Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Dobrze ze nie mam TVP tylko lece na streamie który co 5 minut sie wyjebuje. To przynajmniej bramek nie widze.
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Póki co najwolniejszy mecz mistrzostw , jedni i drudzy chodzą jakby za karę
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Jesteśmy frajerami, znowu... smutek, bo liczyłem, że wyjdzie z ofensywnymi w środku, a nie Sliżem i Piotrowskim, co rozgegrać to mogę w Fifie na amatorze.
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Teraz, Wojtas1986 napisał(a): Póki co najwolniejszy mecz mistrzostw , jedni i drudzy chodzą jakby za karę Czyli dla naszych to środowisko naturalne mogo wygrać jeszcze xd
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Jak do przerwy będzie 0:2, to czuję że lewy już nie wejdzie bo i tak nie będzie czego ratować.
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze 7 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ja kurwa nie rozumiem jak kolejni ludzie mogą się nabierać na Krzysia Piątka. A ja nie rozumiem jak Polacy mogą się nabierać, że u tych patałachów coś się zmieni, a no tak prawie wygrali z Holandia
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Nie jestem trenerem ale mi się wydaje że z Moderem i Urbańskim/Szymańskim mielibyśmy chociaż szansę dłużej się przy niej utrzymać
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Robercik chce żeby Miła wszedł na boisko xD Jednak nie, grają tylko w głuchy telefon. Edytowane 21 czerwca 202421 cze przez mitra