Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
21 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

A ja się nie dziwię, to pierwsza gra od wielu, którą naprawdę można w pewnych kręgach graczy pozazdrościć posiadaczom Xboxa xD (i PC), mając nadkonsole Sony. 

1 Gem zdobyty, ciekawe jak to Avowed i Outer Worlds 2, ogólnie Sony musi się na polu RPGów 3D naprawić, bo to jest dramat po utracie Obsidianu i Bety. 

Tam jest jeszcze większy dramat, bo i porządnych fps to też nie mają i w najbliższej przyszłości mieć nie będą. O innych gatunkach też nie będę wymieniał, bo to szkoda komentować na ich politykę gierkową. 

Opublikowano

Zanim te wszystkie wykupione studia wydadzą z siebie jakąś grę to będzie już nowa generacja.

Opublikowano
3 minuty temu, Plugawy napisał:

Zanim te wszystkie wykupione studia wydadzą z siebie jakąś grę to będzie już nowa generacja.

No wciąż czekamy na pierwsze owoce takich studiów jak Firesprite, Haven, Firewalk i Valkyrie Entertainment

Opublikowano

Nie ma to jak prężna praca studiów Sony, ile to oni wypuścili gier dedykowanych tylko PS5?

Remake remastera tlou

Ratchet

Returnal

Coś jeszcze? 

No i oczywiście każda z tej trójcy już na pc

Opublikowano

Brawo Krycha, nareszcie będziesz mógł ze spokojnym sumieniem i w zgodzie z własnymi przekonaniami grać w Starfielda z przyciskami z Playstation, a Spencera pewnie gdzieś tam nieźle będzie piec dupsko że zapłaciłeś za grę Microsoftowi, a wyświetlać ci się będą guziki z Dual Sensa, prawie jakbyś grał na PS5. 

Opublikowano

F5Q5dyeW8AA9HOl?format=jpg&name=4096x409

F5RvzE9WEAAcYk6?format=jpg&name=large

F5RvzMNWAAAtFd6?format=jpg&name=medium

PC

F5RvzYwWIAASGPF?format=jpg&name=large

dobry ten port na plejkurwe 4.5 bez gier, 900p, 14fps, loadingi jak na ps4, postacie jak na ps3 i klapy które poległy na otwarciu dziennika :banderas:

Opublikowano
3 minuty temu, Daddy napisał:

PC

dobry ten port na plejkurwe 4.5 bez gier, 900p, 14fps, loadingi jak na ps4, postacie jak na ps3 i klapy które poległy na otwarciu dziennika :banderas:

na xboxie nawet nie chce gra ruszyc, tacy magicy w tym studiu:)

Opublikowano

Starfield chwilę pograny i tak jak przy Cyberpunku nie ma sensu męczyć się wersja konsolowa. ASX może sobie twierdzić, że płynność nie ma wpływu na rozgrywkę ale na Xboxie mam wrażenie jakiegoś grania w zwolnionym tempie. Grafika jest mega przeciętna i jeszcze mleko na oledzie :/ Świetna muzyka i ładne oświetlenie trochę ratują pierwsze średnie wrażenie.

Edytowane przez izon

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

W gry komputerowe gra się na komputerze. 

Po godzince ze Starfieldem potwierdzam.

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

Po godzince ze Starfieldem potwierdzam.

to po co ten xbox żyje

Opublikowano
Teraz, Shen napisał:

to po co ten xbox żyje

Nie no tak poza cw, nie ma sensu psuć sobie odbioru gry, która wygląda na naprawdę fajnego rpga. Cyberpunk na premierę to też był zupełnie inny poziom gry na pc. Tutaj jedynie co mnie zastanawia to jak trzeba być nieudolnym żeby przy tak przeciętnej grafice nie dać chociaż tych 40-50 fpsow na konsoli. Obawiam się tylko czy mój komp to uciagnie jeszcze biorąc pod uwagę obciążająca aplikacje Xboxa, wieczorem protestuje. Jak będzie lipa to albo wrócę do gry wraz z nowym kompem albo po jakimś solidnym spatchowaniu. 

Opublikowano

Co tam zielone lamusy, coś tam pyerdolone było o wyższości open > meta. To macie :jim:

SmartSelect_20230906_132545_SamsungInternet.thumb.jpg.808cec9c15f495d748dd477beb876e3e.jpg

SmartSelect_20230906_132607_SamsungInternet.thumb.jpg.1f27b8d32d7c784c327aa9a03ec68190.jpg

A to jeszcze nie koniec :banderas:

Edytowane przez jimmyyy8

Opublikowano

Wspaniałe zwycięstwo, było warto poczekać kilka dni aż średnia spadnie :asax:

Opublikowano

Te ff16 to serio beka.

3h że starfieldem mi wystarczyły, żeby stwierdzić że zmiata z planszy ff16.

Jeszcze nigdy żadne demo mnie tak nie wychujalo jak te od ff16. Podobne spierdolenie czułem jak Konami dało demo pes 2016 by na premierę zjebac gameplay.

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

PC

Dla mnie to nie pojęte ze na ps5 chodzi gorzej niż na steam decku.

Ale to tylko wina dewelopera bo grafa jak z xboxa 360 a lokacje bardzo małe.

Na series też będzie sraka.

Opublikowano

xD Grafa jak z 360tki? Małe lokacje? Widziałeś tą gre na oczy w ogole?

Opublikowano

Tylko klapy czekali na to aż spadnie ocena, no debile, jeszcze takim gównem walczyć jak ff16 XD 

Opublikowano
15 minut temu, easye napisał:

xD Grafa jak z 360tki? Małe lokacje? Widziałeś tą gre na oczy w ogole?

Widziałem. Jestem pod koniec 3 aktu.