Opublikowano 20 października 20231 r 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Dziś Sony wygrywa kolejny rok wojen konsolowych. Dwa najlepsze exy na 1 screenie. Po chwili dojrzałem drugiego Spidera bo nie mogłem zajarzyc o jakie dwa exy chodzi
Opublikowano 20 października 20231 r 2 minuty temu, Daffy napisał: I to taki z 2018 roku bo to co wkleiłem to moje screenshoty z tv jak ogrywałem pierwszego pająka na premierę jeszcze na biedastejszyn4 Tyle masz z nextgenow, lepsze odbicia w szybach i tyle PlayStation to jednak magia, ludzie sukcesu i gry które po kilku latach nie mają sobie równych o tym to świadczy!! Teraz jest jeszcze lepiej w Spiderman2 o czym poświadczają wszystkie serwisy i portale typu PPE i eurogamery! Insomniac to potęga i mówiłem o tym dawno
Opublikowano 20 października 20231 r 2 godziny temu, Whisker napisał: Za szybko zdjęcie zrobiłeś, tekstury budynków nie zdążyły się doczytać.
Opublikowano 20 października 20231 r Jak wstawiałem screeny z Infamous że do tej pory żadna gra na xa nie dorównała
Opublikowano 20 października 20231 r Teraz, tjery napisał: Za szybko zdjęcie zrobiłeś, tekstury budynków nie zdążyły się doczytać. Zdążyły właśnie fabularnie w tym momencie wszystko jest pokryte pisakiem od sandmana tak właśnie ma wyglądać sceneria a jak zmienia NY tylko zagrajcie Czy to nie Horizon? Czy jakość nie zrównała sie właśnie z PS6?
Opublikowano 20 października 20231 r i tak najlepsze w crapman 2 są pixelowe drzewa 2D Gra na ps4 wygląda lepiej xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 20 października 20231 r Ten fast travel w Spiderku a w crapfieldzie loadingi przy przechodzeniu z jednego pokładu na drugi
Opublikowano 20 października 20231 r I właśnie od tego jest granie na żywo żeby dementować, proszę drzewa. Jeszcze nawet konsoli nie wyłączyłem od 15.00 więc będę jechał z prawdą 24
Opublikowano 20 października 20231 r 3 godziny temu, Daffy napisał: Wygląda gorzej niż Ratchet z PS5 puszczany na steam decku Oprawa mocny zawód niestety Wygląda jak GTA San Andreas
Opublikowano 20 października 20231 r To się ociera o film i tyle 2 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Dzięki za spoiler whisker. Łap plusa Gdzie masz spoiler? Unikam jak ognia Edytowane 20 października 20231 r przez Whisker
Opublikowano 20 października 20231 r Crapman 2 rozjebany jak gówno w polu, miała być pierwsza dobra gra partaczy z sony, wyszło jak zawsze
Opublikowano 20 października 20231 r 2 minuty temu, Whisker napisał: Byłem niedawno w Nowym Jorku i czuję się jak w domu Crapman dostarczył Edytowane 20 października 20231 r przez Whisker
Opublikowano 20 października 20231 r Ten kurwa cały czas kręci się wokół tej grafiki xdd lepiej skup się na zbieraniu plecaków żebyś mógł strój specjalsa odblokować
Opublikowano 20 października 20231 r To jest magia. Przy crapfieldzie szkoda było na Monstera a co dopiero na jakie alko.
Opublikowano 20 października 20231 r 6 minut temu, drozdu7 napisał: Ten kurwa cały czas kręci się wokół tej grafiki xdd lepiej skup się na zbieraniu plecaków żebyś mógł strój specjalsa odblokować Nie ma w tej części żadnych plecakow, mamy tu sub questy wypchane niczym wiedźmo 3
Opublikowano 21 października 20231 r Strasznie oglądać jak whiskas odpływa w odmęty szaleństwa. Dobre chłopaki jesteście, prawdę wam powiem - gra wygląda zajebsicie w sekcjach chodzonych, ale reszta to jest PS4 z raytracingiem. Do Forzy Horizon 5 bez podjazdu, crossgena przypominam. W sumie szkoda że całej gry nie zrobili jako liniowego walking sima, bo ta ilość znaczników na mapie, barachła na ekranie, ciągle podpowiedzi i odbieranie kontroli dla gracza to nowy wymiar ubiraków w grach. Taki najgorszy możliwy i widać ewidentnie zmęczenie tematu u chłopaków, bo 3 raz tę samą grę dają, tylko podmieniają assety.
Opublikowano 21 października 20231 r 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Strasznie oglądać jak whiskas odpływa w odmęty szaleństwa. Dobre chłopaki jesteście, prawdę wam powiem - gra wygląda zajebsicie w sekcjach chodzonych, ale reszta to jest PS4 z raytracingiem. Do Forzy Horizon 5 bez podjazdu, crossgena przypominam. W sumie szkoda że całej gry nie zrobili jako liniowego walking sima, bo ta ilość znaczników na mapie, barachła na ekranie, ciągle podpowiedzi i odbieranie kontroli dla gracza to nowy wymiar ubiraków w grach. Taki najgorszy możliwy i widać ewidentnie zmęczenie tematu u chłopaków, bo 3 raz tę samą grę dają, tylko podmieniają assety. Odmęty czystego fanu, gram od 8 rano i wciąż nie idzie się oderwać
Opublikowano 21 października 20231 r 8 minut temu, Whisker napisał: Odmęty czystego fanu, gram od 8 rano i wciąż nie idzie się oderwać Dobra, ale ty jesteś tym odklejencem to nie dziwi mnie, że tego nie zauważasz.
Opublikowano 21 października 20231 r klapy jeszcze myślą że ten paj0nk coś może zawalczyć o Goty xd śmiechu warte
Opublikowano 21 października 20231 r Kolejna premiera Sony, kolejne rozczarowanie. Klapy: mordo, następnym razem będzie dobrze. nie będzie
Opublikowano 21 października 20231 r Przypominam dwa liczące się w tym roku tytuły star fieldy finalfantazje i dlc Zelda na tej samej mapce mogą startować ale w paraolimpiadzie