Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

Opublikowano

Przy 60 recenzjach 88 a wskoczy pewnie jeszcze drugie tyle.

Screenshots_2025-06-23-14-09-43.png

• Odpowiedzi 816
  • Wyświetleń 70,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Przeczytałem w końcu relację z 4-dniowego "obozu Death Stranding", zorganizowanego w siedzibie w Shinagawie (której wystrój jest mocno inspirowany "Odyseją kosmiczną"). Kurde, nawet to było częścią PR

• To ten mesjasz? Już w Zeldach lepsze tekstury

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Korci poczytać recenzje lub obejrzeć, ale szkoda się natknąć na spoilery.

Generalnie konsensus jest taki, że brak większych zmian w stosunku do 1, tylko bigger, better, more ...ass :). Byle do północy!

Omijaj reckę na PPE. Rzuciłem tylko okiem, a i tak dostrzegłem potencjalne spore spoilery.

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał(a):

IGN France żółtko 60, sabotaż na zlecenie Sandfall

p02hv581.jpg

Inny francuski krytyk (oczywiście to pewnie bug). xD

image.png

Opublikowano

Co mnie zaskoczyło, to podobno o wiele większy nacisk na walkę. No i z tego co czytam to przygotujcie się też na sporą dawkę krindżu w stylu Kojimy.

Opublikowano
Teraz, Pix napisał(a):

Co mnie zaskoczyło, to podobno o wiele większy nacisk na walkę. No i podobno przygotujcie się też na sporą dawkę kindżu w stylu Kojimy.

No było już widać w preview, że walki i bossów będzie więcej.

Opublikowano

Wiadomo coś więcej o dostępnych trybach graficzny i różnicach? Zastanawiam się, czy w końcu prosiak wyciągnie coś ekstra względem bazy.

Opublikowano

No raczej z sekspedycją 33 nie wygra. Geoff może dla swojego ukochanego jakąś nagrodę pocieszenia chociaż wymyśli.

Opublikowano
21 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Nie czytam, ale chyba mało kto się spodziewał takich liczb, po dosyć średnio ocenionej jedyneczce. Widać Hideo miał rację, DS1 wyprzedziło swój czas.

Gdyby Kojima nie zainterweniował i nie przepisał połowy gry to by teraz było OC 112/100, a tego byśmy nie chcieli!

Opublikowano
1 minutę temu, ginn napisał(a):

Wiadomo coś więcej o dostępnych trybach graficzny i różnicach? Zastanawiam się, czy w końcu prosiak wyciągnie coś ekstra względem bazy.

hehehe

image.png

Opublikowano
5 minut temu, Pix napisał(a):

Co mnie zaskoczyło, to podobno o wiele większy nacisk na walkę. No i z tego co czytam to przygotujcie się też na sporą dawkę krindżu w stylu Kojimy.

Było w relacjach mocno mówione o dodaniu walki, każdy ze studia to mówił i rozmawiał o tym z dziennikarzami, dawałem wiele cytatów.

Ogólnie to Kojima podobno uznał, że po pierwszej grze już wszyscy znają dobrze specyfikę Death Stranding i ich to nie uderzy, więc może dodać walki żeby coś rozruszać. Wszyscy włącznie z Kojimą mówią, że gra ma bardzo podobny feel w łapie do MGS V.

Opublikowano

Ładnie panie Kodżima, pan gry umieć robić

Opublikowano

No już spadło do 89 na meta, mesjasz odwołany, ale i tak sporo lepiej niż jedynka będzie.

Opublikowano

Dobra nara, te kilka krajobrazów od DF wystarczy banderas, oby do północy, wypatrujcie moich drabin! xD

Opublikowano

Na PRO super boost do IQ, ale poza tym amator trzyma się mocno, jak na exa przystało masełko w 60 klateczkach.

Opublikowano

Oho, gamespot się odpalił. 7/10, bo źle kobiety przedstawione. No to teraz już trzeba zagrać banderas

chwy.JPG

Opublikowano
5 minut temu, Pix napisał(a):

No już spadło do 89 na meta, mesjasz odwołany, ale i tak sporo lepiej niż jedynka będzie.

Goty odwołane też, można się rozejść.

Opublikowano
3 minuty temu, ginn napisał(a):

Tutaj bez spoilerów

Obejrzałem, posłuchać można, ale nie polecam oglądać bo dużo filmików pokazuje kogucik. No troche chyba zawód bo Pan Kojima poszedł na łatwizne i mamy po prostu zwyczajny sequel bez większych rewolucji

Opublikowano
12 minut temu, Szermac napisał(a):

Dobra nara, te kilka krajobrazów od DF wystarczy banderas, oby do północy, wypatrujcie moich drabin! xD

Będziem oddawać na nią mocz by inni gracze brzydzili się z niej korzystać.kojima