Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Bez kitu liściu co ja tam wiem o personkach :pawel:

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 744,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

No niewiele skoro myślałeś że to gra od PS Studios. :oh_you:

Opublikowano

Nchyba lepiej zapłacić 3 bomby za 200h grania niż oddawać 700 zeta temu złodziejowi Spencerowi za darmowe gierki z epica i goga?

Opublikowano

Ja tam wole dać spencerowi 4zł i grać w najlepszą wersje persony 5 royal w czasie gdy klapy obesrane kupują nową edycje za 3 bomby :kekw:

Opublikowano

U Sony samowolka. Przyzwolenie, że każdy robi jak chce. U M$ leganckie Smart Delivery, a nawet jak się trafią takie ananasy jak płatny upgrade THPS1+2 albo Control to tylko pokazuje który wydawca to chciwy żydek. Są jeszcze ameby, które nie potrafią korzystać z tego jak przy Tales Of Arise, gdzie w pudełku 2 płyty i osobno instaluje wersje past/current gen.

Opublikowano

Normalni ludzie ograli personę 5 w 2016/2017 roku :kekw:

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

Ja tam wole dać spencerowi 4zł i grać w najlepszą wersje persony 5 royal w czasie gdy klapy obesrane kupują nową edycje za 3 bomby :kekw:

Klapy to zdążyły personke już dwa razy przejść na ps4. Xbox jak zawsze sluzy do grania w poprzednia generacje, FF7 pewnie będzie na premiere kolejnego zielonego śmiecia :shieeet:

Opublikowano
11 minut temu, 20inchDT napisał:

eksperci od persony co przygode z seria zaczeli od p4 golden :kojima:

Polecisz jakiś fajny lets pierwszych 2 person? :kekw:  

Największy graczyk forum a strasznie wyszczekany :)

Opublikowano

normalni ludzie nie grają w takie gówno jak persona :kekw:

zostawcie to dla japońskich zwyrodnialców i hikikomori.

tak wygląda typowy fan persony

hikikomori.jpg

Opublikowano

C00rwa, personki szkalują, CHORE LUDZIE, mówię wam

Opublikowano

Dzisiaj zmieniają mi internety na chacie i od momentu kiedy mam PS5 i XSX, nie było sytuacji, w której nie miałem neta. Czemu nie mogę zagrać w żadną grę śxiąganą z gamepassa, a mogę zagrać w każdą grę z ps plus? Beż płyty i bez neta

Opublikowano
1 godzinę temu, oFi napisał:

Normalni ludzie ograli personę 5 w 2016/2017 roku :kekw:

Dziękujemy za potwierdzenie że masz nierówno pod kopułą Ofi :kekw:

Screenshot_20220721-182818_PS App.jpg

Opublikowano

Nie wiem, moze nie masz wykupionego abonamentu, albo nie wsadziłeś wtyczki do gniazdka

Opublikowano
Godzinę temu, Sqtr78 napisał:

Dzisiaj zmieniają mi internety na chacie i od momentu kiedy mam PS5 i XSX, nie było sytuacji, w której nie miałem neta. Czemu nie mogę zagrać w żadną grę śxiąganą z gamepassa, a mogę zagrać w każdą grę z ps plus? Beż płyty i bez neta

Pewnie dlatego ze smyczpass lubi trzymać na smyczy. :kekw:

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał:

normalni ludzie nie grają w takie gówno jak persona 

Ponad 150h gry, często po nocach grane i to w jednym ciągu tzn. nie odpalałem nic innego do ukończenia P5, także wybieram obóz Nienormalnych.

Opublikowano
3 godziny temu, Sqtr78 napisał:

Bo jak masz abonament od Sony, to xbox automatycznie oddaje pole walkowerem i blokuje Ci możliwość grania w gry ze śmiećpassa, by nie psuć swoją miernością tej glorii i chwały obcowania z PS Plus Premium.

Opublikowano
12 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie mam Xboxa, a Xbox na PC to trochę zwierzęce doświadczenie. Do tych gier trzeba Xboxa Series,

Już niedłigo.

Mówisz ze potrzeba porządnej konsolki do gier robionych w Power Poincie?

Z tego co widzę w temacie wszyscy raczej przerzucili się na granie na telefonie.

A jak tam nowy dodatek do Forzuni?

10 godzin temu, kislawa napisał:

Bieda okrutna ten dodatek, wymaksowanie go to myśle 7h grania z czego półtorej to rywale, jestem po 6 i zostały mi właściwie tablice do rozbicia....

"z Xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze!"

Opublikowano
55 minut temu, Czoperrr napisał:

jedyna dobra gra atlusa to Catherine

Bieganie człowiekiem owcą jak w jakimś upośledzonym tetrisie? 

Gra dla weebow, a fabulka do obejrzenia na tubie 

Tylko personka <3