Opublikowano 23 sierpnia 20231 r 1 hour ago, Bzduras said: Nie kupuj, już dam ci za darmo jak tak ich potrzebujesz Masz mnie za Figara? Jak chcę pomelo, czy tam minusy, to sobie za to uczciwie zapłacę!
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r niebieskie pizdy jak osrane w całym internecie, pięknie boli Starfield proszę, poczęstujcie się kundle od plejkurwy 4.5 bez gier
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r ból niebieskich kundli i o to chodzi do nogi! kolejna gra gdzie konsolka wielkości pada rozjebała plejkurwe 4.5 bez gier wielkości szafy w której zamykają donatello
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r 5 minutes ago, Daddy said: ból niebieskich kundli i o to chodzi do nogi! kolejna gra gdzie konsolka wielkości pada rozjebała plejkurwe 4.5 bez gier wielkości szafy w której zamykają donatello a co to za gówno?
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r To wydają nadal gry na Xtrupa ? Ja czytałem Twittera to tam ktoś pisał, że blisko końca tego roku wybrane sklepy będą przyjmować Xtrupy Series i wymieniać na voucher 100 zł + nabój CO2 do Soda Stream. Społeczność Xtrupowa w większość jest zadowolona tylko niektórzy będą się starali wymienić voucher wśród rodziny na coś bardziej im przydatnego. Dodatkowo podobno Spencer powiedział, że
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r krzysiek, poczęstuj się czujecie to klapy? jak wam jim pluje na mordę?
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Można się martwić o ciebie daddy jak ty wiedzę czerpiesz z losowych kont na twitterze prowadzonych przez nikogo. Pamietaj Wiedźmina i nie jedz żółtego śniegu! Nie ważne co piszą na Twitterze!
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Xtrup ma szansę zmartwychwstać... Ten Starfield i Forza chyba jednak dowiozą
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Nooo i oczywiście tweety z dupy wleciały na deserek. Dziś mamy bingo zielonego spyerdolenia Każdy bot wstydzi się podwójnie: 1) Za kupienie xśmiecia 2) Za kolegów z zielonego psychiatryka
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r A ja sobie zamówiłem Armored core 6 na XSX zamiast Starfielda. Zawsze to jedna osoba mniej na premierę zagra.
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r W dniu 22.08.2023 o 12:04, Krzysztof93 napisał: Ciekawe ilu ludzi kupiło x360 żeby odpalać piraty a ilu teraz kupiło Xtrup Series bo są gry za darmo za 4 zeta Najgorsza społeczność: złotówy i złodzieje Do tego sobie w domu pewnie gest 'iksa' przed lustrem usktuteczniaja przed każdorazowym włączeniem popielniczki
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r O znalazłem co powiedział Spencer BREAKING!! hello xbox gamers my name is Spencer, Phil Spencer i'd like to say: jade do Mielna a xbox umar xd Congratulations! Great choice! You will now enjoy a much better gaming experience pic.twitter.com/xtrupTchujdupaopK3 — Filip Spencer (@Filip Spencer) August 23, 2024
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r 3 minutes ago, Donatello1991 said: A ja sobie zamówiłem Armored core 6 na XSX zamiast Starfielda. Zawsze to jedna osoba mniej na premierę zagra. AC6 w pudełku, Starfield na premierę w Gamepassie. Tak się żyje w zielonej strefie komfortu
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Starfielda może zabić już tylko animacja, cała reszta zdaje się być sztosem niebywałym. No nic, może po początkowych torturach jakoś będę w stanie powrócić do gry jak zwierzę w 30 klatkach.
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r 1 minutę temu, Michał102 napisał: Starfielda może zabić już tylko animacja, cała reszta zdaje się być sztosem niebywałym. No nic, może po początkowych torturach jakoś będę w stanie powrócić do gry jak zwierzę w 30 klatkach. Na sonce odblokują zapewne na premiere te 60 ramek
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Teraz, oFi napisał: Na sonce odblokują zapewne na premiere te 60 ramek Może dla klapów będzie jakaś wersja na YT w 120 klatkach
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r 11 minut temu, messer88 napisał: co to za gra jest tak w ogóle? Gra która nikogo.
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r 14 minut temu, messer88 napisał: co to za gra jest tak w ogóle? Immortals of Aveum kundle grzecznie stać w kolejce i się nie pchać, w sumie SF ma jeden minus, trochę niebieskiej zarazy będzie chciało się dostać do zielonego raju
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Teraz, Daddy napisał: Immortals of Aveum kundle grzecznie stać w kolejce i się nie pchać, w sumie SF ma jeden minus, trochę niebieskiej zarazy będzie chciało się dostać do zielonego raju Stary, ty gloryfikujesz gierke od studia, ktore łata każdą swoją produkcje latami po premierze by w ogole byly grywalne....
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r ofi bezbeku, ja już zapomniałem o tej grze po wklejeniu porównania a klapy dalej w amoku wściekłości, beka tylko że kolejny raz malutki XS rozpierdala ulaną plejkurwe 4.5
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Starfield plus posty Daddy'ego i papierowa psychika klaperskich rozjebana jak Nagasaki w 1945 Nawet małpy w klatce w zoo maja więcej rozumu niż niebieskie kundle