Opublikowano 19 lipca 20231 r 4 godziny temu, Donatello1991 napisał: Z chęcią sprzedałbym ps5, xsx, switch. Bubelgeneracja. Wziąłbym za bezcen ale wkręciłem się w gierkę od ruskich na PC. Muszę przyznać, że Atomic Heart jest niezły, kładzie na łopatki większość tych wielkich hitów nowej generacji. Edytowane 19 lipca 20231 r przez izon
Opublikowano 19 lipca 20231 r 4 godziny temu, Donatello1991 napisał: Z chęcią sprzedałbym ps5, xsx, switch. Bubelgeneracja. Dlatego w tym roku w prawie każdym każdym temacie gry piszesz GOTY
Opublikowano 20 lipca 20231 r 12 godzin temu, Donatello1991 napisał: Z chęcią sprzedałbym ps5, xsx, switch. Bubelgeneracja. No dla mnie ps5 i Xbox są do siebie zbyt podobne. A do tego żaden z exów które ograłem nie usprawiedliwia wydania takiej kasy, nadrobię jeszcze kilka gier i zostanie mi sprzęt do odpalania dwóch gier w roku (bo do multi zawsze będzie xbox). Trochę jestem wkurwiony, bo byłem napalony na gejoski sprzęt nintendo
Opublikowano 20 lipca 20231 r Najbardziej patologiczna firma w branży z alkusem na czele kolejny raz obnażona. Z drugiej strony jak do żałosnego stanu doprowadzili swoje gry od linijki, że płacą grube hajsy by jakiekolwiek govno (np forspoken, ff16) omijało Xboxa by sztucznie podbijać liczbę exow https://www.ppe.pl/news/323400/sony-oficjalnie-placi-za-pominiecie-xboksa-sedzia-corley-zdradza-szczegoly.html?fbclid=IwAR3Hsz9XJFN-XD5gObouU5JV5oN4J2l2Gm9GDOyFAvRXeLgNs6ZZuTcBZfE
Opublikowano 20 lipca 20231 r 7 minut temu, Daffy napisał: Najbardziej patologiczna firma w branży z alkusem na czele kolejny raz obnażona. Z drugiej strony jak do żałosnego stanu doprowadzili swoje gry od linijki, że płacą grube hajsy by jakiekolwiek govno (np forspoken, ff16) omijało Xboxa by sztucznie podbijać liczbę exow https://www.ppe.pl/news/323400/sony-oficjalnie-placi-za-pominiecie-xboksa-sedzia-corley-zdradza-szczegoly.html?fbclid=IwAR3Hsz9XJFN-XD5gObouU5JV5oN4J2l2Gm9GDOyFAvRXeLgNs6ZZuTcBZfE Dobrze, że jest microsoft, oni nigdy by nie zaplacili za eksluzywnosc https://www.theloadout.com/xbox/rise-of-the-tomb-raider-exclusivity-microsoft
Opublikowano 20 lipca 20231 r Ale to te pierdolone klauny Sony latają po regulatorach ze Microsoft raczy używać swojego kapitału do wykupowania exow albo całych firm, nie na odwrót.
Opublikowano 21 lipca 20231 r Po takiej akcji co niebieskie karaluchy odjebały, to już żadne poważne organy nie będą się już pierdolić z nimi, tylko ignorować i robić swoje, bo większego gnoju to już dawno nikt nie zrobił w gierkowie jak niebieski debil.
Opublikowano 21 lipca 20231 r 30fps I bugfestiwal nadchodzi, a właśnie to was tylko dotyczy podrzędne karaluchy. Wasza opinia jest na temat zagrywek króla Sony jest tyle warta co właśnie sprzeciw na 30fps. Gówno kogo obchodzi.
Opublikowano 21 lipca 20231 r póki nie ma gier trwa walka na to który pad ładniejszy. Taki trochę smutny, trochę śmieszny obraz tej generacji
Opublikowano 21 lipca 20231 r 3 minuty temu, jimmyyy8 napisał: Nie ma gier w tym roku? Typowa narracja znudzonych graniem forumowiczów : no games this year xD.
Opublikowano 21 lipca 20231 r 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Typowa narracja znudzonych graniem forumowiczów : no games this year xD. dobre gry są, ale głównie od wydawców third party i Nintendo (Jedi Survivor, RE4, Hogwart's Legacy, Zelda: TOTK), ale lineup Sony i Microsoftu do tej pory nie powala, Sony pierwszą grę w tym roku wypuści dopiero w październiku (SM2) ale poratowało się wykupieniem ekskluzywności FFXVI, a jedyną dobrą Microsoftu w tym roku była gierka AA od Bethesdy.
Opublikowano 21 lipca 20231 r Pady brzydkie, gier mało, exy słabe. Niektórym tu chyba zajawka minęła. W jakim wieku to się dzieje? Wolę wiedzieć
Opublikowano 21 lipca 20231 r Jakie exy jak większość gier wychodzi co najmniej na dwie platformy. Jedynie wyjątek to Nintendo.
Opublikowano 21 lipca 20231 r Po prostu nie wszyscy tak bezrefleksyjnie konsumują popkulturę, że wystarczy im rzucić pada pokolorowanego na inny kolor i już się jarają mówiąc że król nadchodzi.
Opublikowano 21 lipca 20231 r Teraz, ASX napisał: Po prostu nie wszyscy tak bezrefleksyjnie konsumują popkulturę, że wystarczy im rzucić pada pokolorowanego na inny kolor i już się jarają mówiąc że król nadchodzi. Większość ciśnie bekę, ale wiadomo, że jak coś ładnie wygląda, to już ma 50% bliżej do sukcesu :D. Wyjątkiem gry Nintendo: brzydkie jak gówno, a i tak ludzie w nie grają. 10 minut temu, jimmyyy8 napisał: Pady brzydkie, gier mało, exy słabe. Niektórym tu chyba zajawka minęła. W jakim wieku to się dzieje? Wolę wiedzieć Wiek nie ma znaczenia, tylko czas.
Opublikowano 21 lipca 20231 r 8 minutes ago, ASX said: Po prostu nie wszyscy tak bezrefleksyjnie konsumują popkulturę, że wystarczy im rzucić pada pokolorowanego na inny kolor i już się jarają mówiąc że król nadchodzi. Ale z Ciebie dojrzały konsument popkultury, zaimponowałeś mi. Tylko czy nie dałeś się czasem wydymać kupując kloca? Keep crying, ja tymczasem idę grać w gry, których według Ciebie nie ma w tej smutnej generacji. Edytowane 21 lipca 20231 r przez jimmyyy8
Opublikowano 21 lipca 20231 r 1 godzinę temu, ASX napisał: Po prostu nie wszyscy tak bezrefleksyjnie konsumują popkulturę, że wystarczy im rzucić pada pokolorowanego na inny kolor i już się jarają mówiąc że król nadchodzi. Niektórzy się jarali kartonem z halo od Xboxa