Opublikowano 21 czerwca 20241 r W Turcji miał dobry sezon, wg mnie dobra decyzja Prodiża na pewno lepsza niż przereklamowany Świderski.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A Wy co? Kolejka po harnasia w żabce?
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Dobra 3:0 dla nas i we wtorek jebiemy francuzów jak bill clinton monike levinsky!
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Teraz, pawelgr5 napisał(a): jebiemy francuzów jak bill clinton monike levinsky! Bardziej jak Biden w nachy.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r beka z ludzi ktorzy sobie uroili jakies postepy po "pieknej porazce" z holandia xD
Opublikowano 21 czerwca 20241 r U TVP też postęp, stream działał całe 2 minuty. Ostatnio się wyjebał po 30 sekundach
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Już stream się wyjebał na TVP Sport no ja pierdolę... Edytowane 21 czerwca 20241 r przez SnoD
Opublikowano 21 czerwca 20241 r 10 minut i nawet się nie zbliżyliśmy do ich bramki. Chyba już nie będzie tak odważnie jak z Holandią.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r 1 minutę temu, SnoD napisał(a): Już stream się wyjebał na TVP Sport no ja pierdolę... strims.in
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Teraz, Pix napisał(a): 10 minut i nawet się nie zbliżyliśmy do ich bramki. Chyba już nie będzie tak odważnie jak z Holandią. Jak nie, było piękne przepchnięcie Piątella żeby nie doszedł do lagi