Skocz do zawartości

PSX Extreme - numer Zerowy

Featured Replies

Opublikowano

Cos dlugo przygotowuja. Pewnie bo maja jakis prezent dla lidera wsród fanów i dlatego :)

• Odpowiedzi 854
  • Wyświetleń 91,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moim osobistym marzeniem jest zrobienie Pegasus Extreme. Z recenzjami najlepszych kartridży, historią w PL, reklamami, wywiadami, kulisami powstania takich gier jak Contra, Islander, Goal czy Robocop,

• Zerowy na 3 paletach wjechał do redakcji  Blisko 5000 przesyłek do spakowania 

• Nie no, nostalgia overdose ten numer. Ledwo zacząłem czytać, a już mnie załaskotało w brzuszku i przypomniały się MOMENTY. Te wszystkie chwile, gdy na weekend czekało się nie tylko ze względu na wolne

Opublikowano
W dniu 9.08.2022 o 19:37, iluck85 napisał:

InPost- w przygotowaniu :kaz:

Miałem nadzieje, że poczytam w weekend :rayos:

Opublikowano

to jeszcze nie jest chyba gotowe? pod koniec miecha chyba dopiero miały ruszyć wysyłki?

Opublikowano
13 minut temu, grzybiarz napisał:

to jeszcze nie jest chyba gotowe? pod koniec miecha chyba dopiero miały ruszyć wysyłki?

Jest gotowe.

Opublikowano

Nie jest gotowe. Gdyby było to na pewno napisaliby o tym na Patronite.

Spoiler

:balon:

Opublikowano

To jest już chyba wydrukowane. Ale Roger pisał w którymś z artykułów w #300, że im zeszło prawie 4000 sztuk w przedsprzedaży. :o  Więc podejrzewam, że wysyłka tego to może być niezłe przedsięwzięcie. :D W opisie aukcji było info, że wysyłka będzie zrealizowana do końca sierpnia. 

Opublikowano

Człowiek przestał śledzić media socjalne i go omija akcja ze Szmatławcem #0 (╯°□°)╯ ︵┴─┴ 

Trzeba będzie pilnować jak tylko dodatkowe egzemplarze trafią do sklepiku, ehh...

Opublikowano
6 minut temu, Badus napisał:

Człowiek przestał śledzić media socjalne i go omija akcja ze Szmatławcem #0 (╯°□°)╯ ︵┴─┴ 

Trzeba będzie pilnować jak tylko dodatkowe egzemplarze trafią do sklepiku, ehh...

Wystarczy forum śledzić i nic cie nie ominie :sonkassie:

Opublikowano
4 minuty temu, Shen napisał:

Wystarczy forum śledzić i nic cie nie ominie

Panie, to już w ogóle! :reggie:

Opublikowano
20 minut temu, SlimShady napisał:

Do końca sierpnia.

Damn,  jeszcze tyle czekanka :/

A po 300setnym numerze hajpik jeszcze mocniej się podniósł. 

Opublikowano
  • Autor

Zerowy w czwartek/piątek ma być już w redakcji, więc podejrzewam, że wysyłka ruszy pełną parą w poniedziałek. 

Opublikowano

ten zerowy będzie też w pdfie? w sumie ja już czytam 50:50 wersje papierową z pdfem... tutaj wiadomo, klasyczny numer pewnie będzie czytany na papierze, ale jednak czasem gdzieś coś muszę sprawdzić i pdfy mam zawsze pod ręką  

Opublikowano
W dniu 12.08.2022 o 10:18, grzybiarz napisał:

DTP jest zrobiony, druk to inna kwestia...

Opublikowano
15 minut temu, Konsolite napisał:

DTP jest zrobiony, druk to inna kwestia...

Malutki burdelik;). Do końca września może wyjdzie. Ja z psxem już się do tego przyzwyczaiłem. Zresztą kto go czyta dla najnowszych wiadomości?

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zerowy na 3 paletach wjechał do redakcji :) Blisko 5000 przesyłek do spakowania :obama:

299238357_757846028799022_7353417951172844677_n.jpg

Opublikowano

To chyba trzeba prewencyjnie napisać maila do @lapusz, bo chyba ani razu jeszcze nie zdarzyło się tak, żebym nie załapał się do koszyczka "wszyscy dostali tylko nie ja" :)