Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gothic Remake

Featured Replies

Opublikowano

To może być sraka roku, chyba żaden news z kulisów produkcji nie nastrajał optymistycznie. Ale zobaczymy w piątek, może Alkimia dokonała niemożliwego

• Odpowiedzi 214
  • Wyświetleń 23,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Właśnie przyszła giereczka z oficjalnego sklepu THQ i o dziwo działa a z tego co widzę na pudełku w stosunku do wersji na xsx nic nie trzeba pobierać i gra jest na płytce.

• \\ Już mniejsza z tymi paskudami, które wyglądają jakby wyrwały się z jakiejś gry Neila Druckmanna, ale cenzurowania gry dla dorosłych to nie rozumiem w ogóle. Brutalna tematyka, niewolnictwo, tortu

• Kobiety w Gothicu? Nie bluźnij

Opublikowano
26 minut temu, jimmy napisał(a):

To może być sraka roku

Którą zjemy ze smakiem.

Opublikowano
Godzinę temu, GSPdibbler napisał(a):

Jak ja obydwa elexy przechodziłem to dla mnie to może być gra roku 🤣

Ja przeszedłem zmierzch bogów, więc dla mnie to może być gra dekady.

Opublikowano

Ja też weteran Elexów, drewno mi nie straszne.

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, jimmy napisał(a):

To może być sraka roku, chyba żaden news z kulisów produkcji nie nastrajał optymistycznie.

To zależy bo preview od Luke'a Stephensa było właśnie dość optymistyczne, a on często bywa bardzo krytyczny.

https://www.youtube.com/watch?v=2eaN_2UYDvk

Opublikowano

Ta gra nie ma szans zebrać dobrych recek, bez przesady. Nie ma szans przebić Greedfalla 1, chociaż podobno DWÓJKA przebiła standardy tej gry w tartaku.

Gothic 1 po demku to przy Greedfall półka niżej, prawdopodobnie na tą grę czekają tylko Polacy z nostalgią na oczach, ja zagram z ciekawości, ale raczej nie od razu.

Opublikowano

Jak peak serii Gothic 2 ma 79 na meta to remake też dostanie 70 parę pkt maksymalnie. Za takie noty wszystkich recenzentów powinno się zebrać w jednym miejscu i uwięzić ich pod magiczną barierą.

Opublikowano
1 minutę temu, Czokosz napisał(a):

Jak peak serii Gothic 2 ma 79 na meta to remake też dostanie 70 parę pkt maksymalnie. Za takie noty wszystkich recenzentów powinno się zebrać w jednym miejscu i uwięzić ich pod magiczną barierą.

Stawiam na mid 60, ale może od czasów demka naprawili to i tamto.

Opublikowano

Na początku UV mówi, że nie dostał klucza recenzenckiego i że nie tylko on miał problem z dostępnością. Strach hiszpanów przed opinią potężnego łysego fachowca nie zwiastuje nic dobrego. No ale jaki by tam nie był burdel optymalizacyjny i ilość bugów to już muszą to wydać, bo tyle się pierdolą z tym rimejkiem, że pewnie wydawcy skończyła się cierpliwość i chęć dalszego pompowania kasy w ten projekt.

Opublikowano

Ja oczekuje tytułu na podobnym poziomie co Risen albo Two worlds i raczej to otrzymam. Nawet przez moment patrząc na ten tytuł nie przyszło mi na myśl że to będzie gra na 8 w góre, two world ma 5 na meta a zrobiłem kiedyś prawie calaka.

Opublikowano
50 minut temu, Czokosz napisał(a):

Jak embargo jest ustawione na 5 czerwca czyli dzień premiery to ja bym podchodził ostrożnie z tym przekroczeniem 70 punktów na meta. Gothic II to jednak kultowy klasyk, który był peakiem serii, a Remake jak na razie to słyszę same narzekania.

Opublikowano

Czekam na piatunio, niech się sprzeda na tyle by dwójkę z nk zrobili