Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Cos dlugo przygotowuja. Pewnie bo maja jakis prezent dla lidera wsród fanów i dlatego
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l W dniu 9.08.2022 o 19:37, iluck85 napisał: InPost- w przygotowaniu Miałem nadzieje, że poczytam w weekend
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l to jeszcze nie jest chyba gotowe? pod koniec miecha chyba dopiero miały ruszyć wysyłki?
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 13 minut temu, grzybiarz napisał: to jeszcze nie jest chyba gotowe? pod koniec miecha chyba dopiero miały ruszyć wysyłki? Jest gotowe.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Nie jest gotowe. Gdyby było to na pewno napisaliby o tym na Patronite. Spoiler
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l To jest już chyba wydrukowane. Ale Roger pisał w którymś z artykułów w #300, że im zeszło prawie 4000 sztuk w przedsprzedaży. :o Więc podejrzewam, że wysyłka tego to może być niezłe przedsięwzięcie. W opisie aukcji było info, że wysyłka będzie zrealizowana do końca sierpnia.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Człowiek przestał śledzić media socjalne i go omija akcja ze Szmatławcem #0 (╯°□°)╯ ︵┴─┴ Trzeba będzie pilnować jak tylko dodatkowe egzemplarze trafią do sklepiku, ehh...
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 6 minut temu, Badus napisał: Człowiek przestał śledzić media socjalne i go omija akcja ze Szmatławcem #0 (╯°□°)╯ ︵┴─┴ Trzeba będzie pilnować jak tylko dodatkowe egzemplarze trafią do sklepiku, ehh... Wystarczy forum śledzić i nic cie nie ominie
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 4 minuty temu, Shen napisał: Wystarczy forum śledzić i nic cie nie ominie Panie, to już w ogóle!
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l 20 minut temu, SlimShady napisał: Do końca sierpnia. Damn, jeszcze tyle czekanka A po 300setnym numerze hajpik jeszcze mocniej się podniósł.
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Autor Zerowy w czwartek/piątek ma być już w redakcji, więc podejrzewam, że wysyłka ruszy pełną parą w poniedziałek.
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l ten zerowy będzie też w pdfie? w sumie ja już czytam 50:50 wersje papierową z pdfem... tutaj wiadomo, klasyczny numer pewnie będzie czytany na papierze, ale jednak czasem gdzieś coś muszę sprawdzić i pdfy mam zawsze pod ręką
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l W dniu 12.08.2022 o 10:18, grzybiarz napisał: to jeszcze nie jest chyba gotowe? pod koniec miecha chyba dopiero miały ruszyć wysyłki? DTP jest zrobiony, druk to inna kwestia...
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l 15 minut temu, Konsolite napisał: DTP jest zrobiony, druk to inna kwestia... Malutki burdelik. Do końca września może wyjdzie. Ja z psxem już się do tego przyzwyczaiłem. Zresztą kto go czyta dla najnowszych wiadomości?
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Autor Jeśli ktoś nie zdążył zakupić zerowego, w sklepie wylądowało podajże 500 egzemplarzy jeszcze. https://shop.pixel-magazine.com/?i=psx&fbclid=IwAR2_NrSENa_qsuK0pS4duM_rnqp1NpEy8V44lps4MqZBqP9gPpL9PBZ2UkY
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zerowy na 3 paletach wjechał do redakcji Blisko 5000 przesyłek do spakowania
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l To chyba trzeba prewencyjnie napisać maila do @lapusz, bo chyba ani razu jeszcze nie zdarzyło się tak, żebym nie załapał się do koszyczka "wszyscy dostali tylko nie ja"