Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Mejm jak zawsze nadaje z epoki kamienia łupanego, gdy VF nie dość, że żyło to jeszcze coś znaczyło. Może po tych udanych rezurekcjach i Sega coś zakombinuje.

Moim marzeniem (małym) jest aby jakaś postać/kilka postaci z VF pojawiło się w Tekkenie :)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 140,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeśli dodadzą Lidię, nie musicie dziękować.  

• .

• To było mądre zagranie z premierą o tej godzinie, bo Japończycy mogli rano usiąść i naprawić. Podobno działa już dobrze.   Kurier dotarł z kolekcjonerką, pudełko zacnej wielkości. Planuję ju

Opublikowano

Ja to samo od cdkeys będę czekał na kluczyk nie wiadomo kiedy :/ 

w Media Expert dodatkowo zamówiłem sobie ten zestaw z czapką, yebac biedę będę miał na ps5 i na PC xD 

Opublikowano

Obecnie mam tylko wersję na PS5, ale i na PC przyjdzie czas, gdy złoży się nowego kompa, a playstation plus będzie kosztować 999zł :P

Opublikowano

jest i preload

ale chuj z tym bo czekam na kluczyk 

Opublikowano

Na Xboxie na Nowej Zelandii to pewnie jutro od południa będzie można grać.

Tak?

Opublikowano

GEiSUwaa8AARkqb.thumb.jpeg.4f2ace9994c1b80febbb9311b63b3a23.jpeg

Wygląda na to, że premiera jest globalna względem północy CET, więc

Opublikowano

Czuję że pudełko dojdzie po niedzieli, to weekend bez grania. Trudno, przeżyję jakoś :macek:

Opublikowano

Ten jego śmiech to trochę "żenuncja".

Edytowane przez Shankor

Opublikowano
24 minuty temu, Shankor napisał:

trochę "żenuncja"

Jak jest żenuncja to znak że idealnie wpisuje się w tekkena

Tam wszystko jest na cringu i nikt o nic nie pyta ;)

Opublikowano

Dokladnie - tekken 4 byl malo cringowy i jak to wyszlo? Prawie seria zdechla.

Opublikowano

Te powody o ktorych mowisz, nie wplywaly na sprzedaz - hardkorzy to maly odsetek klientow.

Swoja droga, ostatnio sobie wspominalem t4 i w sumie byl bardzo odwazny i zbyt surowo oceniany w tamtych czasach.

Opublikowano

Bardzo miło wspominam 

Lotnisko i honmaru mega klimat ;)

No i ilość błysków podczas walki fajnie stonowane. Dla mnie o wiele czyściej to wygląda niż w t8. 

Zresztą wiele osób narzeka w temacie że mogłoby być trochę mniej "wybuchów"

Dla przypomnienia:

Opublikowano
Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał:

Tekken 4 z innych powodów prawie pogrzebał serię:CoolStoryBro:

Różnice wysokości na arenach, just frame Jina, dziwna fizyka podczas robienia juggli, infinite combo dla Steve'a.

Coś na pewno pominąłem.

Opublikowano

czwórka jaka była, taka była, ale klimat miała nie do podjebania

Opublikowano

Dzieki T4 powstal T5 wiec oplacalo sie.

Opublikowano
5 godzin temu, yaczes napisał:

Dokladnie - tekken 4 byl malo cringowy i jak to wyszlo? Prawie seria zdechla.

Śmiem twierdzić, że T5 był najmniej cringowy. Stonowane kolory, normalne stroje, z pokemonów tylko Kuma/Panda (ew. Lili w DR), poważna atmosfera, areny bez udziwnień (oprócz pingwinów). T4 chorowało na coś innego - zesrany system, w tym aren (niedopracowane ściany i różnica wysokości), kiepski balans. 

Pomijając to, troszkę się wkurzam i czekam na mój kluczyk, na steamie gra droższa o 100 zł, ale spokój umysłu warta każdej ceny. :master:

Opublikowano
5 minut temu, Shankor napisał:

Śmiem twierdzić, że T5 był najmniej cringowy. Stonowane kolory, normalne stroje, z pokemonów tylko Kuma/Panda (ew. Lili w DR), poważna atmosfera, areny bez udziwnień (oprócz pingwinów). T4 chorowało na coś innego - zesrany system, w tym aren (niedopracowane ściany i różnica wysokości), kiepski balans. 

Pomijając to, troszkę się wkurzam i czekam na mój kluczyk, na steamie gra droższa o 100 zł, ale spokój umysłu warta każdej ceny. :master:

IMG_8809.webp

przeciez t5 to festyniarski klimat typowy dla tekkena, gdzie jedynie czwórka się wyróżnia i próbuje być bardziej stonowana

Edytowane przez tlas

Opublikowano

Czy w reckach gdzieś pojawiały się teksty o słabym kodzie sieciowym? 

Nie ukrywam ale zawsze po ograniu story człowiek chciał się zmierzyć i od razu lag dawał się we znaki przy wciskaniu przycisków i odstraszało to od dalszego grania 

Opublikowano

W recenzjach na próżno tego szukać bo są pisane przez debili.

z tego co mówi max dood na yt, kod sieciowy jest taki, że na wifi nie ma co odpalać, a na kablu szału nie ma. typowy tekken.

Edytowane przez tlas

Opublikowano
22 godziny temu, Redmitsu napisał:

Ja to samo od cdkeys będę czekał na kluczyk nie wiadomo kiedy :/ 

w Media Expert dodatkowo zamówiłem sobie ten zestaw z czapką, yebac biedę będę miał na ps5 i na PC xD 

cdkeys wysyła kody zawsze w dzień premiery. Od lat tam kupuję i zawsze kody na preordery pojawiają sie na skrzynce i profilu na premierę. Zero problemów.

Opublikowano
1 godzinę temu, Shankor napisał:

A kangur :) ? T5 był wg mnie bardziej cringowy od T4, ale na znośnym poziomie w porównaniu do T6/TTT2/T7.