Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 minutę temu, Square napisał(a):DS2 jeszcze dobrze nie rozgrzebany, a już hypują na Saroska
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, Rtooj napisał(a):Niesamowity trailer, dodaje otuchy że może nie będzie tak depresyjnie.hahah to dobre
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 55 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):DS2 jeszcze dobrze nie rozgrzebany, a już hypują na Saroska Zgodnie z tradycją wszyscy chyba coś zapodadzą.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor Baaardzo fajna niespodzianka dla osób, które podczas gry, będą obchodzić swoje urodziny :)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 24.06.2025 o 12:46, KOMARZYSKO napisał(a):Ktoś już odblokował te egzo z preorderów?Ja mam, a co?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Te funkcie sieciowe, które w grze mamy, jest potrzebny do tego opłacony ps plus?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 44 minuty temu, YETI napisał(a):Baaardzo fajna niespodzianka dla osób, które podczas gry, będą obchodzić swoje urodziny :)Zaciąga z konta czy trzeba/można podać?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, Faka napisał(a):Te funkcie sieciowe, które w grze mamy, jest potrzebny do tego opłacony ps plus?Nie trzeba Plusa.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, Square napisał(a):Zaciąga z konta czy trzeba/można podać?Podajesz na starcie gry, ale nie radzę kłamać, bo może wpaść kiedyś ban i game over xD.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja mam, a co?Zastanawiałem się jak daleko trza pocisnąć grę by je odblokować, ja ciągle siedzę w Meksyku i staram się powbijać 5*.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Podajesz na starcie gry, ale nie radzę kłamać, bo może wpaść kiedyś ban i game over xD.Mam w lipcu więc luz.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Zapytanie:Czy potrzebna jest znajomość jedynki aby orientować się w lore dwójki. No i czy ktoś kto nie grał w pierwsze DS odnajdzie się w części drugiej? Pytam nie dla kolegi ale dla samego siebie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 minut temu, SebaSan1981 napisał(a):Zapytanie:Czy potrzebna jest znajomość jedynki aby orientować się w lore dwójki. No i czy ktoś kto nie grał w pierwsze DS odnajdzie się w części drugiej? Pytam nie dla kolegi ale dla samego siebie Masz recap w grze też, 17 slajdów.Tak czy inaczej nie polecam, jedynka zbyt dobra.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wielkie dzięki! Zostałem przekonany do zakupu haha Ale na solidne granie w DS2 poczekam do urlopu, który zapowiada się nad wyraz miodnie: hiking i wędrówki po angielskich klifach i plażach oraz wędrówki po wirtualnych klifach i plażach na plajstejszon!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 33 minuty temu, KOMARZYSKO napisał(a): 49 minut temu, Rozi napisał(a):Zastanawiałem się jak daleko trza pocisnąć grę by je odblokować, ja ciągle siedzę w Meksyku i staram się powbijać 5*.Musisz zmienić obszar.A i za dużo czasu zajmie Ci bez dostaw wbijanie gwiazdek, zostaw to sobie na później.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak nie grałeś w jedynke i nie wiesz o co kaman to jednak radziłbym od niej zacząć. Tam też masz to wszystko co wymieniłeś.+Dwójka nie tłumaczy aż tak zasad rządzących światem i IMO omija Cię w chuj ;)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tak jak @Szermac pisze - bierz najpierw jedynkę w wersji DC na PS5, ograj ją na spokojnie, bo ten recap mimo, że wszystko ładnie tłumaczy to i tak nie jest w stanie oddać Ci tego, czym ta gra jest i jak zajebiście się w to gra.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Spoko, kupię zatem obie i zacznę od jedynki. W sumie teraz to się zastanawiam jakim cudem ta gra mnie ominęła? Chyba jakis inny growy sztrucel odwrócił moją uwagę.. no i tak - przecież to był czas zmiany bab! To przez baby nie zagrałem w DS1, wszystko jasne
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, SebaSan1981 napisał(a):Zapytanie:Czy potrzebna jest znajomość jedynki aby orientować się w lore dwójki. No i czy ktoś kto nie grał w pierwsze DS odnajdzie się w części drugiej? Pytam nie dla kolegi ale dla samego siebie Skończyłem 10 godzin przed odbiorem dwójki ze sklepu.Trzeba skończyć jedynkę, gameplay jest bardzo podobny więc nie ma ciśnienia że będziesz grał w przestarzałą grę, fabuła i świat niepowtarzalne, a dwójka to kontynuacja, nie ma sensu omijać.
Opublikowano 35 minut temu35 min Właśnie rozpoczynam przygodę. Jestem podjarany jak za starych, gierkowych czasów. Rzadko kupuję gry na premierę, ale w tym wypadku nie mogło być inaczej. Mam nadzieję, że i tym razem czeka mnie gotg. Nie oglądałem żadnych trailerów ani screenów. Tabula rasa. PS. O żesz kurwa jego mać, jak to wygląda!
Opublikowano 2 minuty temu2 min Odpaliłem na 2 godziny i wszystko tutaj jest mega lepsze i więcej niż w jedynce a grafika na pro urywa łeb! Treningi VR to wypisz wymaluj klimat MGS, świetny balans.