Opublikowano 22 lipca 20241 r to może w zimie bruce irvin zamiast tej karykatury fakjumama? pewnie marduk będzie
Opublikowano 3 sierpnia 20241 r Gra ktoś Lidką Sobieską? Wypada całkiem znośnie, ale już robi się jej pełno na online. Trochę jednak przekombinowali z balansem - niektóre combosy ma overpowered gdzie inne są zbyt słabe o minimalnym damage'u.
Opublikowano 16 sierpnia 20241 r Jak dla mnie to cos jest nie tak z dzwiekiem po twojej stronie, brzmisz jak z szuflady (dla porownania) filmik wczesniejszy jest spoko, Tenshi z kolei brzmi bardzo dobrze.
Opublikowano 16 sierpnia 20241 r Ciekawe, bo teraz używam lepszego mikrofonu. Może kwestia odległości od urządzenia albo normalizacji dźwięku. Edytowane 16 sierpnia 20241 r przez Di
Opublikowano 22 sierpnia 202422 sie Czy tylko ja uważam, że Victor to skurwiała postać? Za każdym razem jak trafiam na niego w walkach online nie wiem jak wygrać. Typy ciągle spamują ten nieblokowany (tak mi się przynajmniej wydaje, że jest nieblokowany) lecący z góry, który zabiera 20-25% życia i jego wykonanie trwa ułamek sekundy. Brawo za świetny balans. Chyba, że o czymś nie wiem i jest jakiś skuteczny sposób na takie zagrywki? Edytowane 22 sierpnia 202422 sie przez Emet
Opublikowano 22 sierpnia 202422 sie 11 godzin temu, Emet napisał(a): Czy tylko ja uważam, że Victor to skurwiała postać? Za każdym razem jak trafiam na niego w walkach online nie wiem jak wygrać. Typy ciągle spamują ten nieblokowany (tak mi się przynajmniej wydaje, że jest nieblokowany) lecący z góry, który zabiera 20-25% życia i jego wykonanie trwa ułamek sekundy. Brawo za świetny balans. Chyba, że o czymś nie wiem i jest jakiś skuteczny sposób na takie zagrywki? Ten cios jest blokowalny i jest na wybite (-15) chyba ze jest w heat to wtedy jest bezpieczny
Opublikowano 4 września 20244 wrz Gram sobie od niedzieli w T8 i stwierdzam, że to idealna bijatyka dla takiego casuala w gatunku jak ja. Na start dużo postaci, gra wygląda zajebiście, "story mode" odjechane i satysfakcja z gry od samego początku nawet bez skilla. Wiadomo, że system jest mocno rozbudowany i można się w niego zagłębić mocniej, więc po przejściu wszystkich epizodów postaci wybiorę swoją ulubioną i na niej poszlifuję skilla. Nie sądziłem, że aż tak mi się ta gra wkręci, ostatnio tak dobrze przy bijatyce bawiłem się w Injustice 2
Opublikowano 6 września 20246 wrz Nie mam obecnie jak sprawdzić więc mam pytanko... Da się ustawić oddzieną konfigurację przycisków dla drugiego gracza? W poprzednich częściach zawsze się dało, ale tutaj zauważyłem, że drugi gracz ma po prostu te same ustawienia jakie ustawiłem sobie na "pierwszym" padzie / graczu.
Opublikowano 6 września 20246 wrz Da się, musisz włączyć menu z drugiego pada i tam sobie pogmerać. Na 200% jest to możliwe, bo lubej ustawiałem te wszystkie autocombosy i rage arty do każulowego pykania we dwoje, a sam gram na swoim konfigu.
Opublikowano 13 września 202413 wrz W ten weekend będzie się dużo działo na scenie Tekkena 8, w tymu nas. Informacje zebrałem w krótkim materiale.
Opublikowano 1 października 20241 paź Jest już update. Można zmieniać postać w tle w menu głównym. Jest oczywiście Heniek i dodatkowo nowa arena (tym razem też płatna). Fajnie z kolei, że dodali za free nowy tryb fabularny z nowymi postaćmi, gdzie się nimi gra (w tym Lidią).
Opublikowano 1 października 20241 paź Nowa arena za 20 zł, pomimo tego że mam season pass? No chyba ich pogrzało, rozumiem że online nie będzie mnie parować z ludźmi którzy to kupią lub jak kupię to i tak nie zagram bo przeciwnik nie będzie miał? No absurd.
Opublikowano 7 października 20247 paź tekken to dla bamco dojna krowa i jest chyba jeden powód który tłumaczy ich zachłanność - BO MOGĄ. ten bardziej oficjalny to pewnie rosnące koszty produkcji. no i teoretycznie wszystkie DLC są opcjonalne i "nie chcesz to nie kupuj", co w praktyce oznacza, że akurat w przypadku tej gry zostajesz z niekompletnym produktem.
Opublikowano 8 października 20248 paź problem jest w tym, że kupujesz edycję deluxe albo ultimate z season passem, a bamco wygodnie zapomniało wspomnieć, że areny nie wchodzą w skład season passa, przy czym eddy nie ma swojej areny, a przy lidii stage był darmowy - podaliby te informacje wprzódy, to nie byłoby problemu do tego jeszcze dochodzą skasowane przeprosiny Harady z przerzucaniem winy na krawaciarzy w bamco i robi się cyrk najwidoczniej tekken musi robić hajs za te wszystkie gówienka na licencjach i bez, jakie bamco reklamuje podczas przerw w transmisjach turniejowych
Opublikowano 17 października 202417 paź Japońskie żydki nie udostępnią areny Heńka za darmo, ale ŁASKAWIE dadzą kolejną w ramach SP oraz dadzą 500 monet.
Opublikowano 27 października 202427 paź Mam problem Nie mogę z kumplem grać online. Ciągle nas rozłącza. Jest komunikat "przygotowanie do walki" i po chwili "reset". Oczywiście kolejne "dołączenie do walki" nie pomaga. Może to problem routera? Mam NAT3. Walki rankingowe normalnie działają.
Opublikowano 27 października 202427 paź Henryk kupiony. Trochę go przerobiłem w trybie edycji, następnie trening -> walki. Gra się nim bardzo dobrze. Szkoda tylko, że w pakiecie nie otrzymujemy jego planszy. Jest świetna. A tak, kombo postać + arena = 1/4 ceny T8. Edytowane 27 października 202427 paź przez Sylvan Wielki