Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 738 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
12 minut temu, Donatello1991 napisał:

Właśnie to jest problem Xa, oni się zachowują jak PiS wiedzą że dawno przegrali ale dalej uważają się za wygranych. Nikt nie gra w Starfielda ani forze wśród znajomych zapewne chwalą się posiadanym PS5 no wypisz wymaluj.

Opublikowano
41 minut temu, Whisker napisał:

Właśnie to jest problem Xa, oni się zachowują jak PiS wiedzą że dawno przegrali ale dalej uważają się za wygranych. Nikt nie gra w Starfielda ani forze wśród znajomych zapewne chwalą się posiadanym PS5 no wypisz wymaluj.

Najbardziej mnie śmieszą opinie z forumka z pierwszego dnia, że wszystko działało zajebiście i super się gra, a potem się okazało, że jednak beta. Lubię Forzy, ale zagram za rok, jak poprawią i to kolejny tytuł z Gamepassa z takimi problemami na day1, uważam, że to nie jest przypadek. Niedojebane ficzery typu 60 fps na konsole (Starfield, Redfall dostał dopiero teraz), saveowanie i ogólnie problemy z zapisem progresji (Forza) i masa bugów (Forza, Redfall) itp. nie jest dla mnie akceptowalne, żeby tytuły zwłaszcza first party miały taką jakość na premierę.  

Nie wymieniłem Starfielda w bugach, bo jak na Bethesdę, to akurat pod tym względem jest cacy :D. 

Miejmy nadzieję, że ekipa Spencera bierze sobie to jednak do serca i widzą, na jakim poziomie jakościowym wychodzą gry na PS5 i Switcha i za rok się poprawią. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

No ja liczyłem posiadając XSX na Halo i Forze i oba tytuły zawiodły i o ile Halo Infinite fajnie się grało to porzucenie tej gry zaraz po premierze (brak fabularnych DLC) to nieporozumienie to samo jakość bo liczyłem na Prawidziwy next gen :(  Forza nudaaa straszna i też jakościowo bez rewelacji. Oba tytuły nie porwały, jest zawód mocny

Opublikowano

Z MSem jest tak, że na premierę bierzesz tylko gry bez multi, w innym przypadku jest szansa, że dostaniesz jakąś betę czy inny early access. HiFiRush, Gears Tactics, Pentiment, Psychonauts 2 i, wyjątkowo, Forza Horizon 5 pokazały dlaczego jak słyszę, że dostaniemy „platformę do rozwoju” to mam tak:

image.gif.8db262b55ea503982acde68ae082a818.gif

Znow będzie trzeba czekać miesiącami aż naprawią glitche graficzne, paćkę w RT60 Forzy czy performance Starfielda na PC.

Takze MS, więcej singla kurwa. :)

Opublikowano

Wymieniłeś gry na przestrzeni kilku lat :D dodatkowo psychonauts wyszło na ps5 a pentiment to indyk, dobry ale nie dla wszystkich tak samo jak switchowy Hi-fi Rush kurna no kupujesz „najpotężniejszą konsole” na świecie i podajesz takie gry? Serio? 

ps. Tylko z jedna gra się zgodzę Horizon 5 bo spędziłem miłe chwile i kilkadziesiąt godzin z tym tytułem 

Opublikowano
21 minut temu, Whisker napisał:

Wymieniłeś gry na przestrzeni kilku lat :D dodatkowo psychonauts wyszło na ps5 a pentiment to indyk, dobry ale nie dla wszystkich tak samo jak switchowy Hi-fi Rush kurna no kupujesz „najpotężniejszą konsole” na świecie i podajesz takie gry? Serio? 

ps. Tylko z jedna gra się zgodzę Horizon 5 bo spędziłem miłe chwile i kilkadziesiąt godzin z tym tytułem 

Nieszczególnie rozumiem, ani nie popieram tego toku myślenia. Na przestrzeni kilku lat? To może wymień co stworzyło Sony na przestrzeni powiedzmy 9 miesięcy, dam ci bonus. :kekw:

Argument z gra dla wszystkich jest tak bardzo z dupy, że żal się nad nimi pochylać. Możemy też po prostu założyć, że Ty po prostu prosty graczyk jesteś - ważne że jest graficzka i na OLED się prezentuje i jesteś kontent to wówczas rzeczywiście, Xbox nie jest dla ciebie.

Opublikowano

Czemu Paolo non stop wymienia Psychonauts 2 jako ex na xboxa?

Opublikowano
Teraz, Mendrek napisał:

Czemu Paolo non stop wymienia Psychonauts 2 jako ex na xboxa?

Czy post w którym określiłem Psychonautsy 2 mianem exa jest z nami w pokoju czy znów nie wziąłeś tabletek psychopato?

Opublikowano

Piękny downgorad crapmana 2  :banderas:

F8zkYbkWwAA_TBu?format=jpg&name=900x900

F807_E6XkAA0I8S?format=jpg&name=large

byle jakość = plejkurwa 4.5 bez gier 

Opublikowano

Wiadomka teraz hype i klepanie się po pleckach, a za kilka miesięcy pojawią się głosy niezadowolenia i rozsądku które zostaną w okienku premierowym stłumione przez pożytecznych idiotów pokroju jimmiego czy whiskasa. Dodajmy do tego manipulacje przy ocenach i tak buduje się propagandę sukcesu najbardziej mdłego twórczo studia na rynku. :) 

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiadomka teraz hype i klepanie się po pleckach, a za kilka miesięcy pojawią się głosy niezadowolenia i rozsądku które zostaną w okienku premierowym stłumione przez pożytecznych idiotów pokroju jimmiego czy whiskasa. Dodajmy do tego manipulacje przy ocenach i tak buduje się propagandę sukcesu najbardziej mdłego twórczo studia na rynku. :) 

Zgadza się, starfield to jedno wielkie rozczarowanie. Na ile? Na 83% :kekw:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Yup, czyli poziom Death Stranding i Ghost of Tsushima.

User score 9.1 przy przy 6.7 crapfielda, gracze wydali sprawiedliwy werdykt.

Opublikowano

Czyli dobrze rozumiem że Starfield jest gorzej oceniany? A może to chodzi o to że wyciąga jedynie 30 fps hahaaah bez RT hahah a Spidey w otwartym świecie śmiga magiczne 60 i z RT w 4k? Hahaa ale potwór 

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

stłumione przez pożytecznych idiotów pokroju jimmiego czy whiskasa.

Psycha Ci siadła Paolo. Łapiesz się na proste prowo, podpalasz o byle pierdołę, rozdajesz minusy poza CW i rzucasz inwektywami. Między Tobą a np. ASX'em jest różnica klas w dyskusji. 

W weekend wrzucę Ci fotkę kolekcjonerki Spiderka 91, możesz tego nie wytrzymać :kekw:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Możemy też po prostu założyć, że Ty po prostu prosty graczyk jesteś - ważne że jest graficzka i na OLED się prezentuje i jesteś kontent to wówczas rzeczywiście, Xbox nie jest dla ciebie

No ale też w świetle ostatnich dokonań MS i problemow z praktycznie każdym exem(gdzie tylko Hi Fi Rush było tip top na premierę), trzeba docenić że u Sony technicznie raczej zawsze jest świetnie a przynajmniej stabilnie. Tym bardziej że teraz płacisz trzy i pół bomby.

Ja lubię tą inność MS jeśli chodzi o gry, w tym te zapowiedziane intrygują ale no umówmy się, chyba tylko Gearsy zawsze dowoziły na poziomie Sony i wspomniana FH5. Za mało.