Donatello1991 1 374 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Ale to jest miodne. Fabułka też niczego sobie. Lubię takie gry gdy za bardzo nie są w kręgu moich zainteresowań a okazują się dobre i wciągające. Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Jakby ktoś chciał grać na XO, to na kinguin wersja z Argentyny 120 zetta wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 3 godziny temu, tlas napisał: Czytam na resetera wrażenia z online i uhuhu. Będzie rysa na DIAMENCIE. nawet jeśli, bo u mnie wszystko git, to te "problemy" potrwają może do pierwszego pacza, który pewnie wyjdzie za parę godzin. Harada już w nocy na twitterze pisał, ze wiedzą i ogarniają. na 20 walk raz miałem problem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Di 834 Opublikowano 26 Stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia To było mądre zagranie z premierą o tej godzinie, bo Japończycy mogli rano usiąść i naprawić. Podobno działa już dobrze. Kurier dotarł z kolekcjonerką, pudełko zacnej wielkości. Planuję jutro nagrać film z rozpakowania. Kontroler dodany do porównania wielkości. 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Z online to jest tak, że jeśli grasz na WiFi to psujesz grę sobie i innym. Niestety ten netcode tak jak i w T7 jakoś tak dziwnie działa z WiFi. Warto się trochę wysilić i pociągnąć ten kabel do konsoli/kompa a walki z grającymi przez WiFi odrzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Powinna byc opcja odrzucania takiego polaczenia z automatu nawet przy 4, 5 kreskach. Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 31 minut temu, UberAdi napisał: Z online to jest tak, że jeśli grasz na WiFi to psujesz grę sobie i innym. Niestety ten netcode tak jak i w T7 jakoś tak dziwnie działa z WiFi. Warto się trochę wysilić i pociągnąć ten kabel do konsoli/kompa a walki z grającymi przez WiFi odrzucać. I tak większość będzie grać na wifi xd Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia W Mortalu jest opcja odrzucenia wifi, tylko wtedy godzinę szukasz przeciwnika bo wszyscy na wifolcu Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Opcja ustawienia sobie OST z dowolnego tekkena <333333 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Chyba DOA5 pierwszy miał jukeboxa. Teraz to już powinien być standard. Nie mam nic do nowych utworów ale tendencja do dnb przez ostatnie dwie części trochę na jedno kopyto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Bez problemu wyszukuje Cross-Play? Myślałem kupić na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Giera jest konkret. Jest tym dla 6 i 7 czym 5 było dla 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Dwie płyty są na XSX? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Raczej nowy? start bym powiedział. Gra się o dziwo zupełnie inaczej. T7 mimo małego budżetu był udany i zarobił krocie co widać w t8 na każdym kroku, kocham tę grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Ja tam szczerze dobrze się bawiłem już przy 7. Trochę wrócił fun z Tekkena zwłaszcza, jak się trafił kolega żeby pograć na przerwie w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) Można jakoś przeglądać pojedyncze kawałki z poszczególnych części albo ustawiać sobie które chcemy żeby były odpalane? Coś nie mogę znaleźć a dobra jest, ale faza do każdej areny można sobie dopasować xd Edytowane 26 Stycznia przez tlas Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 1 godzinę temu, Shago napisał: Bez problemu wyszukuje Cross-Play? Myślałem kupić na PC. Tak, właśnie gralem z kimś kto pykał na PS5, a zaraz za nim był typo z Xboxem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Polecam końcowy filmik Kazuya xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 384 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Jak dostaje lanie od swojego ghosta to liczyć jako wygrana czy przegrana Naprawdę fajnie to działa i faktycznie ghost gra jak ja i robi te same nawyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia nr 188. Rewelacyjnie wypada nowy Tekken. Świetna gra. Kazuya i jego zakończenie. A ta ostatnia walka w trybie fabularnym... No i graficznie i systemowo kozak. PS Mój duch mnie zbił 3 razy. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia O, a teraz miałem na 4 kreskach takie zajebiste połączenie ze szok. Ja na xo, koleś na PC i bez laga. Poklepali sie 3 walki po 3 rundy, po walce po buziaku i do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 12 minut temu, Sylvan Wielki napisał: nr 188. Rewelacyjnie wypada nowy Tekken. Świetna gra. Taka łatwa/szybka platyna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia @Square nie więcej jak 8 godzin i maks 4/10 dla obeznanego z serią gracza. Jestem pewny, że jakby była możliwość zrobienia 100% w innej wersji, to stopiłbym komplet o dobre 3 godziny. Mój rekord w Tekkeńcach to 4 godz. 16 min. w TTT HD. Byłoby blisko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) Mam nadzieję że nowe areny będą dodawać często. Walcząc w "pałacu" Lee miałem wrażenie że gram w nowe Dead or Alive W sumie na chwilę obecną ciężko mi się do czegoś mocno przyczepić. Oby w jakiś patchu, w niedalekiej przyszłości dodali więcej mniej lub bardziej klasycznych strojów. Np; No chyba że można ten Niny jakoś odkryć/odblokować. Edytowane 26 Stycznia przez Alastor84 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 32 minuty temu, Alastor84 napisał: Oby w jakiś patchu, w niedalekiej przyszłości dodali więcej mniej lub bardziej klasycznych strojów. Dodadzą za kasę pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi