Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

F24vNTcaEAAmdA5?format=jpg&name=medium

a u niebieskich frajerów bez gier, miało być Remedy, później T2, później EA, później SE zostało: 

:jim:   haaaatfu! mela jima na ryje klapów  :) 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Ja pierdolę, ciekawe czy sąsiedzi lodziary wiedzą, że chory zwyrol ściaga z sieci fotki kilkuletnich chłopców :notlikethis:

Opublikowano

O, kapuś forumowy szuka sensacji do kolejnych donosów. 

Opublikowano

to są dzieci, popierdoleńcu

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

Ja pierdolę, ciekawe czy sąsiedzi lodziary wiedzą, że chory zwyrol ściaga z sieci fotki kilkuletnich chłopców :notlikethis:

ostatnio widziałem mopściare jak grał na akordeonie i wsiadał za dzieciakami do tramwaju, coś tam mówił że na raty konsoli zbiera ale pogoniłem karła   :gsr:

Opublikowano

Widzę ze deebilka triggeruja dzieci. To już czas na leczenie. To jest chore ze jak zobaczył zdjęcie dwóch chłopców trzymających pada to się odpalił. 

Opublikowano

Jak się tłumaczy, za późno :gachigasm:

Bez kitu, mózg mopsiary jest bardziej martwy niż elektrośmieć5, a to już osiągnięcie:jim:

Opublikowano

CompleteCriminalGalago-max-1mb.gif

Ten jak edytuje swoje posty, poskładany zbok. 

Przebiegł się wokół budki i zdanie dopisał. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Pomijając fakt, że wygląda to jak rzyg mojego psa, ale ten łokieć z 10 metrów co zadaje damage dinozaurowi to już niezłe pojebanstwo :kekw:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

E tam, żadna sensacja, just elder scrolls drewno things.

Bo chyba nie spodziewaliście się czegoś innego? Taki Skyrim, tylko że teraz fetch questy będą między planetami ;)

Opublikowano

W Starfield nie można grać jako pięcioletni chłopiec to forumowy karzeł-menel oszczędzi nam bajek o giercowaniu na kolanach u kolegi :jim:

Piękne czasy, niebieskie kundle zamknięte w Choroszczy, gaming znowu tylko dla prawdziwych graczy :banderas:

Opublikowano

To ten sam łokieć co w Redfallu czyli spencerowy łokieć w ryj zielonych frajerów :sonkassie:

Opublikowano

To melee z łokcia to jest jakaś parodia, nie tylko tu, ale w każdej grze. Już lepiej w ogóle nie implementować melee niż taką zjebaną animacje wrzucać.

Opublikowano
Godzinę temu, PanKamil napisał:

Pomijając fakt, że wygląda to jak rzyg mojego psa, ale ten łokieć z 10 metrów co zadaje damage dinozaurowi to już niezłe pojebanstwo :kekw:

Przechwytywanie.thumb.JPG.9c5c57bdf5ae0f4f71a757404d80db0f.JPG

Opublikowano
9 godzin temu, PanKamil napisał:

O kurwa ale to wyglada chujowo. Dinozaur spocony jak deebilek gdy zobaczył chłopców na zdjęciu. Chyba tylko karzeł z Twittera będzie w to grał. Niezle upodlenie zielonych. 

Opublikowano

Po aferze z fotkami dzieci nawet betonowe klapy wysrały się na karła menela , nikt już nie chce mieć nic wspólnego z chorym zwyrolem:shieeet:

Scenariusz na najbliższe dni? Wszyscy gracze będą giercować w GOTG Starfielda, a miłośnikowi fotek kopnietęmu w dupsko jak ten pies zostaje oglądanie yt i 24 godzinne dyżury w CW :jim:

Tak kończą niebiescy frajerzy:banderas:

Opublikowano
On 8/25/2023 at 11:31 AM, PanKamil said:

Każda gra od sony swoim rozmachem, ambicją i dopracowaniem zjada i wysrywa kupsztyle od microsoftu. Czy to perfekcyjne animacje od naughty dog, Każdy motoryzacyjny detal i perfekcyjna symulacja wyścigów w gt, 

Dodali już zniszczenia?

Opublikowano

Co jest ambitnego prócz grafiki w jednym z najgorszych ratchetow ever czyli Rift Apart?

Opublikowano

Przełomowe rifty nieosiągalne nigdzie poza unikatowym dyskiem elektrośmiecia5.

No i na pecetowym HDD :jim:

Opublikowano
53 minuty temu, Daffy napisał:

Co jest ambitnego prócz grafiki w jednym z najgorszych ratchetow ever czyli Rift Apart?

Chłopie nawet nie prowokuj ich bo Ci wyjadą z tymi riftami, rewolucyjnym wietrzyku z Tsushimy, bujaniu w Spidermanie czy relacji ojciec syn z gowa. Jest trochę tych perełek