Opublikowano 14 czerwca 202414 cze Ciekawe czy z Holandią będziemy wyglądać tak jak Szkoci z Niemcami, czy jednak troszkę lepiej xD
Opublikowano 14 czerwca 202414 cze No pany o czym my rozmawiamy. Przecież my psim fuksem dostaliśmy się do tego turnieju. IMO całkiem niezasłużenie.
Opublikowano 14 czerwca 202414 cze 2 minuty temu, Mani napisał(a): Tylko niech dowiozą ten 1939 do końca turnieju. W 1939 do konca nie dowieźli
Opublikowano 14 czerwca 202414 cze 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Może w końcu uda się wyjść z grupy Spokojnie nawet jak nie wyjdą to do domu nie pojadą
Opublikowano 14 czerwca 202414 cze Kurwa, byłem przekonany że euro zaczyna się jutro i dopiero jak zobaczyłem powiadomicie o bramce to mnie olśniło
Opublikowano 14 czerwca 202414 cze ktoś tu w ogóle na poważnie wierzy że mamy jakiekolwiek szanse na wyjście z grupy?! Jeśli tak to trzymajcie się z dala od nożyczek!
Opublikowano 14 czerwca 202414 cze 3 minuty temu, Kaczi napisał(a): ktoś tu w ogóle na poważnie wierzy że mamy jakiekolwiek szanse na wyjście z grupy?! Jeśli tak to trzymajcie się z dala od nożyczek! Dziś już wróżenie było na necie. Możemy wyjść z 3 miejsca gdy.... Mnie takie coś wkurwia. Proszę grać o zwycięstwo od 1szej minuty a nie matematyczka jak w eliminacjach. Jak dla mnie mogą przerżnąć każdy mecz byle była wola walki. Ale wszystko świadczy że będą grać jak z Argentyna.
Opublikowano 14 czerwca 202414 cze 6 minut temu, Shankor napisał(a): Kurwa, byłem przekonany że euro zaczyna się jutro i dopiero jak zobaczyłem powiadomicie o bramce to mnie olśniło Mnie wczoraj typ z Playa uświadomił, że jest Euro XD
Opublikowano 14 czerwca 202414 cze Dzieki szkotom moze nie będziemy najgorsi w pierwszych meczach xd a jak będziemy to w sumie szacunek dla naszych orlow
Opublikowano 14 czerwca 202414 cze Szkocja to jednak megagówno jest, kurwa, typa o mało nie połamał, mogło być otwarte złamanie lol
Opublikowano 14 czerwca 202414 cze Chyba moi idą po mistrza. Wunderwaffe jak za starych czasów Klose i Podolskiego.