Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 157,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeśli dodadzą Lidię, nie musicie dziękować.  

• .

• To było mądre zagranie z premierą o tej godzinie, bo Japończycy mogli rano usiąść i naprawić. Podobno działa już dobrze.   Kurier dotarł z kolekcjonerką, pudełko zacnej wielkości. Planuję ju

Opublikowano

Dobry dub, nie było takiej reprezentacji Polski w japońskiej grze od czasu Fryderyka Chopina

Opublikowano
W dniu 27.05.2024 o 16:23, gekon napisał(a):

No nie ma wstydu, dobrze że akcentu nie zjebali. to mogło wyjść tragicznie 

w ogóle aktorka pod lidke ma całkiem fajny głos tylko gryzie się mocno z okrzykami bojowymi bo brzmią jakby ktoś inny je podkładał

Opublikowano

Ostatni poradnik do Tekkena 8 przed patchem 1.05. Tym razem padło na Xiajkę, którą grać uczył mnie Elian.

A o 10 zaczyna się top 8 TWT Mastera w Korei Południowej. 7 Koreańczyków, 1 Pakistańczyk. Nobi (zwycięzca Dreamhack Dallas) i Chikurin (zwycięzca Evo Japan) odpadli.

Stream oficjalny: https://www.twitch.tv/tekken

Restream u mnie: https://www.twitch.tv/jakubdi

Opublikowano

Ta gre sie nawet zle oglada  caly flowchart tej gry to cos safe na pale najlepiej Heat Engager trafil > RPS nie trafil > Aktywacja RPS dash RPS nie zgadles wybuchasz Next Round tyfp. 

Opublikowano

https://en.bandainamcoent.eu/tekken/news/tekken-8-patch-notes-105

Zabili moją grę na rzuty Kingiem, bo to nerf wymierzony praktycznie tylko w niego. Trochę smuteczek, ale jestem w stanie to zrozumieć. Znerfili też f, f ☆ 1, no kurwa dla mnie trochę dramat. Wolny i łatwy do SS cios zrobili słabszym  i z szybszym recovery na hicie (+7 -> +5). Dodatkowo osłabienie b+3:1+2. Mój kochany King ląduje w mid-tierze i wyżej dupy nie podskoczę.

king.jpg

Ponoć to jest balanse patch na następne 6-12 miesięcy. No kurwa, dlaczego? Myślą, że wszystko jest idealnie? Płacz jak ja pierdolę.

:frog:

Opublikowano

A weź odpal grę i spróbuj zrobić WD ;).

Opublikowano

Patch trochę od czapy, zmiany systemowe spoko, ale niektóre poprawki/nerfy u postaci to dramat. Wygląda to trochę tak jakby Namco losowało. W sumie podobnie było kilka lat temu przy SC6 (wprowadzali zmiany, z których po miesiącu-dwóch kompletnie się wycofywali).

Opublikowano

@Di eksperci zawsze byli w stanie robić wavedash Kingiem. Dla takich ćmoków jak ja, to jest nerf, bo teraz przy tym "beast step" King nie kuca i nie omija ciosów na high. Wcześniej można było robić CD WS+2 i schodziło się pod EWGF i power crush'ami na high. Teraz wyłapię wszystko na ryj. 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czas na kolejny poradnik, tym razem do popularnego Lawa, którym grać uczył mnie MTKD. Wersja 1.05, więc przez długi czas nic nie powinno się zmienić w balansie.

Czy znacie Marshalla, czy nie - oglądajcie!

Opublikowano

Jutro raniuśko raniusieńko Tekken Talk z Lidią, a już dziś ode mnie materiały z nią:

Opublikowano

Te nazwy kanałów to muszą takie pierdolne być? Ciężko się ogląda.

Opublikowano

Wrzuciłem tak, bo bałem się, że mi będą kradli filmy jak w grudniu. Musiałem wtedy robić krucjatę, kilka kanałów spadło przez to z rowerka.

Opublikowano
3 godziny temu, Di napisał(a):

Jutro raniuśko raniusieńko Tekken Talk z Lidią

Bedzie available now? :oh_you:

Opublikowano

Dowiemy się za kilka godzin... ;)

Opublikowano

Lidia wyjdzie 23 Lipca dla posiadaczy Season Passa a od 26 dla reszty.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale wybornie się paczy tego Tekkena 8. 

Co tydzień w sumie jakiś event. Teraz rekordowe EVO, dzisiaj finał 

Cudowny gameplay, Namco też dobrze to rozwija. Do tego słuchają graczy. Zapowiada się bitka na lata, a nie jak gooowno MK1

Opublikowano

O kurła, dzięki bogu jednak nie Fakruham