Opublikowano 19 października 20231 r Pad może nie na baterie, ale na niewymienialne akumulatory i sztywne facebuttony jak Pal Azji
Opublikowano 20 października 20231 r Meanwhile in bezbekbox. https://www.ppe.pl/news/328769/forza-motorsport-z-niespodziewana-statystyka-90-graczy-nie-ukonczylo-nawet-jednego-wyscigu-online.html
Opublikowano 20 października 20231 r 12 minut temu, Donatello1991 napisał: Meanwhile in bezbekbox. https://www.ppe.pl/news/328769/forza-motorsport-z-niespodziewana-statystyka-90-graczy-nie-ukonczylo-nawet-jednego-wyscigu-online.html Właśnie to jest problem Xa, oni się zachowują jak PiS wiedzą że dawno przegrali ale dalej uważają się za wygranych. Nikt nie gra w Starfielda ani forze wśród znajomych zapewne chwalą się posiadanym PS5 no wypisz wymaluj.
Opublikowano 20 października 20231 r 41 minut temu, Whisker napisał: Właśnie to jest problem Xa, oni się zachowują jak PiS wiedzą że dawno przegrali ale dalej uważają się za wygranych. Nikt nie gra w Starfielda ani forze wśród znajomych zapewne chwalą się posiadanym PS5 no wypisz wymaluj. Najbardziej mnie śmieszą opinie z forumka z pierwszego dnia, że wszystko działało zajebiście i super się gra, a potem się okazało, że jednak beta. Lubię Forzy, ale zagram za rok, jak poprawią i to kolejny tytuł z Gamepassa z takimi problemami na day1, uważam, że to nie jest przypadek. Niedojebane ficzery typu 60 fps na konsole (Starfield, Redfall dostał dopiero teraz), saveowanie i ogólnie problemy z zapisem progresji (Forza) i masa bugów (Forza, Redfall) itp. nie jest dla mnie akceptowalne, żeby tytuły zwłaszcza first party miały taką jakość na premierę. Nie wymieniłem Starfielda w bugach, bo jak na Bethesdę, to akurat pod tym względem jest cacy :D. Miejmy nadzieję, że ekipa Spencera bierze sobie to jednak do serca i widzą, na jakim poziomie jakościowym wychodzą gry na PS5 i Switcha i za rok się poprawią. Edytowane 20 października 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 20 października 20231 r No ja liczyłem posiadając XSX na Halo i Forze i oba tytuły zawiodły i o ile Halo Infinite fajnie się grało to porzucenie tej gry zaraz po premierze (brak fabularnych DLC) to nieporozumienie to samo jakość bo liczyłem na Prawidziwy next gen Forza nudaaa straszna i też jakościowo bez rewelacji. Oba tytuły nie porwały, jest zawód mocny
Opublikowano 20 października 20231 r Z MSem jest tak, że na premierę bierzesz tylko gry bez multi, w innym przypadku jest szansa, że dostaniesz jakąś betę czy inny early access. HiFiRush, Gears Tactics, Pentiment, Psychonauts 2 i, wyjątkowo, Forza Horizon 5 pokazały dlaczego jak słyszę, że dostaniemy „platformę do rozwoju” to mam tak: Znow będzie trzeba czekać miesiącami aż naprawią glitche graficzne, paćkę w RT60 Forzy czy performance Starfielda na PC. Takze MS, więcej singla kurwa.
Opublikowano 20 października 20231 r Wymieniłeś gry na przestrzeni kilku lat dodatkowo psychonauts wyszło na ps5 a pentiment to indyk, dobry ale nie dla wszystkich tak samo jak switchowy Hi-fi Rush kurna no kupujesz „najpotężniejszą konsole” na świecie i podajesz takie gry? Serio? ps. Tylko z jedna gra się zgodzę Horizon 5 bo spędziłem miłe chwile i kilkadziesiąt godzin z tym tytułem
Opublikowano 20 października 20231 r 21 minut temu, Whisker napisał: Wymieniłeś gry na przestrzeni kilku lat dodatkowo psychonauts wyszło na ps5 a pentiment to indyk, dobry ale nie dla wszystkich tak samo jak switchowy Hi-fi Rush kurna no kupujesz „najpotężniejszą konsole” na świecie i podajesz takie gry? Serio? ps. Tylko z jedna gra się zgodzę Horizon 5 bo spędziłem miłe chwile i kilkadziesiąt godzin z tym tytułem Nieszczególnie rozumiem, ani nie popieram tego toku myślenia. Na przestrzeni kilku lat? To może wymień co stworzyło Sony na przestrzeni powiedzmy 9 miesięcy, dam ci bonus. Argument z gra dla wszystkich jest tak bardzo z dupy, że żal się nad nimi pochylać. Możemy też po prostu założyć, że Ty po prostu prosty graczyk jesteś - ważne że jest graficzka i na OLED się prezentuje i jesteś kontent to wówczas rzeczywiście, Xbox nie jest dla ciebie.
Opublikowano 20 października 20231 r 2 hours ago, Donatello1991 said: Meanwhile in bezbekbox. https://www.ppe.pl/news/328769/forza-motorsport-z-niespodziewana-statystyka-90-graczy-nie-ukonczylo-nawet-jednego-wyscigu-online.html Imo 99% nie potrafi jeździć bez robienia destruction derby więc może lepiej że się online nie dotykają
Opublikowano 20 października 20231 r https://x.com/Xbox_Series_XS/status/1715168992413814826?s=20 crapman 2 DLC, no cóż Ryan kolejny raz nasrał na mordy klapów nic dziwnego że ten indyk to w porywach 7/10
Opublikowano 20 października 20231 r Teraz, Mendrek napisał: Czemu Paolo non stop wymienia Psychonauts 2 jako ex na xboxa? Czy post w którym określiłem Psychonautsy 2 mianem exa jest z nami w pokoju czy znów nie wziąłeś tabletek psychopato?
Opublikowano 20 października 20231 r 2 minuty temu, Daddy napisał: https://x.com/Xbox_Series_XS/status/1715168992413814826?s=20 crapman 2 DLC, no cóż Ryan kolejny raz nasrał na mordy klapów nic dziwnego że ten indyk to w porywach 7/10 Chorzy ludzie, Ray Tracing we wnętrzu ciężarówki, do której nie powinno się wchodzić.
Opublikowano 20 października 20231 r Piękny downgorad crapmana 2 byle jakość = plejkurwa 4.5 bez gier
Opublikowano 20 października 20231 r Wiadomka teraz hype i klepanie się po pleckach, a za kilka miesięcy pojawią się głosy niezadowolenia i rozsądku które zostaną w okienku premierowym stłumione przez pożytecznych idiotów pokroju jimmiego czy whiskasa. Dodajmy do tego manipulacje przy ocenach i tak buduje się propagandę sukcesu najbardziej mdłego twórczo studia na rynku.
Opublikowano 20 października 20231 r 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wiadomka teraz hype i klepanie się po pleckach, a za kilka miesięcy pojawią się głosy niezadowolenia i rozsądku które zostaną w okienku premierowym stłumione przez pożytecznych idiotów pokroju jimmiego czy whiskasa. Dodajmy do tego manipulacje przy ocenach i tak buduje się propagandę sukcesu najbardziej mdłego twórczo studia na rynku. Zgadza się, starfield to jedno wielkie rozczarowanie. Na ile? Na 83%
Opublikowano 20 października 20231 r Teraz, YETI napisał: Zgadza się, starfield to jedno wielkie rozczarowanie, na ile? Na 83% Yup, czyli poziom Death Stranding i Ghost of Tsushima.
Opublikowano 20 października 20231 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Yup, czyli poziom Death Stranding i Ghost of Tsushima. User score 9.1 przy przy 6.7 crapfielda, gracze wydali sprawiedliwy werdykt.
Opublikowano 20 października 20231 r 1 minutę temu, YETI napisał: User score 9.1 przy przy 6.7 crapfielda, gracze wydali sprawiedliwy werdykt. User score Ja jebię yeti, ty to czasem pocieszny jesteś. Niech. Mnie. Chuj.
Opublikowano 20 października 20231 r Czyli dobrze rozumiem że Starfield jest gorzej oceniany? A może to chodzi o to że wyciąga jedynie 30 fps hahaaah bez RT hahah a Spidey w otwartym świecie śmiga magiczne 60 i z RT w 4k? Hahaa ale potwór
Opublikowano 20 października 20231 r https://x.com/VisualFidelity/status/1715182025400013000?s=20 crapman 2 DLC nawet nie kryją się z tym że to sp1.1 patch
Opublikowano 20 października 20231 r 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: stłumione przez pożytecznych idiotów pokroju jimmiego czy whiskasa. Psycha Ci siadła Paolo. Łapiesz się na proste prowo, podpalasz o byle pierdołę, rozdajesz minusy poza CW i rzucasz inwektywami. Między Tobą a np. ASX'em jest różnica klas w dyskusji. W weekend wrzucę Ci fotkę kolekcjonerki Spiderka 91, możesz tego nie wytrzymać
Opublikowano 20 października 20231 r Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Możemy też po prostu założyć, że Ty po prostu prosty graczyk jesteś - ważne że jest graficzka i na OLED się prezentuje i jesteś kontent to wówczas rzeczywiście, Xbox nie jest dla ciebie No ale też w świetle ostatnich dokonań MS i problemow z praktycznie każdym exem(gdzie tylko Hi Fi Rush było tip top na premierę), trzeba docenić że u Sony technicznie raczej zawsze jest świetnie a przynajmniej stabilnie. Tym bardziej że teraz płacisz trzy i pół bomby. Ja lubię tą inność MS jeśli chodzi o gry, w tym te zapowiedziane intrygują ale no umówmy się, chyba tylko Gearsy zawsze dowoziły na poziomie Sony i wspomniana FH5. Za mało.