Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 hour ago, Bzduras said:

Nie kupuj, już dam ci za darmo jak tak ich potrzebujesz

Masz mnie za Figara? Jak chcę pomelo, czy tam minusy, to sobie za to uczciwie zapłacę!

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

niebieskie pizdy jak osrane w całym internecie, pięknie boli Starfield :banderas:

F36x6p9XsAA031c?format=jpg&name=medium

:kekw:

proszę, poczęstujcie się kundle od plejkurwy 4.5 bez gier  :) 

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett

Opublikowano

Daddy - jest

Słabe memy - są

Czwartek zaliczony :banderas:

Opublikowano

ból niebieskich kundli i o to chodzi :)  do nogi!

F4PUELDacAAkW9F?format=jpg&name=900x900

F4RJCULXMAAMLku?format=jpg&name=large

kolejna gra gdzie konsolka wielkości pada rozjebała plejkurwe 4.5 bez gier wielkości szafy w której zamykają donatello  :banderas:

Opublikowano
5 minutes ago, Daddy said:

ból niebieskich kundli i o to chodzi :)  do nogi!

F4PUELDacAAkW9F?format=jpg&name=900x900

F4RJCULXMAAMLku?format=jpg&name=large

kolejna gra gdzie konsolka wielkości pada rozjebała plejkurwe 4.5 bez gier wielkości szafy w której zamykają donatello  :banderas:

a co to za gówno?

Opublikowano

To wydają nadal gry na Xtrupa ? Ja czytałem Twittera to tam ktoś pisał, że blisko końca tego roku wybrane sklepy będą przyjmować Xtrupy Series i wymieniać na voucher 100 zł + nabój CO2 do Soda Stream. Społeczność Xtrupowa w większość jest zadowolona tylko niektórzy będą się starali wymienić voucher wśród rodziny na coś bardziej im przydatnego. Dodatkowo podobno Spencer powiedział, że

Opublikowano

krzysiek, poczęstuj się 

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett

F4PXtOQWkAA7lrh?format=png&name=900x900

czujecie to klapy? jak wam jim pluje na mordę?  :) 

Opublikowano

Można się martwić o ciebie daddy jak ty wiedzę czerpiesz z losowych kont na twitterze prowadzonych przez nikogo. Pamietaj Wiedźmina i nie jedz żółtego śniegu! Nie ważne co piszą na Twitterze!

Opublikowano

Nooo i oczywiście tweety z dupy wleciały na deserek. Dziś mamy bingo zielonego spyerdolenia :leo:

Każdy bot wstydzi się podwójnie:

1) Za kupienie xśmiecia

2) Za kolegów z zielonego psychiatryka

:lul:

Opublikowano
W dniu 22.08.2023 o 12:04, Krzysztof93 napisał:

Ciekawe ilu ludzi kupiło x360 żeby odpalać piraty a ilu teraz kupiło Xtrup Series bo są gry za darmo za 4 zeta :kekw: Najgorsza społeczność: złotówy i złodzieje

Do tego sobie w domu pewnie gest 'iksa' przed lustrem usktuteczniaja przed każdorazowym włączeniem popielniczki :asax:

Opublikowano
3 minutes ago, Donatello1991 said:

A ja sobie zamówiłem Armored core 6 na XSX zamiast Starfielda. Zawsze to jedna osoba mniej na premierę zagra. 

AC6 w pudełku, Starfield na premierę w Gamepassie. Tak się żyje w zielonej strefie komfortu :xboss:

Opublikowano

Starfielda może zabić już tylko animacja, cała reszta zdaje się być sztosem niebywałym. 

No nic, może po początkowych torturach jakoś będę w stanie powrócić do gry jak zwierzę w 30 klatkach. 

Opublikowano
1 minutę temu, Michał102 napisał:

Starfielda może zabić już tylko animacja, cała reszta zdaje się być sztosem niebywałym. 

No nic, może po początkowych torturach jakoś będę w stanie powrócić do gry jak zwierzę w 30 klatkach. 

Na sonce odblokują zapewne na premiere te 60 ramek

Opublikowano
14 minut temu, messer88 napisał:

co to za gra jest tak w ogóle? 

Immortals of Aveum

F4THmkQbIAEeQBO?format=jpg&name=4096x409

F4S_iHUWYAIq5s1?format=jpg&name=large

kundle grzecznie stać w kolejce i się nie pchać, w sumie SF ma jeden minus, trochę niebieskiej zarazy będzie chciało się dostać do zielonego raju

z23615834Q,Imigranci-zatrzymani-24-czerw

Opublikowano
Teraz, Daddy napisał:

Immortals of Aveum

F4THmkQbIAEeQBO?format=jpg&name=4096x409

F4S_iHUWYAIq5s1?format=jpg&name=large

kundle grzecznie stać w kolejce i się nie pchać, w sumie SF ma jeden minus, trochę niebieskiej zarazy będzie chciało się dostać do zielonego raju

z23615834Q,Imigranci-zatrzymani-24-czerw

Stary, ty gloryfikujesz gierke od studia, ktore łata każdą swoją produkcje latami po premierze by w ogole byly grywalne....

Opublikowano

pierwsza duza gra na xboxa w tej generacji i daddy odleciał :niki:

Opublikowano

ofi bezbeku, ja już zapomniałem o tej grze po wklejeniu porównania a klapy dalej w amoku wściekłości, beka tylko że kolejny raz malutki XS rozpierdala ulaną plejkurwe 4.5  :) 

Opublikowano

Starfield plus posty Daddy'ego i papierowa psychika klaperskich rozjebana jak Nagasaki w 1945  :jim:

Nawet małpy w klatce w zoo maja więcej rozumu niż niebieskie kundle :dog: