Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
37 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

biedaki xboxiarskie jak sie rzucaja. Idzcie szybko doładowac passa z indii, a nie interesujecie sie cudzym portfelem. Playstation ikona gamingu jak zawsze dla bogatego Pana.

Switch 2 zajebie wszystkich. Jak dobrze, ze jest chociaz jedna firma, ktora wie o co chodzi w gamingu.

PlayStation to stało się marka teraz dla tych co nosza jebutne paski Gucci czy koszulki Armani, klasy w tym za grosz ale można pokazać, że wydało parę złotych. 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Blacharze ładnie jebnięci, za takie coś płacić ponad 60% więcej, liczenie pikseli na 10x zoomie

1djpJog.jpeg

Spoiler

ohhh, wait

Opublikowano

Kurde...ale w obecnej generacji to chyba z gier Sony tylko Astro nie ograsz na innym sprzęcie. Czaicie klapki co się tam odwala u was w tej generacji? xD

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

no ale już sami rozważają wersje PC. Obecnie to jedyna gra w jaką bym zagrał na PS5, tym bardziej liczę że pojawi się na PC. ^^

Opublikowano

Pecet sprzęt ostateczny, gry z xboxa i sonki juz tam są, na emulatorze ograsz wszystko ze switcha bez porzygania sie przez spadajace fps i niska rozdzialke.

Opublikowano
5 godzin temu, Szymek napisał(a):

Kurde...ale w obecnej generacji to chyba z gier Sony tylko Astro nie ograsz na innym sprzęcie. Czaicie klapki co się tam odwala u was w tej generacji? xD

Oni nawet Suckboya portowali na PC. Astrobot też trafi jak i wszystkie kolejne gry od Sony.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

image.png.ee4a5d3e68956b5091e8e0ac7696e82b.png

Ale Sony pieknie pokazuje co beda robic z branza gdyby M$ sie wycofal jak to klapy tutaj na forum notorycznie marza. 

Opublikowano

wstydziłem się za cernego i sony jak pokazywali te zestawione ze sobą screenshoty porównawcze, no autentycznie było mi głupio za nich

Opublikowano

no przyzwoitemu człowiekowi zrobiłoby się głupio gdyby miał wciskać drugiemu człowiekowi jakieś gówno i wmawiać że jest fajnie

Opublikowano

Że też jeszcze są osoby w tym grajdole co powiedzą że kiedyś gejming nie był lepszy haha SIECZKA  :)

Opublikowano

Śmieszki ale ja naprawdę czekam na to nowe Nintendo, nigdy nie miałem ich konsoli w okolicach premiery. Liczę że zapowiedzą z jakimiś dwoma-trzema grami. Dodatkowo trochę gier z pierwszej konsoli do nadrobienia i jakaś tam ekscytacja jest.

XsX i ps5 no tak bez jakiegokolwiek błysku, ta generacja to dla obu chyba jakieś wewnętrzne zmiany. Sprzęt MS chociaż daje w ramach abo pograć w gry XGS a kilka razy w roku coś dużego wpadnie. U Sonego kilkuletnie exy za 339 zł (płyty to ja jednak pojebał).

Steam Deck podobał mi się w hooy z tymi pluginami, ale trochę mocy mało no i brak dostępu do GP,czy sklepów innych. Legion też kuszący ale nie będę już się chyba wygłupiał, bo ja gram 1,5h dziennie może. 

I tak to leci 

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Śmieszki ale ja naprawdę czekam na to nowe Nintendo, nigdy nie miałem ich konsoli w okolicach premiery. Liczę że zapowiedzą z jakimiś dwoma-trzema grami.

poczekasz trochę dłużej i będzie z ładniejszym ekranem a gry tak samo będą dwie lub trzy :cool2:

Opublikowano

Byle do steam decka2 i switcha2

Opublikowano

Czego nintendziarze nie wymyślą to chociaż będzie to zapowiedź nowej konsoli. Wczorajsza prezentacja sprowadzona do porównywania dwóch obrazków z 4 letnich gier na pudle z zawyżoną ceną to było naplucie na morde. Czułem się jakbym oglądał prezentacje telefonu czy innej sokowirówki a nie konsoli którymi jaram się od 5 roku zagrajmerskiego życia

Opublikowano

No wstydziliby się. Już wiem, ze nie warto kupować PS6 na start  bo wszystko i tak będzie wychodzić na PS5. W przyszłym roku czeka mnie zakup nowego PC, do tego może Switch 2 dla exów Nintendo i elo.

I tak, słuchanie Cernego, że kilka pixeli więcej w starych grach to remarkable achievement to kpina z graczy. Jeśli wkrótce nie będzie Showcase'u z bombami od first party to kompletnie stracę wiarę, że mogą cokolwiek osiągnąć w tej generacji.

Opublikowano

Pamiętacie jak dyski SSD miały zmienić sposób w jaki projektowane są gry? :p

Opublikowano
19 minut temu, Wojtq napisał(a):

No wstydziliby się. Już wiem, ze nie warto kupować PS6 na start  bo wszystko i tak będzie wychodzić na PS5. W przyszłym roku czeka mnie zakup nowego PC, do tego może Switch 2 dla exów Nintendo i elo.

I tak, słuchanie Cernego, że kilka pixeli więcej w starych grach to remarkable achievement to kpina z graczy. Jeśli wkrótce nie będzie Showcase'u z bombami od first party to kompletnie stracę wiarę, że mogą cokolwiek osiągnąć w tej generacji.

No w tym roku raczej na pewno nie będzie. Jedynie podczas TGS Death Stranding i dalsze promowanie Phantom zero.

Opublikowano

Ciekawe czy Sony teraz będzie robić downgrade nowych gierek na PS5 tylko żeby to lepiej wyglądało na PS5 Pro? 

Opublikowano
1 minutę temu, Labtec napisał(a):

Ciekawe czy Sony teraz będzie robić downgrade nowych gierek na PS5 tylko żeby to lepiej wyglądało na PS5 Pro? 

Tego się obawiam, ale z drugiej strony kto im kupi tego prosiaka? Baza użytkosników PS5 jest już dosyć duża, więc rozsądnie byłoby o nich dbać. Ale z Sony teraz nic nie wiadomo.

Opublikowano
34 minuty temu, SnoD napisał(a):

Pamiętacie jak dyski SSD miały zmienić sposób w jaki projektowane są gry? :p

Pamiętam tą słynną autostradę :leo:

Opublikowano

Spokojnie wciąż jest w budowie! Narazie nastąpiło zwężenie drogi i w co drugiej grze jest przeciskanie się przez szczeline zamiast napisu loading ale na klapów to działa i pierdolą że gry ich nie mają :dynia:

Opublikowano

Loadingi? Zapraszam na konsole xbox i do gry starfield :dynia:

Opublikowano

Zawsze aktualne