Opublikowano 24 lutego 20241 r co ten pająk tak wolno tanieje, 180-200zł na olx, jedynka z cena leciała na morde z dnia na dzien
Opublikowano 24 lutego 20241 r 11 godzin temu, YETI napisał: Nie wiem czy gość prowadzący profil Japan hates Xbox jest najwłaściwszą osobą do krytyki wyglądu kobiet, bo jemu samemu też dużo brakuje do ideału męskości
Opublikowano 24 lutego 20241 r Raczej nie trzeba aby stwierdzić, że bohaterka Fable wygląda jak sprzedawca z warzywniaka
Opublikowano 24 lutego 20241 r No wygląda jak wieśniaczka ale ja mam nadzieję że to celowy zabieg i będzie to mocno związane z jej charakterem i sposobem bycia. Niezbyt by mi to grało jakby jakas lala udawała jak to ona się narobiła na roli itp. Akurat tu widzę potencjał, ale co wysmaży Playground to już się okaże
Opublikowano 24 lutego 20241 r 13 godzin temu, Pupcio napisał: Donatello złociutki daj tu cioci aloy buziaka Nie możemy zapomnieć o tym.
Opublikowano 24 lutego 20241 r 1 godzinę temu, drozdu7 napisał: No wygląda jak wieśniaczka ale ja mam nadzieję że to celowy zabieg i będzie to mocno związane z jej charakterem i sposobem bycia. Niezbyt by mi to grało jakby jakas lala udawała jak to ona się narobiła na roli itp. Akurat tu widzę potencjał, ale co wysmaży Playground to już się okaże No tak właśnie jest, co nawet potwierdziły urywki z trailera, że to ma być taka wieśniaczka/prostaczka czemu ma odpowiadać jej wygląd.
Opublikowano 26 lutego 20241 r Dzięki za betatesty karaluchy hahaha. 120fps tylko na PS5. Paintment. https://youtu.be/j0s_zUaX-GU?si=FAdm6LGPWebQYOI0 Edytowane 26 lutego 20241 r przez Donatello1991
Opublikowano 26 lutego 20241 r Czyli takie halo Infiniti byłoby o generację wyżej jakby wyszło na PS5
Opublikowano 26 lutego 20241 r O, czyli xbox to już oficjalnie betatesterzy nadkonsoli Playstation? Pucować berło królowi na błysk
Opublikowano 26 lutego 20241 r 19 minut temu, Donatello1991 napisał: Czyli Starfield na ps5 bankowo w 60 fps. Czekamy na tryb 240p@120 fps xD W tym trybie wszystkie niedociągnięcia Bekafielda będą zamazane xD.
Opublikowano 26 lutego 20241 r 33 minuty temu, Donatello1991 napisał: Czyli Starfield na ps5 bankowo w 60 fps. i bez loadingów co kilka kroków
Opublikowano 26 lutego 20241 r 43 minuty temu, Donatello1991 napisał: Czyli Starfield na ps5 bankowo w 60 fps. No może i tak być, przynajmniej nie będzie wtedy guwnem rozmazanym jak FF93mc
Opublikowano 26 lutego 20241 r 12 minut temu, drozdu7 napisał: No może i tak być, przynajmniej nie będzie wtedy guwnem rozmazanym jak FF93mc Nie jest rozmazana. Specjalnie odsunalem się na 2,5 metra od tv i jest ok. 60fps I obraz żyleta.
Opublikowano 26 lutego 20241 r 10 hours ago, Whisker said: Czyli takie halo Infiniti byłoby o generację wyżej jakby wyszło na PS5 @Shenale to blacharze tylko zyja fps
Opublikowano 26 lutego 20241 r Czyli znowu wychodzi, że boty co grały na premiere to frajerzy i betatesterzy
Opublikowano 27 lutego 20241 r 2 godziny temu, Soul napisał: Szczęście nie trwało długo, 120 fps w następnym patchu też na XBOXie Wychodzi na to, że nikomu się nawet nie chce starać przy exach na xboxa. Po co, skoro boty wytresowane do niskiej jakości. Wrzuci się najwyżej do gamepassa i cyk pora na cs-a
Opublikowano 27 lutego 20241 r Desperate Xbox players turn to Halo Forge for their Helldivers 2 fix PS5-exclusive Helldivers 2 is so popular that Xbox players want a taste of democracy, and now Halo Forge will be the battleground for a Helldivers 2 remake. https://www.theloadout.com/xbox/helldivers-2-halo-forge Jaka tam musi być bieda w tym szambie zielonym. Te kundle spencera są tak wygłodniałe, że pewnie można im policzyć żebra.
Opublikowano 27 lutego 20241 r W dniu 24.02.2024 o 11:11, SnoD napisał: Super to wygląda To w tym roku na Xbox'a wypuszczą: 1. Age of Mythology 2. Awoved 3. Hellblade 2 4. FlightSim 2024 5. Indiana Jones 6. Towerborne