Opublikowano 22 sierpnia 20231 r 30 minut temu, Paolo de Vesir napisał: o Ty to tłumaczysz dla chłopca co o grach wideo dowiedział się na PS4? Kiedy wchodzili w gierki prawdziwi zagrajmerzy i dlaczego akurat wtedy gdy Ty to zrobiłeś?
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Golf sprzedaje się lepiej od Lexusa ergo Golf jest lepszym autem. no kurwa pandebilek nie wzięło się z powietrza No kto jest debil to nie będę pisał gdzie porównuje się golf to 1/50 ceny lexusa, a xkurwe jak przystało na szmatę kupisz taniej od nadstation. W świecie konsol właśnie nadstatnion jest tym lexusem który skacze po głowie tego golfa i sra mu do ryja Porównanie na poziomie starego debila w muszce co zrównał buty za 200 zł z mieszkaniami za 600 tys złotych.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r 5 minut temu, PanKamil napisał: No kto jest debil to nie będę pisał gdzie porównuje się golf to 1/50 ceny lexusa, a xkurwe jak przystało na szmatę kupisz taniej od nadstation. W świecie konsol właśnie nadstatnion jest tym lexusem który skacze po głowie tego golfa i sra mu do ryja Porównanie na poziomie starego debila w muszce co zrównał buty za 200 zł z mieszkaniami za 600 tys złotych. Xbox sprzęt premium, PS5 zwykła szmaciura. To widać po jakości usług, wykonania, pakowania. Do tego najlepszy abonament na rynku i najlepsze 1st party na rynku. Teraz po latach Sony skumało, że gracze już nie chcą ich bezjajecznych sony template i zaczyna rozpaczliwie inwestować w inne gatunki, ale jest już za późno. Nawet jak Sony sprzeda więcej konsol to i tak przegrało, ale twoja krótkowzroczność i fanatyzm nie pozwalają ci tego zauważyć. Także baw się dobrze oglądając tabelki i nie zapomnij napisać jakiegoś maila odklejeńcu. Może tym razem wywęszysz jakiś międzynarodowy spisek przeciw Sony.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: najlepszy abonament na rynku i najlepsze 1st party na rynku. Co Sonka to Sonka
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Xbox sprzęt premium, PS5 zwykła szmaciura. To widać po jakości usług, wykonania, pakowania. Do tego najlepszy abonament na rynku i najlepsze 1st party na rynku. Teraz po latach Sony skumało, że gracze już nie chcą ich bezjajecznych sony template i zaczyna rozpaczliwie inwestować w inne gatunki, ale jest już za późno. Nawet jak Sony sprzeda więcej konsol to i tak przegrało, ale twoja krótkowzroczność i fanatyzm nie pozwalają ci tego zauważyć. Także baw się dobrze oglądając tabelki i nie zapomnij napisać jakiegoś maila odklejeńcu. Może tym razem wywęszysz jakiś międzynarodowy spisek przeciw Sony. Tymczasem w świecie realnym playstation rozrzuciło xkurwe jak gówno po polu playstation zdominowało rynek konsol stacjonarnych dzięki swojej bogatej ofercie gier, najlepszych usługach, najlepiej zaprojektowanej konsoli i innowacyjnym kontrolerze. Rynek zweryfikował gdzie leży xkurwa, a leży w pierdolonym grobie i jedyne co im zostało to streaming na samsung tv który odpaliło na 1 sekunde 1% graczy Muszę się spieszyć z tym mailem bo nadchodzi moment gdzie zawijają Cię na trzy miesiące do zakładu zamkniętego i jeszcze nie bedziesz mógł śledzić mojej korespondencji. Dobrze, że możesz jeszcze zobaczyć jak CMA założyło smycz na pysk microsoftu wrzucając gry Acti/blizz do UBI+ Edytowane 22 sierpnia 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r 6 minut temu, PanKamil napisał: Tymczasem w świecie realnym playstation rozrzuciło xkurwe jak gówno po polu playstation zdominowało rynek konsol stacjonarnych dzięki swojej bogatej ofercie gier, najlepszych usługach, najlepiej zaprojektowanej konsoli i innowacyjnym kontrolerze. Rynek zweryfikował gdzie leży xkurwa, a leży w pierdolonym grobie i jedyne co im zostało to streaming na samsung tv który odpaliło na 1 sekunde 1% graczy 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nawet jak Sony sprzeda więcej konsol to i tak przegrało, ale twoja krótkowzroczność i fanatyzm nie pozwalają ci tego zauważyć. Jak w zegarku. Sam CoD zapewni MS-owi zyski jakich nie wypracuje Sony nigdy. Kamilek mentalnie w 2001, gdzie myśli, że o pozycji na rynku decyduje ilość sprzedanych konsol i gry na wyłączność. Spokój ducha, wygrana bez kiwnięcia palcem. Jeden jebany CoD sprawił, że nad PlayStation zawisł miecz Damoklesa.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Sam CoD dalej będzie dostępny na playstation więc ni chuja nic nie zmieni bo gracze cod dalej będą grać w cod na playstation. MS nie ma jaj aby odciąć graczy playstation, a wręcz co pokazuje sytuacje z quake 2 remastered to zamierza tych gier wydawać na playstation jeszcze więcej Jedyną nadzieją na zwrot inwestycji bogatego starego jest playstation, a nie upośledzony syn
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Teraz, Donatello1991 napisał: To nie Sony potrzebuje cod, to CoD potrzebuje Sony. Dlatego Ryan skomlał jak dziwka żeby tylko tego CoDa nie zabierali. Sony jest na łasce MSu, a MS jak to biznesmen wie, że warto mieć dobre kontakty handlowe. Prymitywom waszego pokroju zostaje jedynie jarać się koncepcją (braku) wyłączności, a MS dalej będzie dostarczał najlepsze gry w swoich gatunkach - samowystarczalny, nie skazany na niczyją łaskę jak PS dla którego zabranie CoDa oznaczało by pewną śmierć.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r I teraz pewnie Sony śmieje się, bo MS okazał się małym robaczkiem który nawet nie potrafi w monopol, a sprzedaż konsol żałośniejsze od xone. Dodatkowo gracze pc to steamowcy i mają w dupie gp.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r PS5 i XSX to z założenia ten sam segment produktu i podobna cena. Boty sięgają umysłowego dna próbując sobie wytłumaczyc, dlaczego cały świat woli PlayStation od xsmiecia Edytowane 22 sierpnia 20231 r przez izon
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Ciekawe ilu ludzi kupiło x360 żeby odpalać piraty a ilu teraz kupiło Xtrup Series bo są gry za darmo za 4 zeta Najgorsza społeczność: złotówy i złodzieje
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Godzinę temu, Krzysztof93 napisał: Ciekawe ilu ludzi kupiło x360 żeby odpalać piraty a ilu teraz kupiło Xtrup Series bo są gry za darmo za 4 zeta Najgorsza społeczność: złotówy i złodzieje Ilu klapów, jebanych złodziei - verbatimiarzy za czasów PSXa i PS2, którzy zabili PSP piractwem i omal nie ujebali PS3 zrzucając się na cyfrówkę za 40zł w pięciu.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Godzinę temu, Krzysztof93 napisał: Ciekawe ilu ludzi kupiło x360 żeby odpalać piraty a ilu teraz kupiło Xtrup Series bo są gry za darmo za 4 zeta Najgorsza społeczność: złotówy i złodzieje Zrzutke w 4 osoby na gierki z szaraka na ps3 pamiętam do dziś, teraz są zakupy w Turcji. Wielke pany z sonki
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r cholerka miało wyjść inaczej. No... ale x360 kupowało się z zamiarem piracenia a PS3 kupowało się z zamiarem zrzutek? Możliwe, nigdy tego nie robiłem
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r W dniu 19.08.2023 o 18:27, Donatello1991 napisał: Ale ta fh5 to dojarka pieniędzy. Kupuj auta za kasę. Pewnie w FM to samo będzie. Chociaż pójdą o krok dalej i trasy też. Autka do Forzy? Pilkarzyk i chłop w rajtuzach do codzika? W dniu 19.07.2023 o 17:29, Hubert249 napisał: Wiesz ile kupiłem skórek w MWII? Całe 0. W dniu 19.07.2023 o 17:38, Donatello1991 napisał: Ja mam Messiego, LAT i jak wrócę z Polski to wleci ktoś z Boys.
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r Klapiszcza to są ewenementy, już podpaleni na przystawkę za 1000 zł xd pod kordełką będą giercować. Ja odpalałem Ragnaroka w telefonie i normalnie mógłbym grać. Nie muszę wydawać tysiaka, ale ja widocznie nie jestem chory na łeb No ale co Sony złe? Jak widzą że dupy nasmarowane to jadą ile wlezie Edytowane 23 sierpnia 20231 r przez drozdu7
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r 21 minut temu, drozdu7 napisał: Klapiszcza to są ewenementy, już podpaleni na przystawkę za 1000 zł xd pod kordełką będą giercować. Akurat najnowszy wynalazek sonki na forum szału nie wzbudził, a ci co kupią to głównie po to żeby Was wkurwic.
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r 3 minuty temu, Homelander napisał: Ja kupię dla minusów na forumku That's the spirit!
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r 2 godziny temu, Homelander napisał: Ja kupię dla minusów na forumku Nie kupuj, już dam ci za darmo jak tak ich potrzebujesz
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r https://www.eurogamer.pl/nowa-wersja-denuvo-moze-przeszkodzic-w-tworzeniu-modow Hahaha kolejny bat na badylarzy xd