Opublikowano 3 stycznia 20241 r Bo to świetny tytuł i sam ograłem na XSX jednak jak teraz odpaliłem ponownie na PS5 to ta gra…. Wydaje się lepsza? Już nie chodzi o grafikę ale wykorzystanie pada i haptykę, kurde tutaj jest naprawdę przepaść bo nie dość że czuć każdy krok i nawierzchnie to do tego swing procą to jakiś majstersztyk, skończę raz jeszcze z miłą chęcią tą kompletną wersję teraz bo jak widzę grałem w Betę.
Opublikowano 3 stycznia 20241 r 41 minutes ago, Whisker said: Bo to świetny tytuł i sam ograłem na XSX jednak jak teraz odpaliłem ponownie na PS5 to ta gra…. Wydaje się lepsza? Już nie chodzi o grafikę ale wykorzystanie pada i haptykę, kurde tutaj jest naprawdę przepaść bo nie dość że czuć każdy krok i nawierzchnie to do tego swing procą to jakiś majstersztyk, skończę raz jeszcze z miłą chęcią tą kompletną wersję teraz bo jak widzę grałem w Betę. Bieda na tej sonce że drugi raz grasz w to samo
Opublikowano 3 stycznia 20241 r Każda beta z xboxa rozwija skrzydła na PS5. Przecież to są xszczury do testów z laboratorium.
Opublikowano 3 stycznia 20241 r Na Sonce ponoć nawet jak powachasz to czuć delikatnie podgniłym szczurem I to nawet jeśli nie włączysz gry
Opublikowano 3 stycznia 20241 r Nowy rok, nowa Sonka i znowu dominacja, jak za czasów PS2. https://www.sonyalpharumors.com/sony-2024-roadmap-new-fx-new-zve10ii-new-a7siv-new-a1ii/
Opublikowano 4 stycznia 20241 r Sony pokazuje w reklamie że Silent Hill 2 i Mgs3 Remake wychodzą w 2024r no ciekawe
Opublikowano 4 stycznia 20241 r 1 minutę temu, drozdu7 napisał: Sony pokazuje w reklamie że Silent Hill 2 i Mgs3 Remake wychodzą w 2024r no ciekawe No to rozjebani jesteście.
Opublikowano 4 stycznia 20241 r Ale przecież Mgs to multiplatforma a Silent wychodzi na pc a po czasie i na Xboxa xd
Opublikowano 4 stycznia 20241 r Stellar Blade i Silent Hill 2 Was rozjebie, nie no żartuje, nie chciałem tak powiedzieć. Edytowane 4 stycznia 20241 r przez Szermac
Opublikowano 5 stycznia 20241 r Ale MS przedupcone w tym roku. Branża odchodzi od gier usług, a oni nie dość że same takie gry wydają to jeszcze kupili Blizzard z Cipablo 4 i innymi pierdami. Tymczasem Sony zaora Singlami i umowami na wyłączność i jeszcze zaraz zaczną się grzmoty od Suckerpunch, HQ, bluepoint, Santa Monica, ND, bend studio, kojima Sony death stranding 2. Rok 2027: Ps5 130mln konsol Xsx/s 45 mln konsol. Switch 2 50mln konsol.
Opublikowano 5 stycznia 20241 r 21 minut temu, Donatello1991 napisał: Branża odchodzi od gier usług uff to dobrze że Sony nie ma w planach robienia takich gier i zawojowania tego rynku Spoiler
Opublikowano 6 stycznia 20241 r Xbox GP jest super. Pobieram teraz Hitman 3, Monster Hinter Rise i Nino kuni coś tam. 2024 to rok GP. Jeszcze zaraz szadołdrop w postaci Dishonored 3.
Opublikowano 6 stycznia 20241 r W dniu 5.01.2024 o 07:20, Donatello1991 napisał: Ale MS przedupcone w tym roku. Branża odchodzi od gier usług, a oni nie dość że same takie gry wydają to jeszcze kupili Blizzard z Cipablo 4 i innymi pierdami. Tymczasem Sony zaora Singlami i umowami na wyłączność i jeszcze zaraz zaczną się grzmoty od Suckerpunch, HQ, bluepoint, Santa Monica, ND, bend studio, kojima Sony death stranding 2. Rok 2027: Ps5 130mln konsol Xsx/s 45 mln konsol. Switch 2 50mln konsol. MS akurat bardzo fajnie prowadzi swoje gry Live Service i są to często gry SP, a nie typowe MP czy MOBY. I nie wiem kto wymyśla te kocopoły o odchodzeniu branży od gier Live Service skoro jest ich coraz więcej i są coraz popularniejsze. Wręcz pojawia się coraz więcej gier, które stają się całymi platformami jak Fortnite, Minecraft czy GTA5. Edytowane 6 stycznia 20241 r przez SnoD
Opublikowano 6 stycznia 20241 r 16 minutes ago, SnoD said: I nie wiem kto wymyśla te kocopoły o odchodzeniu branży od gier Live Service skoro jest ich coraz więcej i są coraz popularniejsze. ppe.pl nikt inny
Opublikowano 8 stycznia 20241 r Helblade 2 Sensual Sacrifce miałoby szansę na 90+ gdyby wyszło tylko na Plejkę. Tam grę określonoby "immersyjnym, filmowym i emocjonalnym" doświadczeniem, a słaby gameplay... w sumie by nic o nim nie powiedziano, bo to norma na PlayStation. :)
Opublikowano 8 stycznia 20241 r Hellblade na playststion nie dostał by zielonego światła na produkcję.
Opublikowano 8 stycznia 20241 r 9 minut temu, Donatello1991 napisał: Hellblade na playststion nie dostał by zielonego światła na produkcję. Jak dostał je Ragnarok czy Spierdolman 2 to takiego Hellblade 2 przyjęliby z pocałowaniem rączki.
Opublikowano 8 stycznia 20241 r Xboty widzę już lepsze od klapów. Dzbany czekają na gre którą zapowiadają od 5 lat i jedyne co pokazali to gre film w ciemnej jaskini GOTY C0RWA