Opublikowano 25 maja 20231 r Klapy bez godności, dzień jak codzień. Jak MS zapowiedział szereg sztosow do XGP, zapowiedzi od zasłużonych studiów to była „chujowa prezentacja”, a jak wczoraj pokazali GAASy, CGI i zawód na całej linii od 1st party (downgorad SM2 aż przykry) to mamy takie kwiatki: 9 minut temu, izon napisał: Pokaz był lepszy niż wszystko co Microsoft pokazał w tej i poprzedniej generacji 7 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Oczywiście, że był lepszy, czekamy na te wielkie pokazy first party od Microsoftu i reskiny kolejnej Zeldy i Mario xD. Nie macie honoru wy niebieskie karaluchy.
Opublikowano 25 maja 20231 r Immortal Aveum <3 Ma-sa-kra-tor. Walka rękoma, walka rękami, magia, dużo akcji. To jest to co niebieskie tygryski lubią najbardziej. Phantom Blade wygląda GENIALNIE. Dla fanów Soulsów, Nioha oraz wypranych kolorów. Gra targów? Z pewnością. Gra roku? Pewniaczek.. Gra życka? Zapewne. Splatoon od Square Soft to będzie sleeper hit. Mark my words. Ta muza tej platformówki :o Ten klimat :o Szykuje się niesamowita przygoda w oczekiwaniu na killery od first party. mógłbym wymieniać, wymieniać, a przecież zaraz Final Fantasy wychodzi. Taka tam jedna z najpopularniejszych serii omija Xboxgówno.
Opublikowano 25 maja 20231 r Ahahaha"pokaz 7/10" , "wszystko czego się spodziewałem to bylo". Co te klapy to ja nie wiem:) Alan Wake 2 to MULTIPLATFORMA,tak jak Dragons Dogma 2:) To jednak jest sztuka żeby ktoś srał na Ciebie z trzeciego piętra, a Ty się tym napawasz;)
Opublikowano 25 maja 20231 r I jak tam Sony pozamiatało? xD Miałem wziąć PS5, ale jednak lepiej będzie jak tą kasę dołożę sobie do roweru Aonuma > Cockman TOTK > TLOU2 Ciekawe nad czym dłubie ND, oprócz frakcji, jakie „idee” tym razem Cockman będzie chciał wcisnąć do nowej gry? Nie dość, że Sony zrobiło się generyczne z tymi swoimi systematicholdmyhandexperience to jeszcze robi się growym Netflixem Spoiler Zelda <3 Edytowane 25 maja 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 25 maja 20231 r Wiadomo że w porównaniu z zielonymi to konfa 7.5/10 Niestety jak na poprzednie standardy Sony i ogólnie standardy szanujących się firm z branży to max 4/10. Za dużo ścierwa, vr2, za mało mięska i niespodzianek.
Opublikowano 25 maja 20231 r W dniu 17.05.2023 o 20:19, PanKamil napisał: To jest różnica skali social media prawdę Ci powie Pamiętacie jak Kamil jarał się serduszkami pod tweetem?
Opublikowano 25 maja 20231 r Jak chcecie grać w dobre gierki to polecam Switcha OLEDa, a jak chcecie liczyć piksele i klatki, bądź przekomarzać się, która konfa była słabsza to bierzcie PS5 bądź XSXa xD
Opublikowano 25 maja 20231 r Najlepsze co ma Switch to emulatory, bo od kiedy weszli w 3D to szkoda się na tego śmiecia nawet wysrać.
Opublikowano 25 maja 20231 r A w innym poście zaś będziesz pisać że nigdy nie piraciles i nie kradles gierek xddd rozdwojenie jaźni byle pierdolić jak stara baba Edytowane 25 maja 20231 r przez Daffy
Opublikowano 25 maja 20231 r 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Najlepsze co ma Switch to emulatory, bo od kiedy weszli w 3D to szkoda się na tego śmiecia nawet wysrać. Nie kurwa mieli dalej robić wszystkie swoje serie w 2D, bo Ty wolisz 2D.
Opublikowano 25 maja 20231 r Ta generacja to póki co wyścig paralityków. Niestety branża zmierza w kierunku, którego my starzy gracze nie chcemy ale nic na to nie poradzimy, pozostaje retro.
Opublikowano 25 maja 20231 r 21 minut temu, ASX napisał: Pamiętacie jak Kamil jarał się serduszkami pod tweetem? Xkurwa jedzie na plecach playstation? Od lat robią podobne manewry i na zdrowie im to nie wychodzi. Tak czy siak nie tym razem
Opublikowano 25 maja 20231 r Jeśli Miles Morales był grą na 200h to Spiderman 2 zapewni minimum 1000 godzin rozgrywki
Opublikowano 25 maja 20231 r 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Ta generacja to póki co wyścig paralityków. Niestety branża zmierza w kierunku, którego my starzy gracze nie chcemy ale nic na to nie poradzimy, pozostaje retro. Za to graczyki co zobaczyły pierwszy raz gierki w 2014 na ps4 typu Kamilek czy inne Krysie już zachwycone No trudno, stare gry i tak były lepsze więc chętnie się w nich zabunkruje przegryzając jakąś indie perełką i grą z konsolową duszą od ostatniego bastionu prawdziwych zagrajmerów BIG N
Opublikowano 25 maja 20231 r 5 minut temu, Czoperrr napisał: Jeśli Miles Morales był grą na 200h to Spiderman 2 zapewni minimum 1000 godzin rozgrywki Jak się jednego plecaczka z tysiąca będzie szukać 1h to może tak być. Edytowane 25 maja 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 25 maja 20231 r zostało BigN i emu starszych systemów + wyłapywanie pereł od niezależnych wydawców i raz na jakiś czas świetny duży tytuł który przy tym co się dzieje w branży powoli wygląda jak błąd matriksa
Opublikowano 25 maja 20231 r 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Jak się jednego plecaczka z tysiąca będzie szukać 1h to może tak być. Klapy będą grać zgodnie z przepisami i bez bujania na pajęczynie
Opublikowano 25 maja 20231 r 1 minutę temu, Daffy napisał: zostało BigN i emu starszych systemów + wyłapywanie pereł od niezależnych wydawców i raz na jakiś czas świetny duży tytuł który przy tym co się dzieje w branży powoli wygląda jak błąd matriksa Nintendo i ich infantylne gierki skierowane dla dzieci w przedziale wiekowym 8-14 na konsoli która jakościowo jest jak zabawki ze Smyka, no zajebiście. Bylejakość to chyba najlepsze słowo określające stan branży gier w tej chwili.
Opublikowano 25 maja 20231 r Stare czasy wróćcie! Nie podobają mi się 4 rzeczy: 1. Pogoń za technologią, niedługo konsole będą żyć 4 lata, a uznani devi zdążą wydać 1 grę. 2. Pogoń za graficzką, zamiast skupić się na gameplayu, fizyce, AI itd.. 3. Moda na piaskownice z jak największą mapką, na której i tak nie ma co robić. 4. Wydawanie niedokończonych gier, z masą bugów i patchem day1 prawie wielkości gry. Niebiescy i zieloni lubią to.
Opublikowano 25 maja 20231 r 26 minut temu, zdrowywariat napisał: Nie kurwa mieli dalej robić wszystkie swoje serie w 2D, bo Ty wolisz 2D. Nie, nie musieli, ale ktoś się jednak za to zabrał i najlepszą Zeldą 2D został Hyper Light Drifter, a Metroidem - Axiom Verge. Kto stoi w miejscu ten się cofa, ale Nintendo tę cofkę to robi na pełnej pizdzie. Jak widać z uwstecznieniem umysłowym swoich najbardziej zagorzałych fanatyków.
Opublikowano 25 maja 20231 r Pierwszy raz przejrzałem pokaz jako posiadacz PS5 i jezu jakie to było gowno jebane XD dosc powiedzieć ze bardziej czekam na ogłoszenie jakie auta trafia do GT7 niż cokolwiek co Sony wypluwa i hajpuje w najbliższym czasie ten Pajak 2 to jest taki totalny meh - dosłownie w ostatni weekend odpaliłem pierwszego Spidermana i mam flashbacki z Infamousa sprzed 10 lat który mnie „pokonał” po godzinie grania. Jebane QTE z nosorożcem odebral mi smak życia i wróciłem do samochodzików. Reszte fajnych tytułów jak Alan Wake i Ghostrunner ogram na lepszej konsoli na normalnym padzie a nie na tej pokrace pierdolonej co mi się rozładowuje co tydzień od chodzenia po menusach Gran Turismo.
Opublikowano 25 maja 20231 r 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nie, nie musieli, ale ktoś się jednak za to zabrał i najlepszą Zeldą 2D został Hyper Light Drifter, a Metroidem - Axiom Verge. Kto stoi w miejscu ten się cofa, ale Nintendo tę cofkę to robi na pełnej pizdzie. Jak widać z uwstecznieniem umysłowym swoich najbardziej zagorzałych fanatyków. Axiom Verge kupiłem, żeby wesprzeć deva, bo wiem, że ma ciężko chore dziecko i doceniam, że grę zrobił sam, ale nie jest aż tak dobra jak Ori, Hollow Knight, czy ostatni Metroid 2D. A co do twoich smutków to SM64, Ocarina i Metroid Prime to były jedne z najlepszych przejść z 2D w 3D w historii, trudno z tym walczyć. Edytowane 25 maja 20231 r przez zdrowywariat