Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

Opublikowano

No ale ja jeżdże zbiorkomem i rowerem. Bedę mógł pobrać pacza, żeby jednak ta jazda pojazdami nie była trudna i frustrująca?

• Odpowiedzi 816
  • Wyświetleń 70,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Przeczytałem w końcu relację z 4-dniowego "obozu Death Stranding", zorganizowanego w siedzibie w Shinagawie (której wystrój jest mocno inspirowany "Odyseją kosmiczną"). Kurde, nawet to było częścią PR

• To ten mesjasz? Już w Zeldach lepsze tekstury

Opublikowano

101 recenzji więc 90 na Meta już zapieczętowane.

Opublikowano
Godzinę temu, Patapon napisał(a):

101 recenzji więc 90 na Meta już zapieczętowane.

Hideo pewnie powie: "liczyłem, że będzie gorzej, to nie miał być blockbuster :/".

Opublikowano

Kliknąłem na porównanie PS5 vs PS5pro. Największa różnica to że na ps5 jest chyralium na obiektach w oddali, a na ps5pro nie ma.

Opublikowano

Garnitur powoli trzeba przygotowywać, i kakałko robić.

Opublikowano
2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Hideo pewnie powie: "liczyłem, że będzie gorzej, to nie miał być blockbuster :/".

Redakcje zrobiły mu na złość, bo on na co innego liczył kojima

Opublikowano

Tak patrzę na top preorderów i widzę, że wcześniejszy dostęp się przyjął czyli od teraz będzie to normą.

Bum giereczki za 4 stówki, nawet nie wiesz kiedy. nosacz2

Screenshots_2025-06-23-22-25-55.png

Opublikowano

Tak szczerze to bym nie patrzał na to, bo to równie dobrze może być zwykła promocja.

Opublikowano

Niech każdy wydaje na co chce swoje pieniądze, ale moim zdaniem płacenie prawie stówy za to, żeby zagrać w giereczkę dla dzieci 2 dni wcześniej to kolejny rak branży. Rockstar obserwuje na ile pozwalacie i was ładnie wydyma przy premierze gta vi.

Opublikowano

Zgadzam się, wielka afera że gry kosztują 300 zł, tyle co 20 lat temu gry na N64, ale golenie na 4 stówy to taki myk promocyjny

Połknąć haczyk i dać się złapać na takie golenie to trochę brak silnej woli ;]

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Po 2 godzinach, dwóch zleceniach, ale też samym wstępie, można powiedzieć, raz, że WOW, a dwa - Fani jedynki, będziecie wniebowzięci, a oprawa A/V rozpuści Wam oczy i uszy ;) Masa wprowadzonych zmian QoL względem jedynki na plus. Samym Samem też steruje się jakoś płynniej. Kilka nowości gameplayowych i jeśli chodzi o świat przedstawiony też, a to dopiero początek. Wizualia i krajobrazy miażdżą. Na Pro jest żyleta.

Szybkie spanie i z rana w dalszą drogę banderas