Opublikowano 6 lutego 20241 r 1 hour ago, Shen said: sprawny xbox chodzi za takie grosze? na gwarancji wariacie
Opublikowano 6 lutego 20241 r W sumie fajne czasy dla graczy, kupujesz konsole obecnej generacji za 1000zł, do tego gamepass za 4zł i cieszysz sie wielką biblioteką gier.
Opublikowano 6 lutego 20241 r W dniu 3.02.2024 o 14:18, KrYcHu_89 napisał: Patrząc na ostatniego 40k/tydzień i rychłą premierę Switcha 2, to wcale nie jest tak blisko, ale raczej przebije do końca 2024, ewentualnie gdzieś w 2025 na dobitkę. Jednak trochę szybciej im poszło niż 2025 https://www.nintendolife.com/news/2024/02/its-official-nintendo-switch-is-the-best-selling-hardware-in-japan
Opublikowano 6 lutego 20241 r 7 minut temu, Daffy napisał: Jednak trochę szybciej im poszło niż 2025 https://www.nintendolife.com/news/2024/02/its-official-nintendo-switch-is-the-best-selling-hardware-in-japan No dlatego, że tamte dane były niekompletne, a nie, że nagle sprzedali milion w 2 dni :).
Opublikowano 6 lutego 20241 r Szkoda ,że nie doczekaliśmy się lite z oledem. O wiele lepsza bryła jak na konsole przenośną. Zawsze zabieram lite w podróż.
Opublikowano 6 lutego 20241 r 13 minut temu, Daffy napisał: Serio? Redaktorzy Famitsu pewnie w(pipi)ieni, ale gdzieś wyczytałem właśnie, że to są konsole dostarczone do sklepów tzn. "Shipped", a Famitsu liczy sprzedane, stąd pewnie ponad 1 mln różnicy. 5 minut temu, Ukukuki napisał: Szkoda ,że nie doczekaliśmy się lite z oledem. O wiele lepsza bryła jak na konsole przenośną. Zawsze zabieram lite w podróż. Lite to dalej najlepszy kieszonkowiec, mimo braku oleda, jednak te gabaryty robią różnicę. No jak już się przypuszcza, Switch 2 też nie będzie w Oledzie i w Lite na premierę, więc pewnie znowu będzie trzeba kilka wersji kupić... .
Opublikowano 6 lutego 20241 r Ciekawe czy kiedykolwiek aplikował na Community Managera dla Xboxa zamiast tracić lata po daremno
Opublikowano 6 lutego 20241 r Ciekawe co przyniesie jutrzejszy dzień jak takie bombardowanie było w poniedziałek i dzisiaj! Edytowane 6 lutego 20241 r przez Whisker
Opublikowano 6 lutego 20241 r Mnie z xboxa (Panie świeć nad jego duszą) będzie brakować tylko genialnego, niezrównanego pada, bo przez tego w dupę zayebanego, rozładowującego się w mgnieniu oka śmiecia dual-szrota tylko obniża mi się ratio w CoD-ie
Opublikowano 6 lutego 20241 r W dniu 5.02.2024 o 12:31, Paolo de Vesir napisał: Co prawda Sony wydaje coraz mniej, ale za to bardziej monotonnych gier i olewa własne VR, ale hej! przynajmniej Xbox zdechł. (pipi)a, "gracze" cieszą się, że będzie ich Sony mogło (pipi)ać bez mydła. Taka tresura naprawdę wzbudza mój podziw. PiS zazdrościłby takiego elektoratu. PlayStation to religia i to ten pierwiastek, który ma również Nintendo, a którego chyba nigdy nie udało się zbudować Microsoftowi na Xboxie pomimo tony hajsu. Ja mam generalnie wywalone, gry na obecnej generacji prezentują żenujący performance vs średniej klasy PC i choć z genotypu jestem konsolomaniakiem to co raz bardziej po prostu skłaniam się ku jakości i odziwo wygodzie bo na pc wychodzi praktycznie wszystko prędzej czy później. Edytowane 6 lutego 20241 r przez izon
Opublikowano 6 lutego 20241 r Jak konsole to tylko japońskie z duszą. Reszta to chwilowe ciekawostki, które zostaną szybko zapomniane jak xbox czy steamdeck.
Opublikowano 6 lutego 20241 r 4 minuty temu, JuanMag napisał: Podśmie(pipi)ki ale też o tym myślałem. Wyjdzie Spencer i powie: "Gierki od MS na Sonce bo ją też kupiliśmy"
Opublikowano 6 lutego 20241 r 2 hours ago, LiŚciu said: Podśmie(pipi)ki ale też o tym myślałem. Wyjdzie Spencer i powie: "Gierki od MS na Sonce bo ją też kupiliśmy" Imo nie przeszlo by to przez zadna komisje (Moze w stanach ale tez watpie) ale reszta swiata by to zablokowal w (pipi).. Mnie sie wydaje, ze MS po tym jak ciezko bylo kupic acti, stwierdzil ze zaczna wydawac gierki na sonce jak dym po przejaciu acti opadnie to sobie pojda dalej na zakupy EA/UBI/SE chyba nic wiekszego poza tym nie zostalo. Plus ewidetnie zmieniaja strategie, widza ze konsola im kasy nie przyniesie bo na tym mala marze maja a za to sprzedawanie softu im przynosi duzo wiecej kasy. Oni sie ustawiaja pod przyszlosc czyli chmura i gierkowy neflix. Nie bede zdziwiony jak nastepny xbox to juz bedzie taki box w stylu apple tv albo cos w stylu Nvidia shield co mozna bylo sobie grac z cloud. Niby MS robi przenoske jakas Edytowane 6 lutego 20241 r przez Ryuk
Opublikowano 7 lutego 20241 r Za tydzień wychodzi Spencer i mówi klapom: GamePass? Day1? Nie dla śmiecia, dla pana to. Dla was kilkuletnie pory za 3.5 bomby. Tak będzie, nie zmyślam.
Opublikowano 7 lutego 20241 r Zemsta Japończyków za 1945 i teraz to Amerykanie podpisują kapitulację A tak serio to słuszna decyzja. Ile można udawać, że wszystko jest ok, a konkurencja nie miażdży. A tak gry XGS może się jakoś sprzedadza na PS5 o ile nie będą kasztanami jak Redfall. Ale minę musi mieć Ryan od rana, że wysrywał pot i łzy na rozprawach o CoD-a, a MS w sumie pół roku później oddaje pole walkowerem
Opublikowano 7 lutego 20241 r Mi tam się wydawało że teraz mają wszystkie karty w ręku żeby walczyć z Sony. Ale no wydawało mi się
Opublikowano 7 lutego 20241 r Goście zbroją się na walkę z Apple, Tenctentem i Amazonem kiedy dojdzie na rynku do oligopolu megakorporacji. Sony mentalnie będące gdzie na przełomie poprzedniego i obecnego millenium skończy i tak jako część któregoś z wcześniej wymienionych gigantów. a chłopy myślą, że Sony wygrało, bo sprzedało więcej bieda-PCtów przebranych za konsolę