Opublikowano 6 września 20231 r 21 minut temu, KrYcHu_89 napisał: A ja się nie dziwię, to pierwsza gra od wielu, którą naprawdę można w pewnych kręgach graczy pozazdrościć posiadaczom Xboxa xD (i PC), mając nadkonsole Sony. 1 Gem zdobyty, ciekawe jak to Avowed i Outer Worlds 2, ogólnie Sony musi się na polu RPGów 3D naprawić, bo to jest dramat po utracie Obsidianu i Bety. Tam jest jeszcze większy dramat, bo i porządnych fps to też nie mają i w najbliższej przyszłości mieć nie będą. O innych gatunkach też nie będę wymieniał, bo to szkoda komentować na ich politykę gierkową.
Opublikowano 6 września 20231 r Zanim te wszystkie wykupione studia wydadzą z siebie jakąś grę to będzie już nowa generacja.
Opublikowano 6 września 20231 r 3 minuty temu, Plugawy napisał: Zanim te wszystkie wykupione studia wydadzą z siebie jakąś grę to będzie już nowa generacja. No wciąż czekamy na pierwsze owoce takich studiów jak Firesprite, Haven, Firewalk i Valkyrie Entertainment
Opublikowano 6 września 20231 r Nie ma to jak prężna praca studiów Sony, ile to oni wypuścili gier dedykowanych tylko PS5? Remake remastera tlou Ratchet Returnal Coś jeszcze? No i oczywiście każda z tej trójcy już na pc
Opublikowano 6 września 20231 r Brawo Krycha, nareszcie będziesz mógł ze spokojnym sumieniem i w zgodzie z własnymi przekonaniami grać w Starfielda z przyciskami z Playstation, a Spencera pewnie gdzieś tam nieźle będzie piec dupsko że zapłaciłeś za grę Microsoftowi, a wyświetlać ci się będą guziki z Dual Sensa, prawie jakbyś grał na PS5.
Opublikowano 6 września 20231 r PC dobry ten port na plejkurwe 4.5 bez gier, 900p, 14fps, loadingi jak na ps4, postacie jak na ps3 i klapy które poległy na otwarciu dziennika
Opublikowano 6 września 20231 r 3 minuty temu, Daddy napisał: PC dobry ten port na plejkurwe 4.5 bez gier, 900p, 14fps, loadingi jak na ps4, postacie jak na ps3 i klapy które poległy na otwarciu dziennika na xboxie nawet nie chce gra ruszyc, tacy magicy w tym studiu
Opublikowano 6 września 20231 r Starfield chwilę pograny i tak jak przy Cyberpunku nie ma sensu męczyć się wersja konsolowa. ASX może sobie twierdzić, że płynność nie ma wpływu na rozgrywkę ale na Xboxie mam wrażenie jakiegoś grania w zwolnionym tempie. Grafika jest mega przeciętna i jeszcze mleko na oledzie Świetna muzyka i ładne oświetlenie trochę ratują pierwsze średnie wrażenie. Edytowane 6 września 20231 r przez izon
Opublikowano 6 września 20231 r 28 minut temu, Donatello1991 napisał: Na xkurwe też dobry, tylko że go nie ma. W gry komputerowe gra się na komputerze.
Opublikowano 6 września 20231 r 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: W gry komputerowe gra się na komputerze. Po godzince ze Starfieldem potwierdzam.
Opublikowano 6 września 20231 r 7 minut temu, izon napisał: Po godzince ze Starfieldem potwierdzam. to po co ten xbox żyje
Opublikowano 6 września 20231 r Teraz, Shen napisał: to po co ten xbox żyje Nie no tak poza cw, nie ma sensu psuć sobie odbioru gry, która wygląda na naprawdę fajnego rpga. Cyberpunk na premierę to też był zupełnie inny poziom gry na pc. Tutaj jedynie co mnie zastanawia to jak trzeba być nieudolnym żeby przy tak przeciętnej grafice nie dać chociaż tych 40-50 fpsow na konsoli. Obawiam się tylko czy mój komp to uciagnie jeszcze biorąc pod uwagę obciążająca aplikacje Xboxa, wieczorem protestuje. Jak będzie lipa to albo wrócę do gry wraz z nowym kompem albo po jakimś solidnym spatchowaniu.
Opublikowano 6 września 20231 r Co tam zielone lamusy, coś tam pyerdolone było o wyższości open > meta. To macie A to jeszcze nie koniec Edytowane 6 września 20231 r przez jimmyyy8
Opublikowano 6 września 20231 r Wspaniałe zwycięstwo, było warto poczekać kilka dni aż średnia spadnie
Opublikowano 6 września 20231 r Nie mogę ze śmiechu xd Klapy i kabaret zaczynają się na tą samą literę nie bez powodu.
Opublikowano 6 września 20231 r Te ff16 to serio beka. 3h że starfieldem mi wystarczyły, żeby stwierdzić że zmiata z planszy ff16. Jeszcze nigdy żadne demo mnie tak nie wychujalo jak te od ff16. Podobne spierdolenie czułem jak Konami dało demo pes 2016 by na premierę zjebac gameplay.
Opublikowano 6 września 20231 r Godzinę temu, Daddy napisał: PC dobry ten port na plejkurwe 4.5 bez gier, 900p, 14fps, loadingi jak na ps4, postacie jak na ps3 i klapy które poległy na otwarciu dziennika Dla mnie to nie pojęte ze na ps5 chodzi gorzej niż na steam decku. Ale to tylko wina dewelopera bo grafa jak z xboxa 360 a lokacje bardzo małe. Na series też będzie sraka.
Opublikowano 6 września 20231 r xD Grafa jak z 360tki? Małe lokacje? Widziałeś tą gre na oczy w ogole?
Opublikowano 6 września 20231 r Tylko klapy czekali na to aż spadnie ocena, no debile, jeszcze takim gównem walczyć jak ff16 XD
Opublikowano 6 września 20231 r 15 minut temu, easye napisał: xD Grafa jak z 360tki? Małe lokacje? Widziałeś tą gre na oczy w ogole? Widziałem. Jestem pod koniec 3 aktu.