Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No ale ja jeżdże zbiorkomem i rowerem. Bedę mógł pobrać pacza, żeby jednak ta jazda pojazdami nie była trudna i frustrująca?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Godzinę temu, Patapon napisał(a):101 recenzji więc 90 na Meta już zapieczętowane.Hideo pewnie powie: "liczyłem, że będzie gorzej, to nie miał być blockbuster :/".
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Kliknąłem na porównanie PS5 vs PS5pro. Największa różnica to że na ps5 jest chyralium na obiektach w oddali, a na ps5pro nie ma.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Hideo pewnie powie: "liczyłem, że będzie gorzej, to nie miał być blockbuster :/".Redakcje zrobiły mu na złość, bo on na co innego liczył
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tak patrzę na top preorderów i widzę, że wcześniejszy dostęp się przyjął czyli od teraz będzie to normą. Bum giereczki za 4 stówki, nawet nie wiesz kiedy.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tak szczerze to bym nie patrzał na to, bo to równie dobrze może być zwykła promocja.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Niech każdy wydaje na co chce swoje pieniądze, ale moim zdaniem płacenie prawie stówy za to, żeby zagrać w giereczkę dla dzieci 2 dni wcześniej to kolejny rak branży. Rockstar obserwuje na ile pozwalacie i was ładnie wydyma przy premierze gta vi.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Zgadzam się, wielka afera że gry kosztują 300 zł, tyle co 20 lat temu gry na N64, ale golenie na 4 stówy to taki myk promocyjnyPołknąć haczyk i dać się złapać na takie golenie to trochę brak silnej woli ;] Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Rtooj
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ebać to. Zaraz granko. Pasja do gier jest silniejsza. Jak mi dadzą gta 6 za 200 euro 2 dni wcześniej to też kupię.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. To żadna pasja - na tym etapie jesteś już udanym eksperymentem marketingowców. Elegancko zagrane na FOMO.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No i jestem bardzo szczęśliwym eksperymentem, bo sobie gram w fenomenalną grę.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 14 godzin temu, messer88 napisał(a):To dawaj znać jak śmiga chociaż powinno być elegancko wszystko.Śmiga i wygląda rewelacyjnie w 60 fps.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Po 2 godzinach, dwóch zleceniach, ale też samym wstępie, można powiedzieć, raz, że WOW, a dwa - Fani jedynki, będziecie wniebowzięci, a oprawa A/V rozpuści Wam oczy i uszy ;) Masa wprowadzonych zmian QoL względem jedynki na plus. Samym Samem też steruje się jakoś płynniej. Kilka nowości gameplayowych i jeśli chodzi o świat przedstawiony też, a to dopiero początek. Wizualia i krajobrazy miażdżą. Na Pro jest żyleta.Szybkie spanie i z rana w dalszą drogę