Opublikowano 25 sierpnia 20231 r a u niebieskich frajerów bez gier, miało być Remedy, później T2, później EA, później SE zostało: haaaatfu! mela jima na ryje klapów
Opublikowano 25 sierpnia 20231 r Ja pierdolę, ciekawe czy sąsiedzi lodziary wiedzą, że chory zwyrol ściaga z sieci fotki kilkuletnich chłopców
Opublikowano 25 sierpnia 20231 r 6 minut temu, dee napisał: Ja pierdolę, ciekawe czy sąsiedzi lodziary wiedzą, że chory zwyrol ściaga z sieci fotki kilkuletnich chłopców ostatnio widziałem mopściare jak grał na akordeonie i wsiadał za dzieciakami do tramwaju, coś tam mówił że na raty konsoli zbiera ale pogoniłem karła
Opublikowano 25 sierpnia 20231 r Widzę ze deebilka triggeruja dzieci. To już czas na leczenie. To jest chore ze jak zobaczył zdjęcie dwóch chłopców trzymających pada to się odpalił.
Opublikowano 25 sierpnia 20231 r Jak się tłumaczy, za późno Bez kitu, mózg mopsiary jest bardziej martwy niż elektrośmieć5, a to już osiągnięcie
Opublikowano 25 sierpnia 20231 r Ten jak edytuje swoje posty, poskładany zbok. Przebiegł się wokół budki i zdanie dopisał. Edytowane 25 sierpnia 20231 r przez LiŚciu
Opublikowano 26 sierpnia 20231 r Pomijając fakt, że wygląda to jak rzyg mojego psa, ale ten łokieć z 10 metrów co zadaje damage dinozaurowi to już niezłe pojebanstwo Edytowane 26 sierpnia 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 26 sierpnia 20231 r E tam, żadna sensacja, just elder scrolls drewno things. Bo chyba nie spodziewaliście się czegoś innego? Taki Skyrim, tylko że teraz fetch questy będą między planetami
Opublikowano 26 sierpnia 20231 r W Starfield nie można grać jako pięcioletni chłopiec to forumowy karzeł-menel oszczędzi nam bajek o giercowaniu na kolanach u kolegi Piękne czasy, niebieskie kundle zamknięte w Choroszczy, gaming znowu tylko dla prawdziwych graczy
Opublikowano 26 sierpnia 20231 r Najważniejsza premiera ostatnich lat, święto graczy. Jeszcze kilka dni.
Opublikowano 26 sierpnia 20231 r To ten sam łokieć co w Redfallu czyli spencerowy łokieć w ryj zielonych frajerów
Opublikowano 26 sierpnia 20231 r To melee z łokcia to jest jakaś parodia, nie tylko tu, ale w każdej grze. Już lepiej w ogóle nie implementować melee niż taką zjebaną animacje wrzucać.
Opublikowano 26 sierpnia 20231 r Godzinę temu, PanKamil napisał: Pomijając fakt, że wygląda to jak rzyg mojego psa, ale ten łokieć z 10 metrów co zadaje damage dinozaurowi to już niezłe pojebanstwo
Opublikowano 26 sierpnia 20231 r 9 godzin temu, PanKamil napisał: Pomijając fakt, że wygląda to jak rzyg mojego psa, ale ten łokieć z 10 metrów co zadaje damage dinozaurowi to już niezłe pojebanstwo O kurwa ale to wyglada chujowo. Dinozaur spocony jak deebilek gdy zobaczył chłopców na zdjęciu. Chyba tylko karzeł z Twittera będzie w to grał. Niezle upodlenie zielonych.
Opublikowano 27 sierpnia 20231 r Po aferze z fotkami dzieci nawet betonowe klapy wysrały się na karła menela , nikt już nie chce mieć nic wspólnego z chorym zwyrolem Scenariusz na najbliższe dni? Wszyscy gracze będą giercować w GOTG Starfielda, a miłośnikowi fotek kopnietęmu w dupsko jak ten pies zostaje oglądanie yt i 24 godzinne dyżury w CW Tak kończą niebiescy frajerzy
Opublikowano 27 sierpnia 20231 r On 8/25/2023 at 11:31 AM, PanKamil said: Każda gra od sony swoim rozmachem, ambicją i dopracowaniem zjada i wysrywa kupsztyle od microsoftu. Czy to perfekcyjne animacje od naughty dog, Każdy motoryzacyjny detal i perfekcyjna symulacja wyścigów w gt, Dodali już zniszczenia?
Opublikowano 27 sierpnia 20231 r Ta perfekcyjna symulacja wyścigów w GT to jakiś wyższy poziom niedojebania mózgowego Edytowane 27 sierpnia 20231 r przez Michał102
Opublikowano 27 sierpnia 20231 r Po prostu klasyczne odklejenie klapa który o grach dowiedział się w 2017.
Opublikowano 27 sierpnia 20231 r Co jest ambitnego prócz grafiki w jednym z najgorszych ratchetow ever czyli Rift Apart?
Opublikowano 27 sierpnia 20231 r Przełomowe rifty nieosiągalne nigdzie poza unikatowym dyskiem elektrośmiecia5. No i na pecetowym HDD
Opublikowano 27 sierpnia 20231 r 53 minuty temu, Daffy napisał: Co jest ambitnego prócz grafiki w jednym z najgorszych ratchetow ever czyli Rift Apart? Chłopie nawet nie prowokuj ich bo Ci wyjadą z tymi riftami, rewolucyjnym wietrzyku z Tsushimy, bujaniu w Spidermanie czy relacji ojciec syn z gowa. Jest trochę tych perełek