Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

• Odpowiedzi 930
  • Wyświetleń 76,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Niech każdy wydaje na co chce swoje pieniądze, ale moim zdaniem płacenie prawie stówy za to, żeby zagrać w giereczkę dla dzieci 2 dni wcześniej to kolejny rak branży. Rockstar obserwuje na ile pozwala

• Przeczytałem w końcu relację z 4-dniowego "obozu Death Stranding", zorganizowanego w siedzibie w Shinagawie (której wystrój jest mocno inspirowany "Odyseją kosmiczną"). Kurde, nawet to było częścią PR

Opublikowano

Obejrzałem sobie recap pierwszej części. Zrozumiałem tak 20%, kilka razy przewróciłem oczami tak samo jak kiedy w to grałem. Będzie dobrze... :)

Opublikowano

No po Prologu w 3 chapterze już się zaczyna Kojimizować, wspaniale jest banderas

Opublikowano

Przerwa, bo aż wziąłem urlop tydzień wcześniej dla niej a nie chce szybko skończyć. Na takie gry sie czeka latami, więc od jutra po 2-3h max. Nie no kogo ja oszukuje. Nie da sie oderwać od tego sztosa.

Na szczęście zaniedlugo odwyk 3 tyg od gier.

Są kojimizmy, ale mam wrażenie że mniej jak w jedynce. Chociaż duzo zapomniałem z 1.

Opublikowano

A odtwarzacz jest jakiś ukryty czy łatwo go dostać?

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Łatwo. Fabularnie.

Spoiler

U Muzyka

Akurat jak usiadłem wieczorem to się okazało, że właśnie tam zmierzam, bardzo fajna sprawa ten odtwarzacz.

Opublikowano

Z MUŁami można nieźle się zabawiać. To jak nowy MGS xD

Opublikowano

Pytanie do grających czy gra pyta kiedy mamy urodziny? Bo pamiętając MGS5 to trzeba będzie ustawić tak na sobotę... spicy

Opublikowano

Luke kręci bekę z gamespotu - autorowi recenzji przeszkadzają kobiece stópki D

Opublikowano

Po paru godzinach i pewnym mocnym wydarzeniu trochę odechciało się grać ;/

Spoiler

Jakaś dziwna reakcja bohaterów na śmierć Lou. Może jednak żyje ale fakt że zamiast prawdziwego dziecka widzimy ducha w pojemniku mocno depresyjny

Opublikowano

To chyba nawet nie jest

Spoiler

duch, tylko wizja Sama. Dollman mówi przecież, że ten pojemnik jest pusty.

Chora akcja!

Opublikowano
4 minuty temu, Rozi napisał(a):

To chyba nawet nie jest

Spoiler

duch, tylko wizja Sama. Dollman mówi przecież, że ten pojemnik jest pusty.

Chora akcja!

Spoiler

Jakoś nie pociesza mnie fakt że duch dziecka żyje i będzie później np. w ciele robota... (tak z trailera wynikało) to jakieś dziwne gówno, przecież ten dzieciak miał z rok, ciężko żeby widziało nawet co się dzieje

Opublikowano

No mi się wydaje, że

Spoiler

Lou to ta Tomorrow, tylko dorosła. Nie widzieliśmy jej śmierci, także ciekawe co tam Pan Hideo wymyślił. A śmierć Deadmana Cię nie poruszyła? :(

Opublikowano

Spoiler

Tak, ale sytuacja z Lou wisiała już w powietrzu, wiadomo że zaraz mamy wracać do domu, prezent dla Lou, oglądałem trailery, zamiast robić zadania, wolałem mieć to za sobą, no ale nie spodziewałem się tak popapranej sytuacji.

Dollman na razie super, ten zwrot o żałobie mocny. Mam nadzieję że coś stu się jednak odwróci, scena z Fragile i Lou była w innym otoczeniu niż wypadek na rowerku, coś tam było niedopowiedziane

Opublikowano
10 hours ago, Szermac said:

Z MUŁami można nieźle się zabawiać. To jak nowy MGS xD

Pierwsze spotkanie z Mulami na czymś co kiedyś było granicą Meksykańska, zwiastuje wymagające zmagania z oponentem jak w MGS5 w Afganistanie. Starałem się grać stealth, ale potem to olałem- zwyczajna strata czasu. Teraz dokonuje rajdowe akcje na bazy Mułów, do centrum, aby jak najszybciej zwabić pracowników do siebie z każdego zakątka bazy. Czekam aż podchodzą i eleminuje z broni strzelając gumowymi kulkami, a jak jest kilku wokół mnie to nokautuję oponenta „ręcznie”. Jest to najszybsza i najskuteczniejsza metoda by wyczyścić teren i ukraść surowce. Jestem bardzo rozczarowany tym elementem gry, bo on praktycznie się nie zmienił od jedynki, która wyszła 5 lat temu. Gram na poziomie „brutal”. Ale to tylko z nazwy jest trudny poziom, w grze to jak niemal.

Edytowane przez walek

Opublikowano

Zależy jak kto gra chyba. Wydaje mi się, że główne zmiany na Very Hard w DS to było to, że deszcz błyskawicznie wszystko rozwala, i że duchy i ludzie bardziej się na ciebie rzucają. W miarę to wkurwiało, jak się chciało tylko dotrzeć do celu z masą rzeczy a nie wszystkich położyć po drodze.

Opublikowano

Ja tam się bawie w hitmana z garotą i czyszcze po cichaczu. Jest dużo możliwości tak czy siak.

Opublikowano

Niesamowity trailer, dodaje otuchy że może nie będzie tak depresyjnie.

Opublikowano

Masz rację, bardziej pasuje

Spoiler

stypa, klimat pogrzebowy

Bo na tym etapie jest teraz bohater, grałem ledwo 4h.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Trailer obejrzę ale dopiero jak skończę grę.