Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Bo to świetny tytuł i sam ograłem na XSX jednak jak teraz odpaliłem ponownie na PS5 to ta gra…. Wydaje się lepsza? Już nie chodzi o grafikę ale wykorzystanie pada i haptykę, kurde tutaj jest naprawdę przepaść bo nie dość że czuć każdy krok i nawierzchnie to do tego swing procą to jakiś majstersztyk, skończę raz jeszcze z miłą chęcią tą kompletną wersję teraz bo jak widzę grałem w Betę.

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 733,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
41 minutes ago, Whisker said:

Bo to świetny tytuł i sam ograłem na XSX jednak jak teraz odpaliłem ponownie na PS5 to ta gra…. Wydaje się lepsza? Już nie chodzi o grafikę ale wykorzystanie pada i haptykę, kurde tutaj jest naprawdę przepaść bo nie dość że czuć każdy krok i nawierzchnie to do tego swing procą to jakiś majstersztyk, skończę raz jeszcze z miłą chęcią tą kompletną wersję teraz bo jak widzę grałem w Betę.

Bieda na tej sonce że drugi raz grasz w to samo

Opublikowano

Wiadomo że lepsze na sonce xD Nowy rok, stara klaperiada

Opublikowano

Na Sonce ponoć nawet jak powachasz to czuć delikatnie podgniłym szczurem

I to nawet jeśli nie włączysz gry

Opublikowano

Sony pokazuje w reklamie że Silent Hill 2 i Mgs3 Remake wychodzą w 2024r ;) no ciekawe 

Opublikowano

Ale przecież Mgs to multiplatforma a Silent wychodzi na pc a po czasie i na Xboxa xd

Opublikowano

Stellar Blade i Silent Hill 2 Was rozjebie, nie no żartuje, nie chciałem tak powiedzieć.

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Ale MS przedupcone w tym roku. Branża odchodzi od gier usług, a oni nie dość że same takie gry wydają to jeszcze kupili Blizzard z Cipablo 4 i innymi pierdami. Tymczasem Sony zaora Singlami i umowami na wyłączność i jeszcze zaraz zaczną się grzmoty od Suckerpunch, HQ, bluepoint, Santa Monica, ND, bend studio, kojima Sony death stranding 2. 

Rok 2027:

Ps5 130mln konsol

Xsx/s 45 mln konsol.

Switch 2 50mln konsol.

Opublikowano
21 minut temu, Donatello1991 napisał:

Branża odchodzi od gier usług

uff to dobrze że Sony nie ma w planach robienia takich gier i zawojowania tego rynku

Spoiler

image.png.61fe6d8a3f20b2a792719d98c933cc73.png

Opublikowano
W dniu 5.01.2024 o 07:20, Donatello1991 napisał:

Ale MS przedupcone w tym roku. Branża odchodzi od gier usług, a oni nie dość że same takie gry wydają to jeszcze kupili Blizzard z Cipablo 4 i innymi pierdami. Tymczasem Sony zaora Singlami i umowami na wyłączność i jeszcze zaraz zaczną się grzmoty od Suckerpunch, HQ, bluepoint, Santa Monica, ND, bend studio, kojima Sony death stranding 2. 

Rok 2027:

Ps5 130mln konsol

Xsx/s 45 mln konsol.

Switch 2 50mln konsol.

MS akurat bardzo fajnie prowadzi swoje gry Live Service i są to często gry SP, a nie typowe MP czy MOBY.

I nie wiem kto wymyśla te kocopoły o odchodzeniu branży od gier Live Service skoro jest ich coraz więcej i są coraz popularniejsze. 

Wręcz pojawia się coraz więcej gier, które stają się całymi platformami jak Fortnite, Minecraft czy GTA5.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
16 minutes ago, SnoD said:

I nie wiem kto wymyśla te kocopoły o odchodzeniu branży od gier Live Service skoro jest ich coraz więcej i są coraz popularniejsze. 

ppe.pl nikt inny :dynia:

Opublikowano

Helblade 2 Sensual Sacrifce miałoby szansę na 90+ gdyby wyszło tylko na Plejkę. Tam grę określonoby "immersyjnym, filmowym i emocjonalnym" doświadczeniem, a słaby gameplay... w sumie by nic o nim nie powiedziano, bo to norma na PlayStation. :)

Opublikowano

...bo nie dałoby się tego przerobić na multiplayerową grę usługę

Opublikowano

Xboty widzę już lepsze od klapów. Dzbany czekają na gre którą zapowiadają od 5 lat i jedyne co pokazali to gre film w ciemnej jaskini :dynia: GOTY C0RWA