Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor @Dalhi - tak, dokładnie to.Klucz do kajuty kapitana jest właśnie w tej jaskini goblinów z trollem niespodzianką, a ze skrzynką się poddałem i znalazłem kombinację na YT.Jakby co to scroll z telekinezą znalazłem w którymś z wraków pod sam koniec zatoczki, prawie przy tej zalanej świątyni.Tak w ogóle to całkiem ładny ten Black Flag remake
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja kompletnie nie rozumiem zarzutów, że świat gry jest zbyt skondensowany czy za mały. Dla mnie tak powinny wyglądać gry RPG. Jest idealny rozmiarowo. Nie ma znaczników, na każdym kroku coś jest ale podawane nienachalnie, opcjonalnie. Jest też mocno wertykalny co mi się podoba.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Zwój telekinezy mam, chyba trzeba tam wrócić, może i ze skrzynią w kajucie znowu się pomęczę. Mam już otwieranie zamków na mistrzowskim poziomie ale niektóre zamki to nadal niezła łamigłówka.W okolicach tej łajby nieco bliżej bariery pod wodą można znaleźć jeszcze ze dwie skrzynie, tylko trzeba nieco porozglądać się za wrakami na dnie no i bez umiejętności nurkowania raczej nie ma szans na otawrcie zamka
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mam wrażenie, że niektóre zamki na maksymalnej trudności są proste, a jak otwierałem drzwi w twierdzi, że niby easy zamek to się męczyłem, chyba, że to odwrotnie działa :D.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tak z tym poziomem trudności to jest loteria moim zdaniem. Muszę jeszcze podniejść umiejętność otwierania zamków. Jeszcze jeden luźny zamek i będzie to bajka.