Opublikowano 7 godzin temu7 godz. To może być sraka roku, chyba żaden news z kulisów produkcji nie nastrajał optymistycznie. Ale zobaczymy w piątek, może Alkimia dokonała niemożliwego
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 26 minut temu, jimmy napisał(a):To może być sraka rokuKtórą zjemy ze smakiem.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jak ja obydwa elexy przechodziłem to dla mnie to może być gra roku 🤣
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ciekaw jestem czy to wyjdzie znośnie, jak będzie powyżej 70 na meta to kupuję.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, GSPdibbler napisał(a):Jak ja obydwa elexy przechodziłem to dla mnie to może być gra roku 🤣Ja przeszedłem zmierzch bogów, więc dla mnie to może być gra dekady.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 3 godziny temu, jimmy napisał(a):To może być sraka roku, chyba żaden news z kulisów produkcji nie nastrajał optymistycznie.To zależy bo preview od Luke'a Stephensa było właśnie dość optymistyczne, a on często bywa bardzo krytyczny.https://www.youtube.com/watch?v=2eaN_2UYDvk
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ta gra nie ma szans zebrać dobrych recek, bez przesady. Nie ma szans przebić Greedfalla 1, chociaż podobno DWÓJKA przebiła standardy tej gry w tartaku.Gothic 1 po demku to przy Greedfall półka niżej, prawdopodobnie na tą grę czekają tylko Polacy z nostalgią na oczach, ja zagram z ciekawości, ale raczej nie od razu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jak peak serii Gothic 2 ma 79 na meta to remake też dostanie 70 parę pkt maksymalnie. Za takie noty wszystkich recenzentów powinno się zebrać w jednym miejscu i uwięzić ich pod magiczną barierą.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, Czokosz napisał(a):Jak peak serii Gothic 2 ma 79 na meta to remake też dostanie 70 parę pkt maksymalnie. Za takie noty wszystkich recenzentów powinno się zebrać w jednym miejscu i uwięzić ich pod magiczną barierą.Stawiam na mid 60, ale może od czasów demka naprawili to i tamto.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Na początku UV mówi, że nie dostał klucza recenzenckiego i że nie tylko on miał problem z dostępnością. Strach hiszpanów przed opinią potężnego łysego fachowca nie zwiastuje nic dobrego. No ale jaki by tam nie był burdel optymalizacyjny i ilość bugów to już muszą to wydać, bo tyle się pierdolą z tym rimejkiem, że pewnie wydawcy skończyła się cierpliwość i chęć dalszego pompowania kasy w ten projekt.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja oczekuje tytułu na podobnym poziomie co Risen albo Two worlds i raczej to otrzymam. Nawet przez moment patrząc na ten tytuł nie przyszło mi na myśl że to będzie gra na 8 w góre, two world ma 5 na meta a zrobiłem kiedyś prawie calaka.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 50 minut temu, Czokosz napisał(a):Jak peak serii Gothic 2 ma 79 na meta to remake też dostanie 70 parę pkt maksymalnie. Za takie noty wszystkich recenzentów powinno się zebrać w jednym miejscu i uwięzić ich pod magiczną barierą.Jak embargo jest ustawione na 5 czerwca czyli dzień premiery to ja bym podchodził ostrożnie z tym przekroczeniem 70 punktów na meta. Gothic II to jednak kultowy klasyk, który był peakiem serii, a Remake jak na razie to słyszę same narzekania.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czekam na piatunio, niech się sprzeda na tyle by dwójkę z nk zrobili