Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 hour ago, Shen said:

sprawny xbox chodzi za takie grosze? :kekw:

na gwarancji wariacie

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

W sumie fajne czasy dla graczy, kupujesz konsole obecnej generacji za 1000zł, do tego gamepass za 4zł i cieszysz sie wielką biblioteką gier.

Opublikowano
W dniu 3.02.2024 o 14:18, KrYcHu_89 napisał:

Patrząc na ostatniego 40k/tydzień i rychłą premierę Switcha 2, to wcale nie jest tak blisko, ale raczej przebije do końca 2024, ewentualnie gdzieś w 2025 na dobitkę. 

Jednak trochę szybciej im poszło niż 2025 ;)

https://www.nintendolife.com/news/2024/02/its-official-nintendo-switch-is-the-best-selling-hardware-in-japan

Opublikowano
13 minut temu, Daffy napisał:

Serio?

Redaktorzy Famitsu pewnie w(pipi)ieni, ale gdzieś wyczytałem właśnie, że to są konsole dostarczone do sklepów tzn. "Shipped", a Famitsu liczy sprzedane, stąd pewnie ponad 1 mln różnicy. 

5 minut temu, Ukukuki napisał:

Szkoda ,że nie doczekaliśmy się lite z oledem. O wiele lepsza bryła jak na konsole przenośną. Zawsze zabieram lite w podróż. 

Lite to dalej najlepszy kieszonkowiec, mimo braku oleda, jednak te gabaryty robią różnicę. 

No jak już się przypuszcza, Switch 2 też nie będzie w Oledzie i w Lite na premierę, więc pewnie znowu będzie trzeba kilka wersji kupić... :reggie:.

Opublikowano

Ciekawe co przyniesie jutrzejszy dzień jak takie bombardowanie było w poniedziałek i dzisiaj!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Mnie z xboxa (Panie świeć nad jego duszą) będzie brakować tylko genialnego, niezrównanego pada, bo przez tego w dupę zayebanego, rozładowującego się w mgnieniu oka śmiecia dual-szrota tylko obniża mi się ratio w CoD-ie:shotgun::[

Opublikowano

Możesz kiedyś Ci zrobią takiego z translatorem. 

Opublikowano
W dniu 5.02.2024 o 12:31, Paolo de Vesir napisał:

Co prawda Sony wydaje coraz mniej, ale za to bardziej monotonnych gier i olewa własne VR, ale hej! przynajmniej Xbox zdechł. (pipi)a, "gracze" cieszą się, że będzie ich Sony mogło (pipi)ać bez mydła. Taka tresura naprawdę wzbudza mój podziw. PiS zazdrościłby takiego elektoratu.

PlayStation to religia i to ten pierwiastek, który ma również Nintendo, a którego chyba nigdy nie udało się zbudować Microsoftowi na Xboxie pomimo tony hajsu. Ja mam generalnie wywalone, gry na obecnej generacji prezentują żenujący performance vs średniej klasy PC i choć z genotypu jestem konsolomaniakiem to co raz bardziej po prostu skłaniam się ku jakości i odziwo wygodzie bo na pc wychodzi praktycznie wszystko prędzej czy później. 

Edytowane przez izon

Opublikowano

Jak konsole to tylko japońskie z duszą.

Reszta to chwilowe ciekawostki, które zostaną szybko zapomniane jak xbox czy steamdeck.

Opublikowano
4 minuty temu, JuanMag napisał:

image.png.b4c313ed52a8e75f74edbae3d5739a1f.png

Podśmie(pipi)ki ale też o tym myślałem. Wyjdzie Spencer i powie:

"Gierki od MS na Sonce bo ją też kupiliśmy"

Opublikowano
2 hours ago, LiŚciu said:

Podśmie(pipi)ki ale też o tym myślałem. Wyjdzie Spencer i powie:

"Gierki od MS na Sonce bo ją też kupiliśmy"

Imo nie przeszlo by to przez zadna komisje (Moze w stanach ale tez watpie) ale reszta swiata by to zablokowal w (pipi).. Mnie sie wydaje, ze MS po tym jak ciezko bylo kupic acti, stwierdzil ze zaczna wydawac gierki na sonce jak dym po przejaciu acti opadnie to sobie pojda dalej na zakupy EA/UBI/SE chyba nic wiekszego poza tym nie zostalo. 

Plus ewidetnie zmieniaja strategie, widza ze konsola im kasy nie przyniesie bo na tym mala marze maja a za to sprzedawanie softu im przynosi duzo wiecej kasy. Oni sie ustawiaja pod przyszlosc czyli chmura i gierkowy neflix. Nie bede zdziwiony jak nastepny xbox to juz bedzie taki box w stylu apple tv albo cos w stylu Nvidia shield co mozna bylo sobie grac z cloud. Niby MS robi przenoske jakas

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

Zemsta Japończyków za 1945 i teraz to Amerykanie podpisują kapitulację :)

A tak serio to słuszna decyzja. Ile można udawać, że wszystko jest ok, a konkurencja nie miażdży. A tak gry XGS może się jakoś sprzedadza na PS5 o ile nie będą kasztanami jak Redfall.

Ale minę musi mieć Ryan od rana, że wysrywał pot i łzy na rozprawach o CoD-a, a MS w sumie pół roku później oddaje pole walkowerem ;)

Opublikowano

Mi tam się wydawało że teraz mają wszystkie karty w ręku żeby walczyć z Sony. 

Ale no wydawało mi się 

Opublikowano

Goście zbroją się na walkę z Apple, Tenctentem i Amazonem kiedy dojdzie na rynku do oligopolu megakorporacji. Sony mentalnie będące gdzie na przełomie poprzedniego i obecnego millenium skończy i tak jako część któregoś z wcześniej wymienionych gigantów.

a chłopy myślą, że Sony wygrało, bo sprzedało więcej bieda-PCtów przebranych za konsolę :kekw: