Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 hour ago, Bzduras said:

Nie kupuj, już dam ci za darmo jak tak ich potrzebujesz

Masz mnie za Figara? Jak chcę pomelo, czy tam minusy, to sobie za to uczciwie zapłacę!

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 745,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

niebieskie pizdy jak osrane w całym internecie, pięknie boli Starfield :banderas:

F36x6p9XsAA031c?format=jpg&name=medium

:kekw:

proszę, poczęstujcie się kundle od plejkurwy 4.5 bez gier  :) 

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett

Opublikowano

Daddy - jest

Słabe memy - są

Czwartek zaliczony :banderas:

Opublikowano

ból niebieskich kundli i o to chodzi :)  do nogi!

F4PUELDacAAkW9F?format=jpg&name=900x900

F4RJCULXMAAMLku?format=jpg&name=large

kolejna gra gdzie konsolka wielkości pada rozjebała plejkurwe 4.5 bez gier wielkości szafy w której zamykają donatello  :banderas:

Opublikowano
5 minutes ago, Daddy said:

ból niebieskich kundli i o to chodzi :)  do nogi!

F4PUELDacAAkW9F?format=jpg&name=900x900

F4RJCULXMAAMLku?format=jpg&name=large

kolejna gra gdzie konsolka wielkości pada rozjebała plejkurwe 4.5 bez gier wielkości szafy w której zamykają donatello  :banderas:

a co to za gówno?

Opublikowano

To wydają nadal gry na Xtrupa ? Ja czytałem Twittera to tam ktoś pisał, że blisko końca tego roku wybrane sklepy będą przyjmować Xtrupy Series i wymieniać na voucher 100 zł + nabój CO2 do Soda Stream. Społeczność Xtrupowa w większość jest zadowolona tylko niektórzy będą się starali wymienić voucher wśród rodziny na coś bardziej im przydatnego. Dodatkowo podobno Spencer powiedział, że

Opublikowano

krzysiek, poczęstuj się 

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett

F4PXtOQWkAA7lrh?format=png&name=900x900

czujecie to klapy? jak wam jim pluje na mordę?  :) 

Opublikowano

Można się martwić o ciebie daddy jak ty wiedzę czerpiesz z losowych kont na twitterze prowadzonych przez nikogo. Pamietaj Wiedźmina i nie jedz żółtego śniegu! Nie ważne co piszą na Twitterze!

Opublikowano

Nooo i oczywiście tweety z dupy wleciały na deserek. Dziś mamy bingo zielonego spyerdolenia :leo:

Każdy bot wstydzi się podwójnie:

1) Za kupienie xśmiecia

2) Za kolegów z zielonego psychiatryka

:lul:

Opublikowano
W dniu 22.08.2023 o 12:04, Krzysztof93 napisał:

Ciekawe ilu ludzi kupiło x360 żeby odpalać piraty a ilu teraz kupiło Xtrup Series bo są gry za darmo za 4 zeta :kekw: Najgorsza społeczność: złotówy i złodzieje

Do tego sobie w domu pewnie gest 'iksa' przed lustrem usktuteczniaja przed każdorazowym włączeniem popielniczki :asax:

Opublikowano
3 minutes ago, Donatello1991 said:

A ja sobie zamówiłem Armored core 6 na XSX zamiast Starfielda. Zawsze to jedna osoba mniej na premierę zagra. 

AC6 w pudełku, Starfield na premierę w Gamepassie. Tak się żyje w zielonej strefie komfortu :xboss:

Opublikowano

Starfielda może zabić już tylko animacja, cała reszta zdaje się być sztosem niebywałym. 

No nic, może po początkowych torturach jakoś będę w stanie powrócić do gry jak zwierzę w 30 klatkach. 

Opublikowano
1 minutę temu, Michał102 napisał:

Starfielda może zabić już tylko animacja, cała reszta zdaje się być sztosem niebywałym. 

No nic, może po początkowych torturach jakoś będę w stanie powrócić do gry jak zwierzę w 30 klatkach. 

Na sonce odblokują zapewne na premiere te 60 ramek

Opublikowano
14 minut temu, messer88 napisał:

co to za gra jest tak w ogóle? 

Immortals of Aveum

F4THmkQbIAEeQBO?format=jpg&name=4096x409

F4S_iHUWYAIq5s1?format=jpg&name=large

kundle grzecznie stać w kolejce i się nie pchać, w sumie SF ma jeden minus, trochę niebieskiej zarazy będzie chciało się dostać do zielonego raju

z23615834Q,Imigranci-zatrzymani-24-czerw

Opublikowano
Teraz, Daddy napisał:

Immortals of Aveum

F4THmkQbIAEeQBO?format=jpg&name=4096x409

F4S_iHUWYAIq5s1?format=jpg&name=large

kundle grzecznie stać w kolejce i się nie pchać, w sumie SF ma jeden minus, trochę niebieskiej zarazy będzie chciało się dostać do zielonego raju

z23615834Q,Imigranci-zatrzymani-24-czerw

Stary, ty gloryfikujesz gierke od studia, ktore łata każdą swoją produkcje latami po premierze by w ogole byly grywalne....

Opublikowano

pierwsza duza gra na xboxa w tej generacji i daddy odleciał :niki:

Opublikowano

ofi bezbeku, ja już zapomniałem o tej grze po wklejeniu porównania a klapy dalej w amoku wściekłości, beka tylko że kolejny raz malutki XS rozpierdala ulaną plejkurwe 4.5  :) 

Opublikowano

Starfield plus posty Daddy'ego i papierowa psychika klaperskich rozjebana jak Nagasaki w 1945  :jim:

Nawet małpy w klatce w zoo maja więcej rozumu niż niebieskie kundle :dog: