Opublikowano 10 września 202410 wrz 37 minut temu, Beelzeboss napisał(a): biedaki xboxiarskie jak sie rzucaja. Idzcie szybko doładowac passa z indii, a nie interesujecie sie cudzym portfelem. Playstation ikona gamingu jak zawsze dla bogatego Pana. Switch 2 zajebie wszystkich. Jak dobrze, ze jest chociaz jedna firma, ktora wie o co chodzi w gamingu. PlayStation to stało się marka teraz dla tych co nosza jebutne paski Gucci czy koszulki Armani, klasy w tym za grosz ale można pokazać, że wydało parę złotych.
Opublikowano 10 września 202410 wrz Blacharze ładnie jebnięci, za takie coś płacić ponad 60% więcej, liczenie pikseli na 10x zoomie Spoiler ohhh, wait
Opublikowano 10 września 202410 wrz Kurde...ale w obecnej generacji to chyba z gier Sony tylko Astro nie ograsz na innym sprzęcie. Czaicie klapki co się tam odwala u was w tej generacji? xD Edytowane 10 września 202410 wrz przez Szymek
Opublikowano 10 września 202410 wrz no ale już sami rozważają wersje PC. Obecnie to jedyna gra w jaką bym zagrał na PS5, tym bardziej liczę że pojawi się na PC.
Opublikowano 10 września 202410 wrz Pecet sprzęt ostateczny, gry z xboxa i sonki juz tam są, na emulatorze ograsz wszystko ze switcha bez porzygania sie przez spadajace fps i niska rozdzialke.
Opublikowano 11 września 202411 wrz 5 godzin temu, Szymek napisał(a): Kurde...ale w obecnej generacji to chyba z gier Sony tylko Astro nie ograsz na innym sprzęcie. Czaicie klapki co się tam odwala u was w tej generacji? xD Oni nawet Suckboya portowali na PC. Astrobot też trafi jak i wszystkie kolejne gry od Sony. Edytowane 11 września 202411 wrz przez SnoD
Opublikowano 11 września 202411 wrz Ale Sony pieknie pokazuje co beda robic z branza gdyby M$ sie wycofal jak to klapy tutaj na forum notorycznie marza.
Opublikowano 11 września 202411 wrz wstydziłem się za cernego i sony jak pokazywali te zestawione ze sobą screenshoty porównawcze, no autentycznie było mi głupio za nich
Opublikowano 11 września 202411 wrz Jak może Ci być głupio. Jebać ich. Ps5 wystarczy do grania. Zresztą zanim pierdną exem od czołowych first party to koniec 2025 początek 2026.
Opublikowano 11 września 202411 wrz no przyzwoitemu człowiekowi zrobiłoby się głupio gdyby miał wciskać drugiemu człowiekowi jakieś gówno i wmawiać że jest fajnie
Opublikowano 11 września 202411 wrz Że też jeszcze są osoby w tym grajdole co powiedzą że kiedyś gejming nie był lepszy haha SIECZKA
Opublikowano 11 września 202411 wrz Śmieszki ale ja naprawdę czekam na to nowe Nintendo, nigdy nie miałem ich konsoli w okolicach premiery. Liczę że zapowiedzą z jakimiś dwoma-trzema grami. Dodatkowo trochę gier z pierwszej konsoli do nadrobienia i jakaś tam ekscytacja jest. XsX i ps5 no tak bez jakiegokolwiek błysku, ta generacja to dla obu chyba jakieś wewnętrzne zmiany. Sprzęt MS chociaż daje w ramach abo pograć w gry XGS a kilka razy w roku coś dużego wpadnie. U Sonego kilkuletnie exy za 339 zł (płyty to ja jednak pojebał). Steam Deck podobał mi się w hooy z tymi pluginami, ale trochę mocy mało no i brak dostępu do GP,czy sklepów innych. Legion też kuszący ale nie będę już się chyba wygłupiał, bo ja gram 1,5h dziennie może. I tak to leci
Opublikowano 11 września 202411 wrz 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Śmieszki ale ja naprawdę czekam na to nowe Nintendo, nigdy nie miałem ich konsoli w okolicach premiery. Liczę że zapowiedzą z jakimiś dwoma-trzema grami. poczekasz trochę dłużej i będzie z ładniejszym ekranem a gry tak samo będą dwie lub trzy
Opublikowano 11 września 202411 wrz Czego nintendziarze nie wymyślą to chociaż będzie to zapowiedź nowej konsoli. Wczorajsza prezentacja sprowadzona do porównywania dwóch obrazków z 4 letnich gier na pudle z zawyżoną ceną to było naplucie na morde. Czułem się jakbym oglądał prezentacje telefonu czy innej sokowirówki a nie konsoli którymi jaram się od 5 roku zagrajmerskiego życia
Opublikowano 11 września 202411 wrz No wstydziliby się. Już wiem, ze nie warto kupować PS6 na start bo wszystko i tak będzie wychodzić na PS5. W przyszłym roku czeka mnie zakup nowego PC, do tego może Switch 2 dla exów Nintendo i elo. I tak, słuchanie Cernego, że kilka pixeli więcej w starych grach to remarkable achievement to kpina z graczy. Jeśli wkrótce nie będzie Showcase'u z bombami od first party to kompletnie stracę wiarę, że mogą cokolwiek osiągnąć w tej generacji.
Opublikowano 11 września 202411 wrz Pamiętacie jak dyski SSD miały zmienić sposób w jaki projektowane są gry? :p
Opublikowano 11 września 202411 wrz 19 minut temu, Wojtq napisał(a): No wstydziliby się. Już wiem, ze nie warto kupować PS6 na start bo wszystko i tak będzie wychodzić na PS5. W przyszłym roku czeka mnie zakup nowego PC, do tego może Switch 2 dla exów Nintendo i elo. I tak, słuchanie Cernego, że kilka pixeli więcej w starych grach to remarkable achievement to kpina z graczy. Jeśli wkrótce nie będzie Showcase'u z bombami od first party to kompletnie stracę wiarę, że mogą cokolwiek osiągnąć w tej generacji. No w tym roku raczej na pewno nie będzie. Jedynie podczas TGS Death Stranding i dalsze promowanie Phantom zero.
Opublikowano 11 września 202411 wrz Ciekawe czy Sony teraz będzie robić downgrade nowych gierek na PS5 tylko żeby to lepiej wyglądało na PS5 Pro?
Opublikowano 11 września 202411 wrz 1 minutę temu, Labtec napisał(a): Ciekawe czy Sony teraz będzie robić downgrade nowych gierek na PS5 tylko żeby to lepiej wyglądało na PS5 Pro? Tego się obawiam, ale z drugiej strony kto im kupi tego prosiaka? Baza użytkosników PS5 jest już dosyć duża, więc rozsądnie byłoby o nich dbać. Ale z Sony teraz nic nie wiadomo.
Opublikowano 11 września 202411 wrz 34 minuty temu, SnoD napisał(a): Pamiętacie jak dyski SSD miały zmienić sposób w jaki projektowane są gry? :p Pamiętam tą słynną autostradę
Opublikowano 11 września 202411 wrz Spokojnie wciąż jest w budowie! Narazie nastąpiło zwężenie drogi i w co drugiej grze jest przeciskanie się przez szczeline zamiast napisu loading ale na klapów to działa i pierdolą że gry ich nie mają