Opublikowano 23 stycznia 20241 r Godzinę temu, Bzduras napisał: Mejm jak zawsze nadaje z epoki kamienia łupanego, gdy VF nie dość, że żyło to jeszcze coś znaczyło. Może po tych udanych rezurekcjach i Sega coś zakombinuje. Moim marzeniem (małym) jest aby jakaś postać/kilka postaci z VF pojawiło się w Tekkenie
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Ja to samo od cdkeys będę czekał na kluczyk nie wiadomo kiedy w Media Expert dodatkowo zamówiłem sobie ten zestaw z czapką, yebac biedę będę miał na ps5 i na PC xD
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Obecnie mam tylko wersję na PS5, ale i na PC przyjdzie czas, gdy złoży się nowego kompa, a playstation plus będzie kosztować 999zł
Opublikowano 24 stycznia 20241 r Na Xboxie na Nowej Zelandii to pewnie jutro od południa będzie można grać. Tak?
Opublikowano 24 stycznia 20241 r Czuję że pudełko dojdzie po niedzieli, to weekend bez grania. Trudno, przeżyję jakoś
Opublikowano 24 stycznia 20241 r Ten jego śmiech to trochę "żenuncja". Edytowane 24 stycznia 20241 r przez Shankor
Opublikowano 24 stycznia 20241 r 24 minuty temu, Shankor napisał: trochę "żenuncja" Jak jest żenuncja to znak że idealnie wpisuje się w tekkena Tam wszystko jest na cringu i nikt o nic nie pyta
Opublikowano 24 stycznia 20241 r Dokladnie - tekken 4 byl malo cringowy i jak to wyszlo? Prawie seria zdechla.
Opublikowano 24 stycznia 20241 r Te powody o ktorych mowisz, nie wplywaly na sprzedaz - hardkorzy to maly odsetek klientow. Swoja droga, ostatnio sobie wspominalem t4 i w sumie byl bardzo odwazny i zbyt surowo oceniany w tamtych czasach.
Opublikowano 24 stycznia 20241 r Bardzo miło wspominam Lotnisko i honmaru mega klimat No i ilość błysków podczas walki fajnie stonowane. Dla mnie o wiele czyściej to wygląda niż w t8. Zresztą wiele osób narzeka w temacie że mogłoby być trochę mniej "wybuchów" Dla przypomnienia:
Opublikowano 24 stycznia 20241 r Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: Tekken 4 z innych powodów prawie pogrzebał serię Różnice wysokości na arenach, just frame Jina, dziwna fizyka podczas robienia juggli, infinite combo dla Steve'a. Coś na pewno pominąłem.
Opublikowano 24 stycznia 20241 r 5 godzin temu, yaczes napisał: Dokladnie - tekken 4 byl malo cringowy i jak to wyszlo? Prawie seria zdechla. Śmiem twierdzić, że T5 był najmniej cringowy. Stonowane kolory, normalne stroje, z pokemonów tylko Kuma/Panda (ew. Lili w DR), poważna atmosfera, areny bez udziwnień (oprócz pingwinów). T4 chorowało na coś innego - zesrany system, w tym aren (niedopracowane ściany i różnica wysokości), kiepski balans. Pomijając to, troszkę się wkurzam i czekam na mój kluczyk, na steamie gra droższa o 100 zł, ale spokój umysłu warta każdej ceny.
Opublikowano 24 stycznia 20241 r 5 minut temu, Shankor napisał: Śmiem twierdzić, że T5 był najmniej cringowy. Stonowane kolory, normalne stroje, z pokemonów tylko Kuma/Panda (ew. Lili w DR), poważna atmosfera, areny bez udziwnień (oprócz pingwinów). T4 chorowało na coś innego - zesrany system, w tym aren (niedopracowane ściany i różnica wysokości), kiepski balans. Pomijając to, troszkę się wkurzam i czekam na mój kluczyk, na steamie gra droższa o 100 zł, ale spokój umysłu warta każdej ceny. przeciez t5 to festyniarski klimat typowy dla tekkena, gdzie jedynie czwórka się wyróżnia i próbuje być bardziej stonowana Edytowane 24 stycznia 20241 r przez tlas
Opublikowano 24 stycznia 20241 r Mi bardziej przeszkadza w nowych ten DnB soundtrack i tryliard kostiumów jak z kabaretu, no ale znak czasów. Ważne, że gameplay na miejscu.
Opublikowano 24 stycznia 20241 r Czy w reckach gdzieś pojawiały się teksty o słabym kodzie sieciowym? Nie ukrywam ale zawsze po ograniu story człowiek chciał się zmierzyć i od razu lag dawał się we znaki przy wciskaniu przycisków i odstraszało to od dalszego grania
Opublikowano 24 stycznia 20241 r W recenzjach na próżno tego szukać bo są pisane przez debili. z tego co mówi max dood na yt, kod sieciowy jest taki, że na wifi nie ma co odpalać, a na kablu szału nie ma. typowy tekken. Edytowane 24 stycznia 20241 r przez tlas
Opublikowano 24 stycznia 20241 r 22 godziny temu, Redmitsu napisał: Ja to samo od cdkeys będę czekał na kluczyk nie wiadomo kiedy w Media Expert dodatkowo zamówiłem sobie ten zestaw z czapką, yebac biedę będę miał na ps5 i na PC xD cdkeys wysyła kody zawsze w dzień premiery. Od lat tam kupuję i zawsze kody na preordery pojawiają sie na skrzynce i profilu na premierę. Zero problemów.
Opublikowano 24 stycznia 20241 r 1 godzinę temu, Shankor napisał: Śmiem twierdzić, że T5 był najmniej cringowy. Stonowane kolory, normalne stroje, z pokemonów tylko Kuma/Panda (ew. Lili w DR), poważna atmosfera, areny bez udziwnień (oprócz pingwinów). T4 chorowało na coś innego - zesrany system, w tym aren (niedopracowane ściany i różnica wysokości), kiepski balans. Pomijając to, troszkę się wkurzam i czekam na mój kluczyk, na steamie gra droższa o 100 zł, ale spokój umysłu warta każdej ceny. A kangur ? T5 był wg mnie bardziej cringowy od T4, ale na znośnym poziomie w porównaniu do T6/TTT2/T7.