Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Z chęcią sprzedałbym ps5, xsx, switch. Bubelgeneracja. 

Wziąłbym za bezcen ale wkręciłem się w gierkę od ruskich na PC. Muszę przyznać, że Atomic Heart jest niezły, kładzie na łopatki większość tych wielkich hitów nowej generacji. 

Edytowane przez izon

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 620,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Dlatego w tym roku w prawie każdym każdym temacie gry piszesz GOTY  :sonkassie:

Opublikowano
12 godzin temu, Donatello1991 napisał:

No dla mnie ps5 i Xbox są do siebie zbyt podobne. A do tego żaden z exów które ograłem nie usprawiedliwia wydania takiej kasy, nadrobię jeszcze kilka gier i zostanie mi sprzęt do odpalania dwóch gier w roku (bo do multi zawsze będzie xbox). 

Trochę jestem wkurwiony, bo byłem napalony na gejoski sprzęt nintendo

Opublikowano

Najbardziej patologiczna firma w branży z alkusem na czele kolejny raz obnażona. 

Z drugiej strony jak do żałosnego stanu doprowadzili swoje gry od linijki, że płacą grube hajsy by jakiekolwiek govno (np forspoken, ff16) omijało Xboxa by sztucznie podbijać liczbę exow

https://www.ppe.pl/news/323400/sony-oficjalnie-placi-za-pominiecie-xboksa-sedzia-corley-zdradza-szczegoly.html?fbclid=IwAR3Hsz9XJFN-XD5gObouU5JV5oN4J2l2Gm9GDOyFAvRXeLgNs6ZZuTcBZfE

Opublikowano
7 minut temu, Daffy napisał:

Najbardziej patologiczna firma w branży z alkusem na czele kolejny raz obnażona. 

Z drugiej strony jak do żałosnego stanu doprowadzili swoje gry od linijki, że płacą grube hajsy by jakiekolwiek govno (np forspoken, ff16) omijało Xboxa by sztucznie podbijać liczbę exow

https://www.ppe.pl/news/323400/sony-oficjalnie-placi-za-pominiecie-xboksa-sedzia-corley-zdradza-szczegoly.html?fbclid=IwAR3Hsz9XJFN-XD5gObouU5JV5oN4J2l2Gm9GDOyFAvRXeLgNs6ZZuTcBZfE

Dobrze, że jest microsoft, oni nigdy by nie zaplacili za eksluzywnosc:niki:

https://www.theloadout.com/xbox/rise-of-the-tomb-raider-exclusivity-microsoft

Opublikowano

Po takiej akcji co niebieskie karaluchy odjebały, to już żadne poważne organy nie będą się już pierdolić z nimi, tylko ignorować i robić swoje, bo większego gnoju to już dawno nikt nie zrobił w gierkowie jak niebieski debil. 

Opublikowano

30fps I bugfestiwal nadchodzi, a właśnie to was tylko dotyczy podrzędne karaluchy.

Wasza opinia jest na temat zagrywek króla Sony jest tyle warta co właśnie sprzeciw na 30fps. Gówno kogo obchodzi.

Opublikowano

Ktoś tu się jarał padzikiem ze Starfielda?

Tak wygląda król

b9228bebb0a5eff2aefe.thumb.webp.26f045697d957118bbdba1ef57d6721d.webp

Opublikowano

póki nie ma gier trwa walka na to który pad ładniejszy. Taki trochę smutny, trochę śmieszny obraz tej generacji 

Opublikowano
3 minuty temu, jimmyyy8 napisał:

Nie ma gier w tym roku? :lul:

:leo:Typowa narracja znudzonych graniem forumowiczów : no games this year xD. 

Opublikowano
11 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

:leo:Typowa narracja znudzonych graniem forumowiczów : no games this year xD. 

dobre gry są, ale głównie od wydawców third party i Nintendo (Jedi Survivor, RE4, Hogwart's Legacy, Zelda: TOTK), ale lineup Sony i Microsoftu do tej pory nie powala, Sony pierwszą grę w tym roku wypuści dopiero w październiku (SM2) ale poratowało się wykupieniem ekskluzywności FFXVI, a jedyną dobrą Microsoftu w tym roku była gierka AA od Bethesdy. 

Opublikowano

Pady brzydkie, gier mało, exy słabe. Niektórym tu chyba zajawka minęła. W jakim wieku to się dzieje? Wolę wiedzieć :)

Opublikowano

Po prostu nie wszyscy tak bezrefleksyjnie konsumują popkulturę, że wystarczy im rzucić pada pokolorowanego na inny kolor i już się jarają mówiąc że król nadchodzi. 

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

Po prostu nie wszyscy tak bezrefleksyjnie konsumują popkulturę, że wystarczy im rzucić pada pokolorowanego na inny kolor i już się jarają mówiąc że król nadchodzi. 

Większość ciśnie bekę, ale wiadomo, że jak coś ładnie wygląda, to już ma 50% bliżej do sukcesu :D. 

Wyjątkiem gry Nintendo: brzydkie jak gówno, a i tak ludzie w nie grają. 

10 minut temu, jimmyyy8 napisał:

Pady brzydkie, gier mało, exy słabe. Niektórym tu chyba zajawka minęła. W jakim wieku to się dzieje? Wolę wiedzieć :)

Wiek nie ma znaczenia, tylko czas. 

Opublikowano
8 minutes ago, ASX said:

Ale z Ciebie dojrzały konsument popkultury, zaimponowałeś mi. Tylko czy nie dałeś się czasem wydymać kupując kloca? :kekw:

Keep crying, ja tymczasem idę grać w gry, których według Ciebie nie ma w tej smutnej generacji.

Edytowane przez jimmyyy8

Opublikowano

Dobrze miec Sonke 5 i switcha, gier nie brakuje, wspaniała generacja. :niki:

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Niektórzy się jarali kartonem z halo od Xboxa :kekw: