Opublikowano 19 lipca 20222 l No dawać, trzeba zrobić kolejny recykling assettów. Nawet widzę ciuszki te same mają
Opublikowano 19 lipca 20222 l Autor 10 minut temu, Pupcio napisał: ty młody to lepiej napisz czy pokończyłeś już 3-5? ja tam czekam z chujem w ręku, siadło mi to jako jrpg, nowe postaci i miejscówka nowa
Opublikowano 19 lipca 20222 l fajnie, że nowa miejscówka, bo bałem się, że skoro zrobili yokohame to chińczyki fajrant mają z miastami do Y10
Opublikowano 19 lipca 20222 l 15 minut temu, Figuś napisał: ty młody to lepiej napisz czy pokończyłeś już 3-5? ja tam czekam z chujem w ręku, siadło mi to jako jrpg, nowe postaci i miejscówka nowa W przyszłym miesiącu zaczynam 6ke giga hajp bo uwielbiam ten ich nowy silnik no i pożegnanie z tym kurwiem kiryu 5 lat życia spędziłem z tym chińczykiem
Opublikowano 19 lipca 20222 l Ciesz się, że nie 17 lat, bo już dawno byś umarł jak po Valhalli, a te miasta, to i tak się prawie niczym nie różnią. Musieliby chociaż zmienić kraj na Chiny, czy Koreę Południową.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Autor Y6 jest króciutka 20h to aż nadto na samą fabułę, platynka przez grind w minigierce to jakieś dodatkowe 30h
Opublikowano 19 lipca 20222 l Chciałbym się wkręcić w tę serię, ale coś nie idzie. Trochę odstrasza perspektywa spędzania 50+ godzin w każdej części. Edytowane 19 lipca 20222 l przez Bigby
Opublikowano 19 lipca 20222 l Siódemeczka była zajebista ale podejrzewam, że tutaj będzie już mocny recykling. Jeśli będzie w passie to oczywiście ogram bo bawiłem się dobrze przez te 50 godzin.
Opublikowano 19 lipca 20222 l 14 minut temu, Bigby napisał: Chciałbym się wkręcić w tę serię, ale coś nie idzie. Trochę odstrasza perspektywa spędzania 50+ godzin w każdej części. Nie ma co tak patrzeć. Bo po pierwsze to zaczyna się i kończy na yakuzie 0 to pierwsza i najważniejsza zasada nie wpierdol się w ten toksyczny związek jak ja młody Możesz zacząć od judgementa albo yakuzy 7 jak Nie odpowiada Ci bitka w klasycznym yakuzowym stylu. Pamiętaj, jak skończysz jakuze zapominasz że w to grałeś i nie odpalasz kolejnej części. Kmiota nie udało mi się ocalić ale Ciebie uratuje
Opublikowano 19 lipca 20222 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Nie ma co tak patrzeć. Bo po pierwsze to zaczyna się i kończy na yakuzie 0 to pierwsza i najważniejsza zasada nie wpierdol się w ten toksyczny związek jak ja młody Możesz zacząć od judgementa albo yakuzy 7 jak Nie odpowiada Ci bitka w klasycznym yakuzowym stylu. Pamiętaj, jak skończysz jakuze zapominasz że w to grałeś i nie odpalasz kolejnej części. Kmiota nie udało mi się ocalić ale Ciebie uratuje Tylko jak tak można skończyć historię pana Kiryu na Y0?
Opublikowano 19 lipca 20222 l 6 minut temu, Bigby napisał: Tylko jak tak można skończyć historię pana Kiryu na Y0? Ten odpad kiryu to tylko przystaweczka do pięknej opowieści Pana Majimy
Opublikowano 19 lipca 20222 l Godzinę temu, Pupcio napisał: Pamiętaj, jak skończysz jakuze zapominasz że w to grałeś i nie odpalasz kolejnej części. Kmiota nie udało mi się ocalić ale Ciebie uratuje Po Y0 jeszcze nie odpaliłem kolejnej części (choć kupiłem Kiwami 1 i 2 xd), więc może zdarzy mi się szybciej umrzeć, niż mieć okazję zagrać.
Opublikowano 19 lipca 20222 l aa okej, byłem pewny że w kiwi 1 też już grałeś. Chociaż kurde kiwi 1 i 2 też kozackie