Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Stają się łatwiejsze, bo każdy poziom wtajemniczenia sprawia, że znikają połączenia pomiędzy "blaszkami", wytrychy wytrzymują więcej naprężeń, zanim się złamią, a złamanie nie resetuje progresu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Po czasie to jest bardzo prosta zagadka, teraz o wiele bardziej to doceniam niż na początku no i zwiększenie poziomu umiejętności znacznie ułatwia otwarcie. Fajnie, że jest to zagadka logiczna a nie proste kręcenie analogiem w kółko.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. IMO jak na poziom mistrzowski nadal są za trudne, a nagrody w samych skrzyniach nie odzwierciedlają trudu włożonego w ten proces.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 40 minut temu, ASX napisał(a):Czy szkolenie z otwierania zamków sprawia że są one faktycznie łatwiejsze?Ta minigierka to jakieś nieporozumienieNa początku jest trudno bo nie wiadomo o co chodzi. Jak się ulepszy otwieranie zamków to juz gladziutko idzie. Mnie tylko pokonał ten do opuszczonej wieży, ale wlazłem tam inaczej.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 6 minut temu, XM. napisał(a):IMO jak na poziom mistrzowski nadal są za trudne, a nagrody w samych skrzyniach nie odzwierciedlają trudu włożonego w ten proces.Pierwsze co przelatujesz przez wszystkie zamki żeby sprawdzić połączenia i dopiero rozwiązujesz zagadkę, minuta roboty z zamkiem. Najgorsze co można zrobić to od razu próbować.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 10 minut temu, GSPdibbler napisał(a):Mnie tylko pokonał ten do opuszczonej wieży, ale wlazłem tam inaczej.To w ogóle jest mega, że można otworzyć drzwi wytrychem, można wskoczyć ze skał przez dziurę w ścianie, a jak ktoś jest bardziej spostrzegawczy to kawałek dalej dwóch bandytów pilnuje skrzyni, w której jest klucz do wieży - jak odpowiednio zeskoczysz za plecy to można oyebać skrzynkę i wyjść stamtąd bez żadnej konfrontacji z typami.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, Wredny napisał(a):To w ogóle jest mega, że można otworzyć drzwi wytrychem, można wskoczyć ze skał przez dziurę w ścianie, a jak ktoś jest bardziej spostrzegawczy to kawałek dalej dwóch bandytów pilnuje skrzyni, w której jest klucz do wieży - jak odpowiednio zeskoczysz za plecy to można oyebać skrzynkę i wyjść stamtąd bez żadnej konfrontacji z typami.JA się wspiąłem, przypadkiem trafiłem na miejsce do wspinaczki, więc dodajemy jeszcze jeden sposob. I chyba przemiana w chrząszcza zadziała, tam chyba dziura jest.