Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Kopalnia memów i niespełnionych obietnic, czyli klasyczna gra bethesdy

Opublikowano

Najpierw zdemolował to guwno Diablo, później rozpływał się na BG3, a teraz pięknie jedzie z tym crapfieldem. Czekam na recenzję.

Opublikowano

czy na XSX doczekam się choć jednej porządnej gry?

liczylem mocno na Halo Infitnie, zawiodłem się. Forza Horizon 5 dostarczyła ale na krótko, Gears 5 to chyba cross gen i koniec z epickich gier. Teraz Starfield ale jak pomyśle ze na PC jest lepiej to XSX zostaje jako splunięcie w twarz. Czekam do Motorsportu i sprzedaje konsole, totalnie bez sensu dalej ją trzymać 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Gdzie ta lawina klapów tak zainteresowanych bg3? Przez parę tygodni każdy taki zainteresowany był, a ostatecznie ogrywa tylko Donatello , którego umysł klapa musi się mierzyć z gra z walkami turowymi i na razie ciężko to wygląda xddd

Opublikowano
51 minutes ago, Pupcio said:

Dla ludzi co kupują fifke i coda co roku to zdecydowanie premiera roku :) Dla true zagrajmerów? Haahaha :) 

Portfel gotowy na Spiderman 2 dlc i kolejne Mario? 

xD

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

mario? Jeden poziom ma więcej zawartości niż cała starbeka :) 

Opublikowano
4 minutes ago, Daffy said:

Gdzie ta lawina klapów tak zainteresowanych bg3? Przez parę tygodni każdy taki zainteresowany był, a ostatecznie ogrywa tylko Donatello , którego umysł klapa musi się mierzyć z gra z walkami turowymi i na razie ciężko to wygląda xddd

Ja z Baldurem czekam na Playstation Portal. Nie mam jak godzinami siedzieć przed TV, a w łóżeczku przed snem zawsze się pyknie. Zresztą wiesz o czym mówię, bo masz tak ze Steamdeckiem

Opublikowano
17 minut temu, Daffy napisał:

Gdzie ta lawina klapów tak zainteresowanych bg3?

Zainteresowanie BG3 spadło do zera w momencie potwierdzenia wersji na Xa. Te karykatury graczy interesuje jedynie to na co dana gra wychodzi, a nie jak dobra jest.

Opublikowano
4 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Te karykatury graczy interesuje jedynie to na co dana gra wychodzi, a nie jak dobra jest.

A to stąd te hajpowanie średniaczka od Bugthesdy. Wszystko jasne

Opublikowano

Nie no trzeba uczciwie przyznać że xboty dalej by się jarały starfieldem gdyby był multiplatformą bo zwyczajnie w świecie te zielone karakany nie mają pojęcia o dobrych grach i ciągnie je do gówna typu gry bethesdy czy inne call of duty :) 

Opublikowano

Lata hajpowania, a wyszła kopalnia memów, tiktoków i beki.  Można się rozejść i zrobić miejsce na jesienne premiery.

Btw. to jaki teraz plan Xboxa na najbliższe lata jak już nie można sobie wycierać ryja Starfieldem? Hellblade 2, tak? Ten co ciągle bez gameplayu? Tym razem się uda?

Zieloni tam gdzie zawsze. Czyli w dupie :asax:

Opublikowano
14 minutes ago, Pupcio said:

Nie no trzeba uczciwie przyznać że xboty dalej by się jarały starfieldem gdyby był multiplatformą bo zwyczajnie w świecie te zielone karakany nie mają pojęcia o dobrych grach i ciągnie je do gówna typu gry bethesdy czy inne call of duty :) 

Nie to co na ps5 gdzie ludzie graj w niesamowite exy i dobre gry 

image.png

Opublikowano

Ale czemu ty mi tu jakeś ps5 zajebane wklejasz? Ja jestem rasa panów z rodu lapktoków z biedronki i nintendo. Yebać was zielono niebieskie szkodniki bez gier :) 

Opublikowano
3 minutes ago, Pupcio said:

Ale czemu ty mi tu jakeś ps5 zajebane wklejasz? Ja jestem rasa panów z rodu lapktoków z biedronki i nintendo. Yebać was zielono niebieskie szkodniki bez gier :) 

EJ EJ EJ ja na pc gram :master:

Opublikowano

pamiętam jak przez miesiące niebieskie frajery wzajemnie opierdalały sobie pałę tym ''exem'' na plejkurwie 4.5   :jim:

w trybie płynność  20fpsów w gierce 2.5D a tak klapy śmiały się z Zeldy  :kekw::kekw::kekw:    małż yebany hamulec generacji, tylko dobrze przetestujcie betę chłopaki bo premiera na Nadkonsoli za 1-2 miesiące :lapka:

Opublikowano

It's not a bug it's a feature!  Klapy o 20fps w BG3

Opublikowano

Przecież i tak żaden niebieski mopsiarz gamingu w BG3 nie zagra, matoły wciąż rozkminiają na YT o co chodzi z tymi rzutami koścmi :jim:

Opublikowano

Minusiki od Grubasa ktory kocha konfederacje :banderas: anyway, SE oglosilo ze FF 16 wyjdzie na PC, i kolejny ex ktorym klapy sie jarely do ogrania na PC. PC + Switch najlepsze kombo.

@Rozi jak to jest zawsze wybierac przegrywow? :beka:

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

Donatello już białą flagę wywiesił z Bg3. System turowy nie do przeskoczenia dla kogoś co całe życie pif paf, gałka do przodu i lecimy od qte do skryptu 

Opublikowano

A umiesz już dostać się do journala?

Opublikowano
2 godziny temu, Daffy napisał:

Donatello już białą flagę wywiesił

:notlikethis: nie chce wiedzieć od czego jest biała:notlikethis: