twierdze, że nie warto było kurwa, trzeba was jebać microsoft. Starfield przecież będzie to samo. Edytowane 2 maja 20232 l przez creatinfreak
Opublikowano 2 maja 20232 l Starfield będzie udany, nie ma ku temu wątpliwości. Tak jak nie ma wątpliwości, że wersja na Xboxa będzie prawie niegrywalna i tylko PC, koniecznie ze Steama, odda w ręce użytkowników względnie grywalny produkt. Bez zaskoczenia to gra z którą MS ma najmniej do czynienia, więc największa jest też szansa, że Spencer - Gówniany Midas - nie spierdoli kolejnej gry.
Opublikowano 2 maja 20232 l 27 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Spencer, smieciu pierdolony, zniszczyłeś Xboxa.
Opublikowano 2 maja 20232 l Teraz, Donatello1991 napisał: No, ale jak to? Czerwcowe pokazy będą amazing! Pokażą gry na następne 12 miesięcy: Hellblade 2. A nie, czekaj xD? Jeszcze to Avowed mnie ciekawi, ale możliwe, że to było zbyt ambitne do gamepassa i skasowali. https://avowed.obsidian.net/
Opublikowano 2 maja 20232 l 5 minut temu, Donatello1991 napisał: No, ale jak to? Czerwcowe pokazy będą amazing! Best Xbox line-up ever. Po raz dwunasty.
Opublikowano 2 maja 20232 l 5 godzin temu, YETI napisał: dziękujemy panie spencer za skasowanie wersji na Nadkonsole 5, nie jesteśmy przyzwyczajeni do standardów panujących w zielonym szambie. kolejna gra skrojona na żółto pod gamepassa
Opublikowano 2 maja 20232 l Żółty plus zielony daje niebieski. Zagadka rozwiązana. Karakany chcą być klapami.
Opublikowano 2 maja 20232 l 2 minuty temu, PanKamil napisał: 12 teraflopow FM dowiezie...spokojnie.....xd
Opublikowano 2 maja 20232 l 22 godziny temu, dee napisał: O, na majówkę była amestia w psychiatryku i najgłupszego kapusia w internecie wypuścili No właśnie się dziwiłem, skąd nagle tu wróciłeś kiedy Xbox w rynsztoku i reszta zielonych pochowana i już czekanko na nową generację
Opublikowano 2 maja 20232 l Ktoś się moźe śmiać z nawyku Shigeru Miyamoto, który co jakiś czas chodzi po zespołach i nakazuje jak to sam omreśla "dorzucenia więcej głupotek". Tutaj też przy takich przykładach jak Redfall powinien chodzić typ z aparycją Johna Cleese'a i krxyczeć: "That's not fun!". Z daleka to wyglądało dość bezjajecznie, a gry w takim settingu powinmy tętnić klimatem. Przypomina mi się dawny los Shadowrun, z którego kiedyś na Xboxa 360 też zrobili sieciową strzelankę tuż po tym jak MS kupił prawa do marki wraz z FASA Interactive. Najbardziej szkoda Arcane Kolejne świetne studio, które pod skrzydłami MS zostaje sprowadzone na dno Oni niszczą devów maszynowo. Tak, dajcie im Call of Duty, to marka zdechnie szybko i spektakularnie...