Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ILL (Team Clout)

Featured Replies

Opublikowano

Wygląda fajnie ale dalej im nie ufam i czuję jakiś scam w powietrzu

• Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 4,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
21 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Wygląda świetnie, ale za mocne klimaty jak dla mnie.

Bez jaj, w sumie to poczułem pewien szok że to jest trailer promocyjny gry, że tak wolno lol.

Istnieją filmy gore z wszelakimi scenami, ale zwyczajowo nie zbierają ich wszystkich na samym zwiastunie promocyjnym hehe.

W grach od kiedy żyję jest jakaś rozmowa o brutalności, teoretycznie siekanie kogoś nożem czy potwory horrory to wszechobecny temat każdego roku od wielu dekad, ale przy tym poziomie grafiki mam jakieś zupełnie inne, dziwne uczucie widząc, że to jest to czym mam się jarać.

Opublikowano

Teraz jeszcze bardziej martwię się, że to scam :/

Opublikowano

atomic heart też mówiono, że będzie scam. Niektórzy nie mogą się pogodzić, że ruskie dostarczają graficznie nieosiągalne gry dla innych

Mocne czekanko i wierzę, że dostarcza.

Opublikowano
9 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):

Wygląda świetnie, ale za mocne klimaty jak dla mnie.

Bardzo mocne. Az dziw ze Sony pokazało ten trailer u siebie. Bardzo odważnie. Takiego poziomu gore jeszcze nie bylo w grach ktore ogrywalem. Czekam, czekam.. szekle

Opublikowano

Downgorad poszedł ostry ale i tak wygląda to dobrze

Opublikowano
15 minut temu, XM. napisał(a):

atomic heart też mówiono, że będzie scam. Niektórzy nie mogą się pogodzić, że ruskie dostarczają graficznie nieosiągalne gry dla innych

To nie jest kwestia pogodzenia się z czymkolwiek czy z niechęcią do Rosjan. Osobiście lata mi to koło prącia czy grę robią Amerykanie, Europejczycy czy osiedlone na archipelagu Andamanów plemię Sentinelczyków. Wydaje mi się to raczej normalne i rozsądne, żeby podchodzić z rezerwą i pewną dawką sceptycyzmu do gry wyglądającej jak AAAA od jakiegoś studia, które nigdy wcześniej nic nie wydało. Ale w tym konkretnym przypadku naprawdę chciałbym się zaskoczyć, bo zapowiada się to świetnie i jeżeli okaże się że to nie żaden bullshit to jako fan horrorów na pewno kupię w okolicy premiery.

Opublikowano
6 minut temu, Josh napisał(a):

To nie jest kwestia pogodzenia się z czymkolwiek czy z niechęcią do Rosjan. Osobiście lata mi to koło prącia czy grę robią Amerykanie, Europejczycy czy osiedlone na archipelagu Andamanów plemię Sentinelczyków. Wydaje mi się to raczej normalne i rozsądne, żeby podchodzić z rezerwą i pewną dawką sceptycyzmu do gry wyglądającej jak AAAA od jakiegoś studia, które nigdy wcześniej nic nie wydało. Ale w tym konkretnym przypadku naprawdę chciałbym się zaskoczyć, bo zapowiada się to świetnie i jeżeli okaże się że to nie żaden bullshit to jako fan horrorów na pewno kupię w okolicy premiery.

Trzeba miec wiecej wiary.

Pamietam, jak polacy jedynie czym mogli sie poszczycic, to srednim Mortyrem. A dzis jestesmy jednym z wiekszych graczy na rynku gier.

Atomic Heart pokazal, ze rosjanie potrafia robic gry + maja fajne poczucie "brudnej" estetyki. Mam na mysli chocby designy z wyzej wspomnianej gry.

No i ten przeskok graficzny to tez bym nie patrzyl w sposob, ze to cos nierealnego. Mysle, ze sceptycyzm jest spowodowany lenistwerm tworcow gier, ktorzy od kilku lat stoja w miejscu. Wystarczy esobie uswiadomic, ze RDR2, ktory do dzis urywa jaja graficznie ma juz 8 lat. A to kawal czasu w gamingu

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
52 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):

Trzeba miec wiecej wiary.

Pamietam, jak polacy jedynie czym mogli sie poszczycic, to srednim Mortyrem. A dzis jestesmy jednym z wiekszych graczy na rynku gier.

Atomic Heart pokazal, ze rosjanie potrafia robic gry + maja fajne poczucie "brudnej" estetyki. Mam na mysli chocby designy z wyzej wspomnianej gry.

No i ten przeskok graficzny to tez bym nie patrzyl w sposob, ze to cos nierealnego. Mysle, ze sceptycyzm jest spowodowany lenistwerm tworcow gier, ktorzy od kilku lat stoja w miejscu. Wystarczy esobie uswiadomic, ze RDR2, ktory do dzis urywa jaja graficznie ma juz 8 lat. A to kawal czasu w gamingu

Ciekawe dlaczego mają fajne poczucie brudnej estetyki. Wiadomo, że w takich tematach mają sporo expa, a w zasadzie gry robią od lat świetne, nie tylko Atomic, ale przede wszystkim głębokie, dobrze napisane RPGi Disco Elysium/Zero Parades, bdb Rogue Trader/Pathfindery, wojna, brud, ubóstwo, krew to mają wyssane z mlekiem matki.

Natomiast nie sposób nie oprzeć się wrażeniu, że z Ill przesadzili z trailerami i nie będzie to wygladać aż tak dobrze na premierę, tak czy inaczej zapowiada się ciekawie i będę śledził jak to wyjdzie ostatecznie kiedyś tam, bo 2027 to pewnie tylko placeholder.

Opublikowano
10 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Ciekawe dlaczego mają fajne poczucie brudnej estetyki. Wiadomo, że w takich tematach mają sporo expa, a w zasadzie gry robią od lat świetne, nie tylko Atomic, ale przede wszystkim głębokie, dobrze napisane RPGi Disco Elysium/Zero Parades, bdb Rogue Trader/Pathfindery, wojna, brud, ubóstwo, krew to mają wyssane z mlekiem matki.

Natomiast nie sposób nie oprzeć się wrażeniu, że z Ill przesadzili z trailerami i nie będzie to wygladać aż tak dobrze na premierę, tak czy inaczej zapowiada się ciekawie i będę śledził jak to wyjdzie ostatecznie kiedyś tam, bo 2027 to pewnie tylko placeholder.

ZA/UM to Estonia, nie rosja.

Opublikowano
13 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a):

ZA/UM to Estonia, nie rosja.

Założone przez komunistów z popiersiem Lenina w domu.

Opublikowano
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Założone przez komunistów z popiersiem Lenina w domu.

Komusze poglądy nie wymagają bycia ruskim.

Opublikowano
8 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a):

Komusze poglądy nie wymagają bycia ruskim.

Dokladnie. Zwlaszcza, ze to byla republika radziecka.

Ukraincy tez pieknie oddali ruska dusze w serii gier Metro, a teraz sie nienawidza

Opublikowano

Trochę dygnął na tym trailerze. Make or break to bedzie gameplay. Scorn tez wygladal super na trailerach, a granie w to bym porównał do siadania gołą dupą na grilla.

Opublikowano

Scorn to wygladal dobrze na pierwszym trailerze. Po drugim juz kazdy sie bal o gameplay bo bylo slamazarnie i do tego ten gowno pistolet na kapiszony. Tutaj jest lepiej.