Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Fabuła tak głęboka, że aż ciężko powstrzymać zachwyt, tylko na słonce
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Jeśli Twoje życie wygląda jak na tej grafice to mam smutną wiadomość: Spoiler Jimbo robi z Tobą to, co Jimbo potrafi najlepiej
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Nic tak nie śmieszy jak klapy gadające o fabule, a potem dostajemy jebanego w dupę Horizona Forgotten West albo Spidermana. a to, że pizdeczki na Stemplejszyn mają braki testoseronu i obawiają się rywalizacji? N O R M A
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nic tak nie śmieszy jak klapy gadające o fabule, a potem dostajemy jebanego w dupę Horizona Forgotten West albo Spidermana. a to, że pizdeczki na Stemplejszyn mają braki testoseronu i obawiają się rywalizacji? N O R M A Spiderman mega historia! Dla fanów pająka to tak zwane creme de la creme! No ale nie będę dyskutował z Tobą Paolo bo jesteś jednym z tych ŚWIRÓW którzy bredzą że sunset to lepsza gra od pajonka
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Nie ma co tu dyskutować, opus magnum Insomniac. szkoda,że boty nie doceniaja dobrych gier i sunset ledwo dobił do miliona sztuk
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Niby zwykły kalesoniarz jakich wiele, ich pierwszy pajonk, a historię ma lepszą i bardziej emocjonalną niż wszystkie halo/forza/gearsy razem wzięte. Edytowane 2 sierpnia 20222 l przez SlimShady
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 3 minuty temu, Shen napisał: szkoda,że boty nie doceniaja dobrych gier i sunset ledwo dobił do miliona sztuk Całe szczęście nie jestem botem i kupiłem jako pierwszy tytuł na Xa. 2 minuty temu, SlimShady napisał: Niby zwykły kalesoniarz jakich wiele, ich pierwszy pajonk, a historię ma lepszą i bardziej emocjonalną niż wszystkie halo/forza/gearsy razem wzięte. Spooder miał momenty, ale pisanie, że miał jakąś dobrą historię. XDDDD
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Master Chief to niezla pizda, człowiek w domu bierze Raida i rozwala insekty w 5 minut, a ta pizda już chyba 7 części nie radzi sobie z robaczkami
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Spooder miał momenty, ale pisanie, że miał jakąś dobrą historię. XDDDD Fabuła głęboka jak kałuża.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 22 minuty temu, Bzduras napisał: Fabuła tak głęboka, że aż ciężko powstrzymać zachwyt, tylko na słonce Klapy dlatego tak identyfikują się z Abby, bo są tak samo jebani
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Wystarczy, że wrzucił ciary(bynajmniej nie żenady), czego w komiksiarzach nigdy bym się nie spodziewał. To jest na zasadzie fabuły z TLoU, która też nie jest niczym wielkim, ale za to sposób w jaki jest przedstawiona daje jej tytuł OBYWATELA KEJNA GIER.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Fajnego bohatera i fabułę miało Days Gone no ale gościu był za bardzo hetero chadem jak na standardy sonki i gierkę zaorano, pewnie druckman szepnął słówko, że to się nie godzi by chłop babę po dupie klepał
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l W tym przypadku nie poznała. Po takim cliffhangerze jaki zostawili w sekretnym zakończeniu aż chciałoby się więcej.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Podziwiam, że napierdalacie się z WoWa, a gracie w to ubiraczysko z zadaniami jak MMO generatora. Wyrazy szacunku w utrzymywaniu nie podwójnych, a potrójnych standardów.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Ja się nie śmiałem. Ale Days Gone stoi półkę wyżej od ubigierek. I nie trzeba 200 godzin do ukończenia.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Dla mnie chyba chyba najgorszy ex Sony, miałem dość po godzinie czy dwóch - wszystko czego nie lubię w grach w jednym miejscu. No, ale i tak jestem krok przed klapami z tematu, bo przynajmniej odpalam te exy.