Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał:

Dziś Sony wygrywa kolejny rok wojen konsolowych. 

Dwa najlepsze exy na 1 screenie. Screenshot_20231020_190229_X.thumb.jpg.18cc1f78ff3161b14308b90ec0b22062.jpg

Po chwili dojrzałem drugiego Spidera bo nie mogłem zajarzyc o jakie dwa exy chodzi :)

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 737,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 minuty temu, Daffy napisał:

I to taki z 2018 roku bo to co wkleiłem to moje screenshoty z tv jak ogrywałem pierwszego pająka na premierę jeszcze na biedastejszyn4 

Tyle masz z nextgenow, lepsze odbicia w szybach i tyle 

PlayStation to jednak magia, ludzie sukcesu i gry które po kilku latach nie mają sobie równych o tym to świadczy!! Teraz jest jeszcze lepiej w Spiderman2 o czym poświadczają wszystkie serwisy i portale typu PPE i eurogamery! Insomniac to potęga i mówiłem o tym dawno

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

IMG_0457.jpeg

Za szybko zdjęcie zrobiłeś, tekstury budynków nie zdążyły się doczytać.

Opublikowano

Jak wstawiałem screeny z Infamous że do tej pory żadna gra na xa nie dorównała 

Opublikowano
Teraz, tjery napisał:

Za szybko zdjęcie zrobiłeś, tekstury budynków nie zdążyły się doczytać.

Zdążyły właśnie ;) fabularnie w tym momencie wszystko jest pokryte pisakiem od sandmana :) tak właśnie ma wyglądać sceneria a jak zmienia NY tylko zagrajcie

Czy to nie Horizon? Czy jakość nie zrównała sie właśnie z PS6?

IMG_0485.jpeg

Opublikowano

i tak najlepsze w crapman 2 są pixelowe drzewa 2D  :kaz:

F810qtVW0AApylw?format=jpg&name=medium

Gra na ps4 wygląda lepiej :kekw:

F801KVeWwAAsmG6?format=jpg&name=large

F801KFkXQAA0xW8?format=jpg&name=large

F801KlyXEAAY-Tg?format=jpg&name=large

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ten fast travel w Spiderku:obama: a w crapfieldzie loadingi przy przechodzeniu z jednego pokładu na drugi :niki:

Opublikowano

I właśnie od tego jest granie na żywo żeby dementować, proszę drzewa. Jeszcze nawet konsoli nie wyłączyłem od 15.00 więc będę jechał z prawdą 24 :) 

IMG_0464.jpeg

IMG_0465.jpeg

IMG_0486.jpeg

Opublikowano
3 godziny temu, Daffy napisał:

Wygląda gorzej niż Ratchet z PS5 puszczany na steam decku

Oprawa mocny zawód niestety

FB_IMG_1697825759379.jpg

FB_IMG_1697825780384.jpg

Wygląda jak GTA San Andreas

f2cd5-16558626651541-1920.jpg?w=840

:kaz:

Opublikowano

To się ociera o film i tyle 

IMG_0488.jpeg

2 minuty temu, Dr.Czekolada napisał:

Dzięki za spoiler whisker. Łap plusa :(

Gdzie masz spoiler? Unikam jak ognia :( 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Crapman 2 rozjebany jak gówno w polu, miała być pierwsza dobra gra partaczy z sony, wyszło jak zawsze:sonkassie:

Opublikowano

2 minuty temu, Whisker napisał:

Byłem niedawno w Nowym Jorku i czuję się jak w domu :) Crapman dostarczył :D 

IMG_0490.jpeg

IMG_0491.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ten kurwa cały czas kręci się wokół tej grafiki xdd lepiej skup się na zbieraniu plecaków żebyś mógł strój specjalsa odblokować 

Opublikowano
6 minut temu, drozdu7 napisał:

Ten kurwa cały czas kręci się wokół tej grafiki xdd lepiej skup się na zbieraniu plecaków żebyś mógł strój specjalsa odblokować 

Nie ma w tej części żadnych plecakow, mamy tu sub questy wypchane niczym wiedźmo 3 

Opublikowano

Strasznie oglądać jak whiskas odpływa w odmęty szaleństwa. Dobre chłopaki jesteście, prawdę wam powiem - gra wygląda zajebsicie w sekcjach chodzonych, ale reszta to jest PS4 z raytracingiem. Do Forzy Horizon 5 bez podjazdu, crossgena przypominam.

W sumie szkoda że całej gry nie zrobili jako liniowego walking sima, bo ta ilość znaczników na mapie, barachła na ekranie, ciągle podpowiedzi i odbieranie kontroli dla gracza to nowy wymiar ubiraków w grach. Taki najgorszy możliwy i widać ewidentnie zmęczenie tematu u chłopaków, bo 3 raz tę samą grę dają, tylko podmieniają assety.

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Strasznie oglądać jak whiskas odpływa w odmęty szaleństwa. Dobre chłopaki jesteście, prawdę wam powiem - gra wygląda zajebsicie w sekcjach chodzonych, ale reszta to jest PS4 z raytracingiem. Do Forzy Horizon 5 bez podjazdu, crossgena przypominam.

W sumie szkoda że całej gry nie zrobili jako liniowego walking sima, bo ta ilość znaczników na mapie, barachła na ekranie, ciągle podpowiedzi i odbieranie kontroli dla gracza to nowy wymiar ubiraków w grach. Taki najgorszy możliwy i widać ewidentnie zmęczenie tematu u chłopaków, bo 3 raz tę samą grę dają, tylko podmieniają assety.

Odmęty czystego fanu, gram od 8 rano i wciąż nie idzie się oderwać :) 

Opublikowano

Obraz

Opublikowano

Przypominam dwa liczące się w tym roku tytuły 

ada-wong-ada.gif

shar-worship.gif

star fieldy finalfantazje i dlc Zelda na tej samej mapce mogą startować ale w paraolimpiadzie