March 17Mar 17 Ja pobiegam w srebrnym, w jedynce też jakoś mi bardziej pasowało niż złote. A i bez karabinu będzie ciekawiej.
March 17Mar 17 Trochę więcej ofert na pudełka się pojawiło https://lowcygier.pl/preordery/preorder-death-stranding-2-on-the-beach-w-polsce-pudelko-z-gra-na-ps5-zakupicie-od-32889-zl/
March 31Mar 31 9 minut temu, Patapon napisał(a): Jest hype czy nie ma? Ja dopiero z dwa tygodnie temu sięgnąłem po pierwszą część i gra mi się mega dobrze. Czekam na drugą część i pewnie wezmę day one
March 31Mar 31 Nie wiem ile z tych 20 milionów się sprzedało, bo gra była m.in w Game Passie, Plusie czy była rozdawana za darmo przez Epica. Ale na pewno multiplatformowosc pomogła grze dotrzeć do większej ilości graczy
April 4Apr 4 1000 zł za edycję kolekcjonerską bez fizycznej kopii gry xDD ah gracze dawajcie ruchać się dalej i proście o więcej
April 4Apr 4 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): 1000 zł za edycję kolekcjonerską bez fizycznej kopii gry xDD ah gracze dawajcie ruchać się dalej i proście o więcej Ale Dollman do kluczy fajny.
April 4Apr 4 52 minuty temu, Czoperrr napisał(a): 1000 zł za edycję kolekcjonerską bez fizycznej kopii gry xDD ah gracze dawajcie ruchać się dalej i proście o więcej Osobiście od pana Kojimy wszystko wezmę. Niech sie chłop rozwija, rozrasta i tworzy niewyobrażalne dla innych korpo gierki. Ten film mam nadzieje ze tez powstanie co tak bardzo chce go stworzyć
April 4Apr 4 15 godzin temu, Czoperrr napisał(a):1000 zł za edycję kolekcjonerską bez fizycznej kopii gry xDD ah gracze dawajcie ruchać się dalej i proście o więcejBiorę to, ave Kojima
May 8May 8 PlayStation.BlogDeath Stranding 2: On the Beach hands-on reportEmbark on a journey to re-establish human connection across Mexico and Australia.Australia
May 8May 8 O czym pisze chłop:Szybsze tempo wprowadzenia, niż w jedynceDostęp do większej liczby struktur na początkuRozwój postaci poprzez wykonywanie danych czynnościTrzęsienia ziemii, powodzie, pożary Obłędna grafika, ocierająca się czasami l fotorealizmZwierzęta? Możliwość zmiany kamery na taką z lotu ptakaWięcej wolności pod względem podejścia do rozgrywki - można walczyć, można unikać walkiCykl dnia i nocyDodatkowy rozwój postaci przez zbieranie "wspomnień"Nowi wrogowie: BT "Watcher", który używa wzroku i uzbrojone w zwykłą broń ludzkie bojówki "Armed Survivalists"Nowe bronie, m.in. elektryczne lance MUŁów z jedynki, czy granaty holograficzne przedstawiające BT, przed którymi uciekają ludzie xddd