Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Bo to świetny tytuł i sam ograłem na XSX jednak jak teraz odpaliłem ponownie na PS5 to ta gra…. Wydaje się lepsza? Już nie chodzi o grafikę ale wykorzystanie pada i haptykę, kurde tutaj jest naprawdę przepaść bo nie dość że czuć każdy krok i nawierzchnie to do tego swing procą to jakiś majstersztyk, skończę raz jeszcze z miłą chęcią tą kompletną wersję teraz bo jak widzę grałem w Betę.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
41 minutes ago, Whisker said:

Bo to świetny tytuł i sam ograłem na XSX jednak jak teraz odpaliłem ponownie na PS5 to ta gra…. Wydaje się lepsza? Już nie chodzi o grafikę ale wykorzystanie pada i haptykę, kurde tutaj jest naprawdę przepaść bo nie dość że czuć każdy krok i nawierzchnie to do tego swing procą to jakiś majstersztyk, skończę raz jeszcze z miłą chęcią tą kompletną wersję teraz bo jak widzę grałem w Betę.

Bieda na tej sonce że drugi raz grasz w to samo

Opublikowano

Wiadomo że lepsze na sonce xD Nowy rok, stara klaperiada

Opublikowano

Na Sonce ponoć nawet jak powachasz to czuć delikatnie podgniłym szczurem

I to nawet jeśli nie włączysz gry

Opublikowano

Sony pokazuje w reklamie że Silent Hill 2 i Mgs3 Remake wychodzą w 2024r ;) no ciekawe 

Opublikowano

Ale przecież Mgs to multiplatforma a Silent wychodzi na pc a po czasie i na Xboxa xd

Opublikowano

Stellar Blade i Silent Hill 2 Was rozjebie, nie no żartuje, nie chciałem tak powiedzieć.

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Ale MS przedupcone w tym roku. Branża odchodzi od gier usług, a oni nie dość że same takie gry wydają to jeszcze kupili Blizzard z Cipablo 4 i innymi pierdami. Tymczasem Sony zaora Singlami i umowami na wyłączność i jeszcze zaraz zaczną się grzmoty od Suckerpunch, HQ, bluepoint, Santa Monica, ND, bend studio, kojima Sony death stranding 2. 

Rok 2027:

Ps5 130mln konsol

Xsx/s 45 mln konsol.

Switch 2 50mln konsol.

Opublikowano
21 minut temu, Donatello1991 napisał:

Branża odchodzi od gier usług

uff to dobrze że Sony nie ma w planach robienia takich gier i zawojowania tego rynku

Spoiler

image.png.61fe6d8a3f20b2a792719d98c933cc73.png

Opublikowano
W dniu 5.01.2024 o 07:20, Donatello1991 napisał:

Ale MS przedupcone w tym roku. Branża odchodzi od gier usług, a oni nie dość że same takie gry wydają to jeszcze kupili Blizzard z Cipablo 4 i innymi pierdami. Tymczasem Sony zaora Singlami i umowami na wyłączność i jeszcze zaraz zaczną się grzmoty od Suckerpunch, HQ, bluepoint, Santa Monica, ND, bend studio, kojima Sony death stranding 2. 

Rok 2027:

Ps5 130mln konsol

Xsx/s 45 mln konsol.

Switch 2 50mln konsol.

MS akurat bardzo fajnie prowadzi swoje gry Live Service i są to często gry SP, a nie typowe MP czy MOBY.

I nie wiem kto wymyśla te kocopoły o odchodzeniu branży od gier Live Service skoro jest ich coraz więcej i są coraz popularniejsze. 

Wręcz pojawia się coraz więcej gier, które stają się całymi platformami jak Fortnite, Minecraft czy GTA5.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
16 minutes ago, SnoD said:

I nie wiem kto wymyśla te kocopoły o odchodzeniu branży od gier Live Service skoro jest ich coraz więcej i są coraz popularniejsze. 

ppe.pl nikt inny :dynia:

Opublikowano

Helblade 2 Sensual Sacrifce miałoby szansę na 90+ gdyby wyszło tylko na Plejkę. Tam grę określonoby "immersyjnym, filmowym i emocjonalnym" doświadczeniem, a słaby gameplay... w sumie by nic o nim nie powiedziano, bo to norma na PlayStation. :)

Opublikowano

...bo nie dałoby się tego przerobić na multiplayerową grę usługę

Opublikowano

Xboty widzę już lepsze od klapów. Dzbany czekają na gre którą zapowiadają od 5 lat i jedyne co pokazali to gre film w ciemnej jaskini :dynia: GOTY C0RWA