Opublikowano poniedziałek o 16:161 dzień No ale ja jeżdże zbiorkomem i rowerem. Bedę mógł pobrać pacza, żeby jednak ta jazda pojazdami nie była trudna i frustrująca?
Opublikowano poniedziałek o 17:411 dzień Godzinę temu, Patapon napisał(a):101 recenzji więc 90 na Meta już zapieczętowane.Hideo pewnie powie: "liczyłem, że będzie gorzej, to nie miał być blockbuster :/".
Opublikowano poniedziałek o 17:551 dzień Kliknąłem na porównanie PS5 vs PS5pro. Największa różnica to że na ps5 jest chyralium na obiektach w oddali, a na ps5pro nie ma.
Opublikowano poniedziałek o 19:481 dzień 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Hideo pewnie powie: "liczyłem, że będzie gorzej, to nie miał być blockbuster :/".Redakcje zrobiły mu na złość, bo on na co innego liczył
Opublikowano poniedziałek o 20:291 dzień Tak patrzę na top preorderów i widzę, że wcześniejszy dostęp się przyjął czyli od teraz będzie to normą. Bum giereczki za 4 stówki, nawet nie wiesz kiedy.
Opublikowano poniedziałek o 20:431 dzień Tak szczerze to bym nie patrzał na to, bo to równie dobrze może być zwykła promocja.
Opublikowano poniedziałek o 20:511 dzień Niech każdy wydaje na co chce swoje pieniądze, ale moim zdaniem płacenie prawie stówy za to, żeby zagrać w giereczkę dla dzieci 2 dni wcześniej to kolejny rak branży. Rockstar obserwuje na ile pozwalacie i was ładnie wydyma przy premierze gta vi.
Opublikowano poniedziałek o 21:051 dzień Zgadzam się, wielka afera że gry kosztują 300 zł, tyle co 20 lat temu gry na N64, ale golenie na 4 stówy to taki myk promocyjnyPołknąć haczyk i dać się złapać na takie golenie to trochę brak silnej woli ;] Edytowane poniedziałek o 21:051 dzień przez Rtooj
Opublikowano poniedziałek o 21:131 dzień Ebać to. Zaraz granko. Pasja do gier jest silniejsza. Jak mi dadzą gta 6 za 200 euro 2 dni wcześniej to też kupię.
Opublikowano poniedziałek o 22:121 dzień To żadna pasja - na tym etapie jesteś już udanym eksperymentem marketingowców. Elegancko zagrane na FOMO.
Opublikowano poniedziałek o 23:021 dzień No i jestem bardzo szczęśliwym eksperymentem, bo sobie gram w fenomenalną grę. 14 godzin temu, messer88 napisał(a):To dawaj znać jak śmiga chociaż powinno być elegancko wszystko.Śmiga i wygląda rewelacyjnie w 60 fps.
Opublikowano poniedziałek o 23:561 dzień Po 2 godzinach, dwóch zleceniach, ale też samym wstępie, można powiedzieć, raz, że WOW, a dwa - Fani jedynki, będziecie wniebowzięci, a oprawa A/V rozpuści Wam oczy i uszy ;) Masa wprowadzonych zmian QoL względem jedynki na plus. Samym Samem też steruje się jakoś płynniej. Kilka nowości gameplayowych i jeśli chodzi o świat przedstawiony też, a to dopiero początek. Wizualia i krajobrazy miażdżą. Na Pro jest żyleta.Szybkie spanie i z rana w dalszą drogę
Opublikowano wczoraj o 05:24 1 dzień 5 godzin temu, Szermac napisał(a):Po 2 godzinach, dwóch zleceniach, ale też samym wstępie, można powiedzieć, raz, że WOW, a dwa - Fani jedynki, będziecie wniebowzięci, a oprawa A/V rozpuści Wam oczy i uszy ;) Masa wprowadzonych zmian QoL względem jedynki na plus. Samym Samem też steruje się jakoś płynniej. Kilka nowości gameplayowych i jeśli chodzi o świat przedstawiony też, a to dopiero początek. Wizualia i krajobrazy miażdżą. Na Pro jest żyleta.Szybkie spanie i z rana w dalszą drogę Też Ci sie gra śniła? Bo mi tak. Zaraz ogień.
Opublikowano wczoraj o 05:41 1 dzień Pooglądałem wczoraj trochę czystego gameplayu i ta gra jest dla mnie taka sama jak pierwsza część tyle, że z lepszymi wizualiami. Jedynkę mimo uprzedzenia do dziwnej japońszczyzny skończyłem i bawiłem się dobrze. Cały czas biję się z myślami czy brać specjalnie dla tej gry ps5 czy jednak jest to już wtórne i nie będzie takiego zaskoku jak przy pierwszej części.
Opublikowano wczoraj o 06:18 1 dzień Widzę pewien klucz, bo te same zjeby już dawno nie grając ogłosiły goty. Było takich tematów troche np Assasisn creed xd, a pewnie nawet nie skończą gierki.Żeby nie było offtopu to jedynaczkę skończyłem w tym roku, i mimo że mialem chwile słabości żeby kupić dwójkę na premierę, to wiem że w wakacje tyle czasu nie znajdę, żeby po bożemu usiąść do tego molocha.
Opublikowano wczoraj o 06:31 1 dzień 11 minut temu, MichAelis napisał(a):Widzę pewien klucz, bo te same zjeby już dawno nie grając ogłosiły goty.U donutana to jest taki powtarzający się beat, że włazi do tematu gry i rzuca "GOTY." bez niczego. Proponuję nie zwracać na to uwagi bo niesie to ze sobą tyle ładunku co trzydziestoletnia bateria litowo-jonowa, czyli raczej niewiele.
Opublikowano wczoraj o 06:36 1 dzień W tym roku w 3 tematach napisałem GOTY. KCD2, Clair i DS2. Każda z nich będzie nominowana i każda ma szansę wygrać. Nie widzę problemu.
Opublikowano wczoraj o 06:40 1 dzień https://www.psxextreme.info/search/?&q=GOTY&quick=1&author=Donatello1991&search_and_or=or&sortby=relevancy7 stron wyników, miłego wertowania
Opublikowano wczoraj o 07:19 1 dzień 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Też Ci sie gra śniła? Bo mi tak. Zaraz ogień.Ciężko powiedzieć bo mnie jakiś ciul z kosiarką za oknem obudził xd No śniadanko zaraz i lecone.
Opublikowano wczoraj o 07:21 1 dzień 39 minut temu, Bzduras napisał(a):https://www.psxextreme.info/search/?&q=GOTY&quick=1&author=Donatello1991&search_and_or=or&sortby=relevancy7 stron wyników, miłego wertowania 46 minut temu, Donatello1991 napisał(a):W tym roku w 3 tematach napisałem GOTY. KCD2, Clair i DS2. Każda z nich będzie nominowana i każda ma szansę wygrać. Nie widzę problemu.Wielka trójca imo.Ale to jak DS2 wygląda na G4 w Pro Perf mode to jest orgia w ruchu i w bezruchu. Szczególnie poprawili czerń i HDR w nowej wersji Decimy.