Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ZgRedcasty

Featured Replies

• Odpowiedzi 475
  • Wyświetleń 69 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Subik wpada zatem! Mamy tu fanów Like a Dragon?  Plus w ramach małego eksperymentu nagrałem coś w pojedynkę. Etatowy fach to trochę ułatwia, takie gadanie samemu do siebie. W każ

• Trudno o bardziej pasującą rzecz do tematu ZgRedcasty. W początku czegoś, co pewnie będzie kilkuletnim cyklem, rozmawiam z Kalim i Norbim o pierwszym numerze Ekstrima i o growej rzeczywistości 1997 ro

• Jeszcze miesiąc się nie skończył, a mamy dla Was nowy odcinek miłego oglądania / słuchania      

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, łom napisał(a):

@Piechota 3:24 Jak & DAxter a nie Dexter :whyyy:

i co z tego, że ja to wiem od ćwierć wieku, jak czasem coś takiego się jebnie samo z siebie <bezradny>

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

A wiedzieliście, że cały kanał Wciśnij Start siedzi drugi tydzień w Japonii? :kaz:

Opublikowano
Godzinę temu, Piechota napisał(a):

A wiedzieliście, że cały kanał Wciśnij Start siedzi drugi tydzień w Japonii? :kaz:

wiem i czekam na wrażenia. mam nadzieję, że Konsolajte nie wpakował Was w żadne kłopoty, w stylu że zaatakował po pijaku gang yakuzy.

Opublikowano
1 godzinę temu, Piechota napisał(a):

Gadacie o tym od jakichś szesnastu lat, więc wiedzieliśmy.

Będą Pograduszki we wrześniu?

Opublikowano
  • Autor
W dniu 28.09.2024 o 02:14, Kmiot napisał(a):

Gadacie o tym od jakichś szesnastu lat, więc wiedzieliśmy.

Będą Pograduszki we wrześniu?

Będą. Ale ponoć z ich jakością wyszło nieco eksperymentalnie. W ogóle kilka rzeczy nagraliśmy tutaj.

Opublikowano

Póki Konsolite spożywa alkohol i w tym samym czasie nagrywa z Wami, to jakość zawsze będzie eksperymentalna.

Opublikowano

Będzie słuchane dzisiaj. Fajnie, że spaliście we trzech na jednym łóżku.

Opublikowano

@Piechota

Słucham na bieżąco i dzięki Bez Dyskusji odkryłem 1000xresist i przeszedłem w dwa dni, ale mogłeś oznaczyć, że walicie spoilerami na lewo i prawo w opisie. Po 20 min to wyrzuciłem słuchawki z uszu. Narracja idzie, napięcie utrzymuje się i od razu zajebany spoiler z połowy gry, a minute później zakończenie. Nie robi siem tak.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, MichAelis napisał(a):

@Piechota

Słucham na bieżąco i dzięki Bez Dyskusji odkryłem 1000xresist i przeszedłem w dwa dni, ale mogłeś oznaczyć, że walicie spoilerami na lewo i prawo w opisie. Po 20 min to wyrzuciłem słuchawki z uszu. Narracja idzie, napięcie utrzymuje się i od razu zajebany spoiler z połowy gry, a minute później zakończenie. Nie robi siem tak.

Ej, ale tam dokładnie mówiliśmy, że „od tego momentu spoilujemy, wróćcie, jak skończycie”, prawda?

Opublikowano

Az przewinąłem, i faktycznie w 18 minucie jest wzmianka, ale jakoś mi uciekła chyba. Trawę kosiłem w trakcie i za słabo było zasygnalizowane :nosacz2: 1000x Resist 9/10

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Gramy w Bez dyskusji wszyscy, wiadomo, ale nim będą rozmowy o grze…

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jeśli w pomieszczeniu nagle zaczął padać deszcz, to znaczy, że w pobliżu czai się… pierwsza z dwóch rozmów o Blooberowskim remake’u w tym podcaście :D 

Opublikowano

Odcineczek odsłuchany i czekam na część drugą. Mam tylko taką jedną uwagę do Ciebie, Panie @Piechota. Mam wrażenie, że przez obowiązek prowadzenia dyskusji nie masz szansy rozwinąć skrzydeł i podzielić się swoimi wrażeniami. Takiego problemu nie ma oczywiście przy Twoich solowych platformowych odcinkach, czy też nawet przy odcinkach, w których występujesz z jeszcze jedną osobą. Natomiast przy 3+ odnoszę wrażenie, że jesteś zbyt skupiony na zadawaniu pytań i ogólnym ogarnianiu reszty towarzystwa. Lubię słuchać Ciebie i Twoich przemyśleń, więc odczuwam pewien brak Piechoty w Piechocie :D

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Pix napisał(a):

Odcineczek odsłuchany i czekam na część drugą. Mam tylko taką jedną uwagę do Ciebie, Panie @Piechota. Mam wrażenie, że przez obowiązek prowadzenia dyskusji nie masz szansy rozwinąć skrzydeł i podzielić się swoimi wrażeniami. Takiego problemu nie ma oczywiście przy Twoich solowych platformowych odcinkach, czy też nawet przy odcinkach, w których występujesz z jeszcze jedną osobą. Natomiast przy 3+ odnoszę wrażenie, że jesteś zbyt skupiony na zadawaniu pytań i ogólnym ogarnianiu reszty towarzystwa. Lubię słuchać Ciebie i Twoich przemyśleń, więc odczuwam pewien brak Piechoty w Piechocie :D

Ogolnie to ja często słyszę (słuszny) zarzut, że za dużo w podcastach zabieram głos i czasem staram się to u siebie temperować. Natomiast w drugim odcinku pozwoliłem sobie na trochę więcej, więc powinieneś być kontent. Dzięki za miłe słowa :) 

Opublikowano

Ja nadal trochę się cykam, bo mimo, że dodaliście do tytułu "bez spoilerów", to nie do końca wiem co to oznacza. Fabułę generalnie znam, więc o to się nie boję. Boję się natomiast, że zepsuje sobie efekt zaskoczenia w kwestii wprowadzonych zmian w rozgrywce względem oryginału.

Generalnie chyba się wstrzymam (SH2R zacznę jakoś w przyszłym tygodniu) i potem obejrzę wszystko, skoro to dopiero pierwsza część. 

PS ostatnio mnie zmotywowaliście do odświeżenia filmowego SH, więc jestem w gazie.

Opublikowano

Akurat pod względem spoilerów to Adam bardzo się pilnuje i nigdy mi niczego nie zepsuł. Natomiast Konsolka jak się odpali po kilku browarach to jest szansa, że dowiesz się wszystkiego, a nawet więcej :/ 

Opublikowano
7 godzin temu, Pix napisał(a):

Akurat pod względem spoilerów to Adam bardzo się pilnuje i nigdy mi niczego nie zepsuł. Natomiast Konsolka jak się odpali po kilku browarach to jest szansa, że dowiesz się wszystkiego, a nawet więcej :/ 

Adam nie kończy gier, więc nie ma co spolerować ;)
Postarm(y) się wrzucać ostrzeżenia ;)

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, Konsolite napisał(a):

Adam nie kończy gier, więc nie ma co spolerować ;)
Postarm(y) się wrzucać ostrzeżenia ;)

spoilować* ;) 

Opublikowano

Kolejny Vlog o tym co robiliśmy w KKW, miłego oglądania, niekoniecznie do sushi z biedronki ;)

Edytowane przez Konsolite

Opublikowano
  • Autor

I jeśli ktoś czekał – jest zakończenie rozmowy o Remake’u :) 

Opublikowano

Prawie na CHlejoween, idealnie na Wszystkich Wciętych, jeszcze przed zaPuszkami - straszny, listopadowy odcinek.

Opublikowano

Dopiero co narzekałem, że za mało słyszę Piechotę w Bez Dyskusji, a teraz odpalam Pograduszki i dostaję Konsolkę co 5 sekund wcinającego się Adamowi w słowo. Dobrze, że Potężny Adaś w końcu eksplodował i wyjaśnił Dariusza w kilku zdaniach przy dyskusji o sajlent hillu 2 :gigabeta: