Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Korci poczytać recenzje lub obejrzeć, ale szkoda się natknąć na spoilery.Generalnie konsensus jest taki, że brak większych zmian w stosunku do 1, tylko bigger, better, more ...ass :). Byle do północy!Omijaj reckę na PPE. Rzuciłem tylko okiem, a i tak dostrzegłem potencjalne spore spoilery.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 2 minuty temu, messer88 napisał(a):IGN France żółtko 60, sabotaż na zlecenie SandfallInny francuski krytyk (oczywiście to pewnie bug). xD
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Co mnie zaskoczyło, to podobno o wiele większy nacisk na walkę. No i z tego co czytam to przygotujcie się też na sporą dawkę krindżu w stylu Kojimy.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Teraz, Pix napisał(a):Co mnie zaskoczyło, to podobno o wiele większy nacisk na walkę. No i podobno przygotujcie się też na sporą dawkę kindżu w stylu Kojimy.No było już widać w preview, że walki i bossów będzie więcej.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Wiadomo coś więcej o dostępnych trybach graficzny i różnicach? Zastanawiam się, czy w końcu prosiak wyciągnie coś ekstra względem bazy.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. No raczej z sekspedycją 33 nie wygra. Geoff może dla swojego ukochanego jakąś nagrodę pocieszenia chociaż wymyśli.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 21 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Nie czytam, ale chyba mało kto się spodziewał takich liczb, po dosyć średnio ocenionej jedyneczce. Widać Hideo miał rację, DS1 wyprzedziło swój czas.Gdyby Kojima nie zainterweniował i nie przepisał połowy gry to by teraz było OC 112/100, a tego byśmy nie chcieli!
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 1 minutę temu, ginn napisał(a):Wiadomo coś więcej o dostępnych trybach graficzny i różnicach? Zastanawiam się, czy w końcu prosiak wyciągnie coś ekstra względem bazy.hehehe
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 5 minut temu, Pix napisał(a):Co mnie zaskoczyło, to podobno o wiele większy nacisk na walkę. No i z tego co czytam to przygotujcie się też na sporą dawkę krindżu w stylu Kojimy.Było w relacjach mocno mówione o dodaniu walki, każdy ze studia to mówił i rozmawiał o tym z dziennikarzami, dawałem wiele cytatów. Ogólnie to Kojima podobno uznał, że po pierwszej grze już wszyscy znają dobrze specyfikę Death Stranding i ich to nie uderzy, więc może dodać walki żeby coś rozruszać. Wszyscy włącznie z Kojimą mówią, że gra ma bardzo podobny feel w łapie do MGS V.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. No już spadło do 89 na meta, mesjasz odwołany, ale i tak sporo lepiej niż jedynka będzie.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Dobra nara, te kilka krajobrazów od DF wystarczy , oby do północy, wypatrujcie moich drabin! xD
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Na PRO super boost do IQ, ale poza tym amator trzyma się mocno, jak na exa przystało masełko w 60 klateczkach.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Oho, gamespot się odpalił. 7/10, bo źle kobiety przedstawione. No to teraz już trzeba zagrać
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 5 minut temu, Pix napisał(a):No już spadło do 89 na meta, mesjasz odwołany, ale i tak sporo lepiej niż jedynka będzie.Goty odwołane też, można się rozejść.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 3 minuty temu, ginn napisał(a):Tutaj bez spoilerówObejrzałem, posłuchać można, ale nie polecam oglądać bo dużo filmików pokazuje kogucik. No troche chyba zawód bo Pan Kojima poszedł na łatwizne i mamy po prostu zwyczajny sequel bez większych rewolucji
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 12 minut temu, Szermac napisał(a):Dobra nara, te kilka krajobrazów od DF wystarczy , oby do północy, wypatrujcie moich drabin! xDBędziem oddawać na nią mocz by inni gracze brzydzili się z niej korzystać.